Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutzzza spune:
Deci nu mai inteleg...citit, pare logic, sucul nu e bun , dar un stomacel de 4 luni e pregatit oare sa digere direct piure? asta e intrebarea? Multe cui raspunde
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Deci nu mai inteleg...citit, pare logic, sucul nu e bun , dar un stomacel de 4 luni e pregatit oare sa digere direct piure? asta e intrebarea? Multe cui raspunde de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Mda, buna intrebare... eu ma recunosc ca la fazan "...nt"
cristies spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa va spun, Irina are pasaport! Biometric. E prima (si singura) din familie cu pasaport din asta. |
Sa-l stapaneasca sanatoasa si la cat mai multe legitimari (in sensul de multe plimbari pe afara!)
cristies spune:
Alexutzzza cred ca a raspuns Mariucasara... ca Sebi e diversificat de inaintea lui Yannis si e mai mic... Deci raspunsul e ca poate sa digere...
citat din mesajul lui Mariucasara Nici noi nu servim sucuri sau supa clara. E pacat sa pierdem fibrele din fructe si legume. Eu stiu ca nu e indicat sa se depaseasca 50 ml de suc pe zi si ala sa fie nectar, adica sa aiba si 1-2 lingurite de pulpa pasata. |
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Sa-l stapaneasca sanatoasa si la cat mai multe legitimari (in sensul de multe plimbari pe afara!) _ Povestea unei . Cresc |
Multumim frumos! Sa vedem cum o fi cu plimbarile astea pe afara, pana acum ne-am aventurat doar la vecinii bulgari, ca mie mi-e frica sa zbor cu avionul. Am in plan sa vad Parisul candva viata asta si atunci o sa risc, dar in rest...
Nik0le spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Deci nu mai inteleg...citit, pare logic, sucul nu e bun , dar un stomacel de 4 luni e pregatit oare sa digere direct piure? asta e intrebarea? Multe cui raspunde de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Spusese cineva ca ii recomandase dr in primele zile suc si pe urma piure, in niciun caz nu se doreste a se inlocui o masa de lapte cu una de suc! Oricum se incepe cu cantitati mici si se urmareste cum tolereaza bebe fructul respectiv, nu cred ca e vreo problema daca se introduce direct piureul in conditiile astea. Parerea mea.
cristies spune:
Ia uitati cum e prima intalnire a unui copil cu finger food. http://community.babycenter.com/post/a23146655/our_first_and_second_try_warning_lots_of_pictures
mandruta spune:
Buna seara! Multumesc de raspuns Cris M.! Am fost la dr si mandra mea are gingiile inflamate (ii lucreaza dintisorii pe dedesupt) si de-aia refuza 2 biberoane. I-am mai luat unul azi, ca pe celelalte le-am sterilizat si le-am pus la pastrare.
Petru Catalin
Cat despre suc versus piure, noi am inceput cu suc, cate putin, apoi am bagat piureul, dupa ce s-a obisnuit cu gusturile. Noi n-am avut probleme deocamdata.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mamidepuiuti spune:
nikole tinem pumnii pt neurolog
si noi l-am tuns azi pe alex...acum e cheliutza
am votat si pe teodor de lucia
carmita ce vesti bune!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Nu am spus esentialul, ea e pensionara, el are un venit foarte mic, (e tanar, n-a lucrat deloc) si tot batrana avea un alt venit din ingrijirea lui. Care toate aceste venituri se reduc acum foarte mult cu legea asta stupida. Si nu cred ca toate astea depaseau 10milioane. Dar e mult 10 milioane... _ Povestea unei . Cresc |
biata femeie...
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex