Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 la noi diversificarea pare floare la ureche acum, e si f mancacios si pare si f pofticios deci sper sa nu avem probleme. eu nu-i voi da suc din biberon, supa sau alte minuni. biberonul va fi, daca va fi vreodata ... doar ptr lapte. la noi diversificare inseamna lingurita si voi incepe direct cu piure, la inceput cu consistenta de supa crema. nu-i voi da suc, direct piure de legume, apoi piure de fructe. apa ii voi da direct din canita, am una avent de la Andreea si sper sa-l invat cat mai repede sa bea cu paiul. alta treaba pe care am facut-o si la cea mare este ca voi face piureuri de legume pentru circa o saptamana de papa si le voi baga la congelator in tavitele de gheata, urmand ca in fiecare zi sa-i aleg un cub de dovlecel, unul de morcov, in alta zi alta combinatie si tot asa. nu gatesc 3 linguri de mancare ptr el in fiecare zi ca o iau razna, de fapt mi se pare chiar ok cu congelatul. ulterior incalzit pe baie de aburi si aia e, sanatate Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
sunt un izotop forme pline in stare gelatinoasa
asa creste Alex
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Mda, buna intrebare... eu ma recunosc ca la fazan "...nt" _ Povestea unei . Cresc |
cristies, sunt sigura ca esti mai pregatita decat te simti! Ai strans o gramada de informatii, care o sa-ti fie de folos! Oricum, cat timp nu intram pe taramul alimentelor alergene, greselile pe care le putem face sunt mici si usor de remediat. Mie mi-e clar ca in ceea ce priveste alimentele de care zic (alea alergene), o sa raman printre ultimele care o sa le introduca in alimentatie. Vorbeam cu o mamica a carei fetita are dermatita atopica si ii daduse ou intreg inainte de un an, ananas tot asa si ii introdusese si capsunile!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa va spun, Irina are pasaport! Biometric. E prima (si singura) din familie cu pasaport din asta. |
asa creste Alex
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumim!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti nikole tinem pumnii pt neurolog si noi l-am tuns azi pe alex...acum e cheliutza mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumim! Sa-i fie de bine tunsoarea lui Alex!
mamidepuiuti spune:
pup u all...sa aveti o noapte usoara
somn usor!
asa creste Alex
mariucasara spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Deci nu mai inteleg...citit, pare logic, sucul nu e bun , dar un stomacel de 4 luni e pregatit oare sa digere direct piure? asta e intrebarea? Multe cui raspunde de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Da. Daca se respecta cantitatea recomandata 1-2 lingurite in prima zi, 2-3 in a 2-a si tot asa incet incet. Ce nu poate digera gasesti in pampers a 2-a zi asa cum a intrat si nu e nimic anormal. Daca vrei neaparat sa ii dai suc eu zic sa nu depasesti 50 ml / zi si apoi sa incepi sa pui cate 1 lingurita de pulpa, ziua urmatoare 2 si tot asa pana ajungi sa la consistenta piureului.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
xela_07 spune:
aveti mai jos un site care mie mi-a fost f f util la Andreea. in sectiunea foods for baby gasiti ptr fiecare leguma/fructa informatii f pretioase, de cand se introduce etc.
http://www.wholesomebabyfood.com/
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
decenuela spune:
eu ...desi sunt cam salbatica...am intrat azi in vb cu niste mamaici care av bb nasc in dec-ian....si ca sa nu zica ca-s nebuna..mi-a fost rusine sa intreb daca sunt..pufuletzi
acesti..pufuleti...erau pe LP...papau unul supa cu carnitza...abia implinea 5 luni...tot ce faceau ei..jiji NU
ma simteam venita de pe luna cand am zis ca jiji inca suge...si ca tt e prietena lui cea mai buna....dar..nu-mi pasa...
avea cristies dreptate cu obisnuitul copilului cu fructul , nu cu sucul...
maine inerc piure..adik pasat..intrebare...morovul...merge la blender? k io nu asa renunta la morcov crud
jiji a stat vreo ora treaz in carut...pe loc..cat am vb io cu mamicile...e minune...dar mi-a macat ficatii la mancat ...LP cu cereale=kk .... io cand va spun ca o sa suga pana la pensie....
noapte buna dragelor...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...