Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
cristies spune:
Nu stiu daca ati vazut asta...
ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA"
1). DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data
descoperirii este necunoscuta.
2).SIMBOL: Fm
3). APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri
atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana.
4). OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul,
insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au
intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator
5). GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi:
izotopul "snur" ( 45 kg ),
izotopul "dama bine" ( 55 kg ),
izotopul "forme pline" ( 65 kg )
izotopul "batoza" ( 100 kg ).
Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in
sistemul periodic al elementelor.
6). RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.
7). PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un
strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare:
stare amorfa (pana la 1 6 ani), stare cristalina (16-35 de ani), stare gelatinoasa (35-50 de ani) si stare uscata (peste 50 de ani).
Aflat instarile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact , ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite.
Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric
> 8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si punga. Are o ma re afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera.
Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor
9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in
dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a creste efectul estetic al masinilor sport.
10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune.
11.ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu
multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz
contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza.. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Nu stiu daca ati vazut asta... ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA" 1). DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta. 2).SIMBOL: Fm 3). APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana. 4). OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator 5). GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi: izotopul "snur" ( 45 kg ), izotopul "dama bine" ( 55 kg ), izotopul "forme pline" ( 65 kg ) izotopul "batoza" ( 100 kg ). Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor. 6). RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii. 7). PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare: stare amorfa (pana la 1 6 ani), stare cristalina (16-35 de ani), stare gelatinoasa (35-50 de ani) si stare uscata (peste 50 de ani). Aflat instarile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact , ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite. Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric > 8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si punga. Are o ma re afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor 9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a creste efectul estetic al masinilor sport. 10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune. 11.ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza.. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop. _ Povestea unei . Cresc |
sunt pe la forme pline si tind spre dama bine
de Maia Ilinca (29.01.10)
decenuela spune:
cristies...f tare....io aproapE ma incadres la etapa ...gelatinoasa:)))))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mariucasara spune:
Cristies super
Carmita ma bucur tare mult! Nu pot spune ca ma mira dar tot ma bucur din tot sufletul. Daca nu mi-ar fi groaza de avion, maine as veni sa facem cunostinta la prunci....
Xela Asa e, parca ieri o diversificam pe Sara...
Si noi tot cu hipp bio in deplasare, daca o sa vrea marele shef sa le pape ca sora-sa mai bine statea nemancata
Alexutza si eu am fost incantata de caruciorul ala, era unul sport de la Primii Pasi, a tinut 2 ani de folosire intensa, si avea 7 kg.
Nici noi nu servim sucuri sau supa clara. E pacat sa pierdem fibrele din fructe si legume. Eu stiu ca nu e indicat sa se depaseasca 50 ml de suc pe zi si ala sa fie nectar, adica sa aiba si 1-2 lingurite de pulpa pasata.
Sebi e agitat tare de la caldura. Nu se odihneste, nu papa cum trebuie, doar seara cand se racoreste isi mai revine putin.
Sigur mai voiam sa zic ceva....revin ....daca e de acord shtrumfulica.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Nu stiu daca ati vazut asta... ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA" 1). DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta. 2).SIMBOL: Fm 3). APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana. 4). OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator 5). GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi: izotopul "snur" ( 45 kg ), izotopul "dama bine" ( 55 kg ), izotopul "forme pline" ( 65 kg ) izotopul "batoza" ( 100 kg ). Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor. 6). RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii. 7). PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare: stare amorfa (pana la 1 6 ani), stare cristalina (16-35 de ani), stare gelatinoasa (35-50 de ani) si stare uscata (peste 50 de ani). Aflat instarile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact , ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite. Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric > 8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si punga. Are o ma re afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor 9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a creste efectul estetic al masinilor sport. 10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune. 11.ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza.. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop. _ Povestea unei . Cresc |
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Nik0le spune:
decenuela, felicitari pentru vacanta, si noi tot in Bulgaria mergem, dar in alta perioada.
carmita, multumesc! Ce ma bucur de vestea buna! Sper sa gasiti un echilibru de acum incolo.
Apropo de tuns/turta, am o marturisire sa va fac: sunt complet lipsita de orice urma de superstitii...
cris.d, multumesc!
xela, pediatra ne-a trimis la neurologie ca nu i-a placut de Irina ca i s-a parut cam incordata. In plus, noi avem si problema aia cu pupilele, deci un consult de specialitate era necesar oricum. Ce tare ca ai ocazia sa-ti cunosti vecinele! Articolul de care vorbeai e www.babycenter.com/0_the-five-worst-foods-for-babies_10320507.bc" target="_blank">aici. Nici eu n-o sa-i dau suc de niciun fel Irinei, o sa-i dau direct piure de fructe/legume. Nici Isabelei nu i-am dat suc, din aceleasi considerente. Cat priveste piureul de legume, la Isa dupa ce am trecut de etapa cu borcanele bio, ii luam carote si alte legume congelate si le faceam super rapid la aburi, mie personal mi s-a parut mai simplu decat sa congelez/decongelez.
ayanna, multumim pentru mesajele frumoase, sper sa reusesti sa te odihnesti, te vrem in forma!
cuscra, felicitari pt examenele luate si bafta la restanta! Cand ai timp, sa ne povestesti ce mai face Kiti.
haircut, multumim! N-ar fi rau sa ne mai vedem, dar nu stiu daca ne potivim la program, noi iesim dimineata, ca seara ma ia in primire nr 1. Sa va fie de bine vaccinul si sa nu faca Maia febra!
cristies, multumesc! Nu te stresa cu scamele, sunt inevitabile si nu-i fac rau, sunt de-ale casei. L-am vazut pe Alexis, ce mi-ar placea si mie sa fiu asa chinuita.
mariucasara, am admirat-o pe Sara mica pe plaja! Nici Isa mea nu s-a omorat cu borcanelele si cu mancarea in general, dupa ce am intarcat-o a inceput si ea sa pape cu simt de raspundere.
Edit ca am uitat sa pun linkul.
Nik0le spune:
Irina de vreo doua nopti se trezeste pe la 3 si se rostogoleste pe burta. Inapoi pe spate inca nu poate si daca o las nitel asa o da in plans. Asa ca io, in toiu' noptii, imi intorc copilul de pe burta pe spate... o data, de doua ori, de n-shpe ori, pana oboseste si adoarme. Si ne distram asa vreo ora...
In alta ordine de idei, am primit slingul! E super, imi place mult, i-am facut o proba si Irina sta f bine in el, i-a placut.
Nik0le spune:
Am uitat sa va spun, Irina are pasaport! Biometric. E prima (si singura) din familie cu pasaport din asta.
miremia spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa va spun, Irina are pasaport! Biometric. E prima (si singura) din familie cu pasaport din asta. |
Felicitari, sa-l stapaneasca sanatoasa!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Nik0le spune:
Despre AC-ul in masina, noi il folosim mereu (n-avem clima). Scoica e fixata cu spatele la sensul de mers, deci nu bate direct in Irina. Ma iau drept etalon pe mine (si eu tot in spate stau, cu ea) si daca mie mi-e cald, il da sotul mai rece/tare, iar daca mi-e frig, mai incet. O verific si pe Irina, sa nu fie transpirata sau sa nu aiba nasul rece.