Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nik0le, bafta la neurolog! Super ca te-ai hotarat s-o tunzi. Al meu din cauza ca-si tine mainile prin gurita aduna toate scamele din casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

App de vecini, vecina mea de 87 de ani (cea cu geamurile luna) are in grija un nepot bolnav (psihic) ce a fost expulzat din America si pe care a realizat ca daca ea moare ramane bietul de el pe drumuri. Si vrea sa-l trimita pachet la maica-sa care locuieste in Dakota.
A venit ieri seara sa ii spunem unde sa mearga sa-i faca pasaport. I-am explicat noi cum sta treaba cu viza, ca tre' sa-l vrea maica-sa ca nu-i intereseaza p-aia de la ambasada ca are femeia aia casa cu cinci camere daca nu-i trimite chemare... greu. Va dati seama la 87 de ani ce vointa are? Sa se lupte cu toata birocratia din tara asta ca sa-i asigure un viitor nepotului.

_
Povestea unei .
Cresc

saracuta de ea!...intradevar are curaj ...sa-i ajute dumnezeu

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili declar victorie,,,

in per 3-10 aug plec la mare. am rez pana la urma in albena la grand hotel flamingo..deje am platit avans...m-am miscat repede. avand in vedere k e pensiune completa si k n-o sa batem coclaurile n-o sa fie f scump.

miremia..felicitari mami...io daca pic....ceea ce e f posibil...voi tacea ca porcul in papushoi...

cristies....nici nu tre sa te laud...nici nu ma asteptam sa nu faci asa o lista...
io nu car pat k nici nu am inca....dar jiji e invatat in pat mare asa k nu va fi prb
k diversificarea belea...io zic sa-i dau tt pana o cauta singur prin oale...nu-i mai bine asa?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

felicitari ptr stabilirea concediului ....si ptr amr

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

ms pt prima..amr... tre sa schimb textul la semnatura....din nou....ca nu-i de bine...stationez...

mai las-o de treaba...nu -ti ridik n imeni statuie..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iudita16

buna fetele,

nu scriu dar va urmaresc zilnic cand am putin timp... de mult voiam sa va intreb de unde ati facut rost de colacei pt innot?! vrem si noi...
mercic si pe toate

eu l-am luat de pe ebay
vad ca nu ai PM activat ca sa-ti trimit link

Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Citat:

App de vecini, vecina mea de 87 de ani (cea cu geamurile luna) are in grija un nepot bolnav (psihic) ce a fost expulzat din America si pe care a realizat ca daca ea moare ramane bietul de el pe drumuri. Si vrea sa-l trimita pachet la maica-sa care locuieste in Dakota.
A venit ieri seara sa ii spunem unde sa mearga sa-i faca pasaport. I-am explicat noi cum sta treaba cu viza, ca tre' sa-l vrea maica-sa ca nu-i intereseaza p-aia de la ambasada ca are femeia aia casa cu cinci camere daca nu-i trimite chemare... greu. Va dati seama la 87 de ani ce vointa are? Sa se lupte cu toata birocratia din tara asta ca sa-i asigure un viitor nepotului.

o printesa grabita...

Nu am spus esentialul, ea e pensionara, el are un venit foarte mic, (e tanar, n-a lucrat deloc) si tot batrana avea un alt venit din ingrijirea lui. Care toate aceste venituri se reduc acum foarte mult cu legea asta stupida. Si nu cred ca toate astea depaseau 10milioane. Dar e mult 10 milioane...

Mergi la inceput

lucia a spus miremia k a vazut pe antena 3 k nu se va da nici un ban pana la sf lunii...indemnizatii,alocatii...

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iudita16

buna fetele,

nu scriu dar va urmaresc zilnic cand am putin timp... de mult voiam sa va intreb de unde ati facut rost de colacei pt innot?! vrem si noi...
mercic si pe toate

Le-am descoperit pe ebay dupa muuulte cautari si am facut comanda si pt fete.
Daca vrei il poti lua de la mine, am 4 culori disponibile.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

o printesa grabita...

Nu am spus esentialul, ea e pensionara, el are un venit foarte mic, (e tanar, n-a lucrat deloc) si tot batrana avea un alt venit din ingrijirea lui. Care toate aceste venituri se reduc acum foarte mult cu legea asta stupida. Si nu cred ca toate astea depaseau 10milioane. Dar e mult 10 milioane...

_
Povestea unei .
Cresc

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

la noi diversificarea pare floare la ureche acum, e si f mancacios si pare si f pofticios deci sper sa nu avem probleme.

eu nu-i voi da suc din biberon, supa sau alte minuni. biberonul va fi, daca va fi vreodata ... doar ptr lapte. la noi diversificare inseamna lingurita si voi incepe direct cu piure, la inceput cu consistenta de supa crema. nu-i voi da suc, direct piure de legume, apoi piure de fructe. apa ii voi da direct din canita, am una avent de la Andreea si sper sa-l invat cat mai repede sa bea cu paiul. alta treaba pe care am facut-o si la cea mare este ca voi face piureuri de legume pentru circa o saptamana de papa si le voi baga la congelator in tavitele de gheata, urmand ca in fiecare zi sa-i aleg un cub de dovlecel, unul de morcov, in alta zi alta combinatie si tot asa. nu gatesc 3 linguri de mancare ptr el in fiecare zi ca o iau razna, de fapt mi se pare chiar ok cu congelatul. ulterior incalzit pe baie de aburi si aia e, sanatate

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

lucia a spus miremia k a vazut pe antena 3 k nu se va da nici un ban pana la sf lunii...indemnizatii,alocatii...

o printesa grabita...

Uitati stirea aici
http://www.antena1.ro/news/social/plata-indemnizatiei-pentru-cresterea-copilului-a-fost-amanata-110445.html

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput