Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Salutam toata lumea si de data asta chiar facem cinste......am luat 9,33 la disertatie.

Am citit tot, dar mai pe fuga. Noi suntem in deplasare la verisori de 2 zile, azi mergem acasa.

Cristies felicitari pr cat de organizata esti!

Danyelana si al3csa sa le fie de bine micutilor botezul!

Sunt putin invidioasa pe fetele care pleaca sambata in concediu. Sa aveti parte de vreme frumoasa si sa va distrati maxim!

Daca stie cineva vreo pensiune la munte care sa aiba mai multe facilitati (de ex piscina) la preturi rezonabile sa impartaseasca si cu mine info please.

Cris_m ma bucur ca v-au placut bibe.

Ma opresc aici ca da asta mica cu picioarele in mine + ca mor de cald.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

BRAVOOO!!!!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Multumim tuturor pentru voturi si cuvinte de lauda
Am uitat sa va spun ca la a doua incercare a vrut colac pentru inot.
L-am tinut 30 min in cada timp in care a fost foarte incantat.
A adormit instantaneu dupa lectia de inot.

Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

a trimis nikole un link la un moment dat cu cat e de periculos sucul de fructe, incerc sa-l gasesc si eu ...
piure de fructe inseamna fruct bleduit pur si simplu.

ratusca - cum merge diversificarea? ce mai faceti?
happyella - voi cum mai sunteti? tot fara net oare?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela, eu m-am exprimat aiurea (again). Ziceam ca dai banii inainte in sensul ca avand AI acolo nu mai cheltui decat pe suveniruri si alte giumbuslucuri, pe cand la noi platesti cazarea, ramai cu bani in buzunar dar acei bani zboara repede pe tot felul de chestii.

Noi n-am petrecut nicio vacanta intreaga in BG, dar am fost vreo 4-5 week-end-uri (gen 1mai, 1dec, zile de nastere) si ne-am intors de fiecare data incantati, ba chiar uneori am facut comparatii cu alti prieteni (bg vs. munte/mare la noi) si iti dai seama la ce concluzie am ajuns daca am fost de atatea ori.

In Neos Marmaras plecam .

Despre sucurile de fructe nutritionistii spun sa nu-ti faci suc din mai mult decat cate fructe vrei sa mananci. Adica un suc de portocale din sase portocale nu e ok, dar poti sa-ti faci un suc dintr-o portocala, doua si restul sa completezi cu apa si e bine...
Dar nu cred ca la copii e acelasi lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ma gandesc acu la pasatul asta....pai ori pasat ori suc. pasat mi-a iesit dintr-o caisa si un mini mar vreo 50 grame...ceea insemna multe linguritze.

nu-i bine sa invatam copilu ...ca in filmele americane...cu suc dimi? asa sa se vitaminizeze? pasatul de fructe cu biscuit sau cereale sa-l manace ca un fel de gustare....si pasatul de baza sa fie ala de legume..piureurile..etc...adik masa de baza. trebuie sa ma mai info...pt ca asa...pasat dai cateva linguritze...juma da jos...= f putine vitamine...

carmita....asa mama..vorbiti, sa nu va doara gura...cel mai bine e asa...io..pana nu zic ce am pe suflet...ca-i de bine sau de rau...simt ranza umfalta..dar dupa...usurare totala....ce-i drept acu...ca sunt mai ..matura..( cica)...incerc sa ma stapanesc cand scot pe nari foc....dar de mai calcam si in stachini

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Despre noi, avem doua noutati: am tuns-o pe Irina, ca nu se mai putea, ii cadea rau parul si mereu avea manutele pline de fire pe care si le mai baga si in gura. A doua e ca poimaine avem programare la neurolog, sa ne tineti pumnii sa nu ne sperie dr ala prea tare. In rest, treaba, treaba si iar treaba, parca nu se termina niciodata si nu fac nici pe departe atat de multe precum cris_m... Nu stiu sincer cum o sa ma descurc dupa ce ma intorc la servici, ca n-o sa mai am asa mult timp de smotru ca acum.

felicitari pentru noua freza, multa bafta la neurolog si spor la treaba
tre sa iesim la o plimbare sa vedem fetita tunsa...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

mai am o intrebare.
v-a venit alocatia luna asta?
Ca la mine luna trecuta a venit pe 12 iar acum e 15 si nimic.

Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili declar victorie,,,

in per 3-10 aug plec la mare. am rez pana la urma in albena la grand hotel flamingo..deje am platit avans...m-am miscat repede. avand in vedere k e pensiune completa si k n-o sa batem coclaurile n-o sa fie f scump.

miremia..felicitari mami...io daca pic....ceea ce e f posibil...voi tacea ca porcul in papushoi...

cristies....nici nu tre sa te laud...nici nu ma asteptam sa nu faci asa o lista...
io nu car pat k nici nu am inca....dar jiji e invatat in pat mare asa k nu va fi prb
k diversificarea belea...io zic sa-i dau tt pana o cauta singur prin oale...nu-i mai bine asa?

poze

felicitari de concediu, foarte dragut ca plecati

ma distrezi tetibil cu planurile pe care le faci pentru viitorul lui jiji

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

buna fetele,

nu scriu dar va urmaresc zilnic cand am putin timp... de mult voiam sa va intreb de unde ati facut rost de colacei pt innot?! vrem si noi...
mercic si pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu-i bine sa invatam copilu ...ca in filmele americane...cu suc dimi?

poze

Nu e bine... e bine sa manance fructele, ca pun la munca aparatul digestiv si le da energie treptat... De fapt modelul american de la tv nu e bun deloc pentru sanatate.

Ca pentru pofticiosi... clatite americane cu sirop de artar rules .

Am editat un dezacord...

Mergi la inceput