Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
micki_mica spune:
Suntem si noi pe aici si nici o sansa curand sa recapitulam.
Suntem foarte ocupati cu noile jucarii Lamaze ( Cristies).
De intrat in licenta inca nu, ptr ca mai e o restanta...daca o iau bine, daca nu iara bine.
Copilul e mai putin mancacios, cred ca de la caldura. Eu ..AMP 1 kil... lupta crunta ptr a da jos.
Nu ne certati pentru telegrama asta dar stau cam greu la capitolul timp (si poate organizare in ultima vreme)
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
xela_07 spune:
si inca ceva, in orice deplasare mancare de la borcanel fara cel mai mic regret. hipp bio sa traiasca
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 la noi diversificarea pare floare la ureche acum, e si f mancacios si pare si f pofticios deci sper sa nu avem probleme. eu nu-i voi da suc din biberon, supa sau alte minuni. biberonul va fi, daca va fi vreodata ... doar ptr lapte. la noi diversificare inseamna lingurita si voi incepe direct cu piure, la inceput cu consistenta de supa crema. nu-i voi da suc, direct piure de legume, apoi piure de fructe. apa ii voi da direct din canita, am una avent de la Andreea si sper sa-l invat cat mai repede sa bea cu paiul. alta treaba pe care am facut-o si la cea mare este ca voi face piureuri de legume pentru circa o saptamana de papa si le voi baga la congelator in tavitele de gheata, urmand ca in fiecare zi sa-i aleg un cub de dovlecel, unul de morcov, in alta zi alta combinatie si tot asa. nu gatesc 3 linguri de mancare ptr el in fiecare zi ca o iau razna, de fapt mi se pare chiar ok cu congelatul. ulterior incalzit pe baie de aburi si aia e, sanatate Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
PM back
Mi-ai inseninat ziua cu piureurile la congelator
foarte, foarte tare...
ca ma termina ideea diversificarii asteia
Carmita, ma bucur tare ca sunteti mai bine
Oani, ce faceti?Nu v-ati intors din plimbari????Ce face Lucas?
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
citat din mesajul lui xela_07 si inca ceva, in orice deplasare mancare de la borcanel fara cel mai mic regret. hipp bio sa traiasca Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Vezi Mamidepuiuti de ce zic eu ca sunteti din alta gasca?
Postarile voastre inspira siguranta si inspira pur si simplu. Sa traiasca ikea si tavitele de congelator in forme de stelute si alte balarii!!!
haircut spune:
Maia e tare maraita...de la vaccin cred, ca nu-i asa cald in casa sa fie de la asta...vrea in brate, lipita de mine, ne incalzim, e bleguta, ea care e tare energica de obicei...am reusit s-o adorm in carut, poate se mai linisteste. Tot n-are febra, din fericire.
Miki, bafta la restanta
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
citat din mesajul lui haircut Maia e tare maraita...de la vaccin cred, ca nu-i asa cald in casa sa fie de la asta...vrea in brate, lipita de mine, ne incalzim, e bleguta, ea care e tare energica de obicei...am reusit s-o adorm in carut, poate se mai linisteste. Tot n-are febra, din fericire. Miki, bafta la restanta de Maia Ilinca (29.01.10) |
Al meu doarme pe perna de alaptat pe picioarele mele ... daca il mut se trezeste si plange... L-am pus pe contul comun sa vedeti ce chinuit e...
micki_mica spune:
cica: Indemniza#355;iile pentru cre#351;terea copilului se dau din 15 iunie
uite aici
http://www.cotidianul.ro/117265-Indemnizatiile_pentru_cresterea_copilului_se_dau_din_15_iunie
acum am citit si eu
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta
iudita16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Le-am descoperit pe ebay dupa muuulte cautari si am facut comanda si pt fete. Daca vrei il poti lua de la mine, am 4 culori disponibile. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
vreau si eu?... cum facem?
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iudita16
vreau si eu?... cum facem? Mami a doua printese |
Esti din Buc?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
iudita16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miremia
Esti din Buc? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
ne putem intalni...sau trimit sotul...