Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel noi iar intarziate... AMR 2 kile pana la izotop dama bine. gelatina nu o pot sterge...dar macar sunt la inceput, inca mai am ceva "cristale" JIJI nu e diversificat, dar papa piureuri. bravo lui. pai, micii aia si gratarele or sa fie mancare dietetica, daca asta nu e diversificare, nu? lasa, mami, ca suge si daca papa mancare normala. mai cu spor, cica. XELA, NIKOLE, multzam de idei cu papa. cum faci, NIKOLE, la aburi legumele congelate? oala? sau steamer? NIKOLE, subscriu la treaba cu sueprstitiile AYANNA, Mai odihneshte-te si tu, mai lasa/cheama pe mama, k n-o fi foc. un tir de k te okupi de gradina. io nu am cum, s-au cam dus toate... btw, fetele care vor mancare bio...merita toti banii, frate, k mi-am rupt spatele si creierii s-au insolat luand buruienile de pe 10 metri patrati de gradina. cine face asta, pentru consum personal sau business, are respectul meu SATULICA pufi dragi Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
io niciodata n-am iubit prasha, poate de aia m-am tinut cu dintii de carte, sa nu fiu nevoita niciodata in viata mea sa pun maina pe prasha, acu la bloc cred ca mi-e dor, de-o prasha, o tzar'na intre picioare (intre degetele de la picioare mai exact), un zarzavat verde de plivit si de stropit... sotzul meu orasheanul ma omoara cu visul lui rural - ferma! pesti! fauna! flora! i-am si reprosat ca el habar nu are ce inseamna toate astea, suna frumos si doar atat! acum cu dorul meu de rural, cred ca il inteleg... sa fierbi intre betoane = o viata nasoala... am si zis ca ma apuc de gradinarit pe "plantatia" din jurul blocului...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
cristies spune:
Felicitari Sebi pentru primul cuvant!!! Papa e la fel de bun ca mama si tata (pentru el), dar pentru tine e si mai bine, ca daca plange si zice papa stii ca vrea mancare si ai rezolvat!
Felicitari si Mirunei pentru piureul mancat elegant!
Mamidepuiuti si mie mi se pare ca seamana Alex-ii intre ei. Mai ales cand sunt seriosi. Pupam Raducu observator federal.
Eu m-am apucat de facut bagajul cosmetice/medicamente. Multe nene, plus ca cele uzuale inca nu-s in geanta . Mi-am adus aminte... farmacista mi-a zis ca otocalmul nu e indicat sub 6 ani, desi nu scrie pe prospect...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
mai zi din astea....vad k ai infl asupra lui jiji....mama omida?;;;hehe noroc ca ai baiat.....altfel so_acra.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
chiar m-am gandit sa te intreb daca nu cumva iti amintesti de placintele cu bostan... si daca nu, sa te compatimesc putin ca trebuie sa fi avut o copilarie tare "saraca" (in exepriente culinare) daca n-ai mancat placinta cu bostan (in gluma!)... pe la noi copii "saraci" manca paine inmuiata in apa cu zahar sau daca au (fiind mai putin saraci) paine cu gem... la noi a fost boierie - placinte cu bostan, paine cu unt si gem, paine cu unt de ciocolata si halvita... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
n-amdeschis link-ul.. iar acu sa-l cat..lene..
dar e vb nu de acel bostan porcesc...care se face pe la noi si din care mancam cu placere semintele. cred ca e vb de bostanul turcesc....pe aici li se zice dovleci....mama nu mi-a fc...si acu nu ma omor dupa dovleac turcesc , nicinplacinta, nici copt
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mariucasara Mi-am adus aminte, azi shtrumful a zis primul "cuvant"...nu mama, nici tata ci...papa. Stiu ca de fapt gangureste si intamplator suna ca un cuvant dar a fost asa dulce sa zica pa-pa cu ochii la bibe ...zise cioara. Mamica de Sara si Sebi AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
mie nu mi-a venit deloc, o fi de rau, de bine? si atunci nu inteleg de ce la unele da si la altele ba, tu doar alaptezi si inca foarte des... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
asa e ...unii are ..qaltii n-are....habar n-am...si nici macar nu-mi pasa daca intarzie....numai sa nu fie cu ochi,,...ma face sa ma duc la dr pt sterilet
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Ruxita spune:
ma bag si io ca musca in lapte... mie nu-mi place sa car bagaje... nici sotului... un bagaj imens iti taie cheful de orice plimbare, calatorie cand calatoresti cu transportul public vreau sa zic... la mare anul trecut, am vazut corturi si na, ne-am zgait, cat a permis deschizatura cortului la ce aveau oamenii in "batatura" - frigidere, televizoare si alte dracovenii... nu-mi place sa-mi car casa dupa mine... dar imi plac banii, so, cand plec in calatorie, imi place sa am bani cu mine si atat.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela gata masa cruda.. am fc asa.. morcov+ pastarnac+mar....suc mar+caisa ..pasat am amestecat sa nu fie prea gros...prin bibe n-a mers asa ca...am prestat terciul la linguritza...dar a papat.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Bravo! Sa va fie de bine!
La noi fiind numai a 5a zi de altceva decat lapte am ramas tot la mar. Vroiam sa fac suc la storcator si apoi sa adaug niste pulpa si sa terciuiesc asa dar m-am gandit io asa precum romanul practic...de ce sa spal 5 piese de storcator cand pot spala numa una bucata scula de blender? asa ca am pus marul cubuletze in vasul de la blender, blenderu p viteza maxima si pe turbo, in 2 minute era un piure-nectar de mama-mama acolo, Yannis a papat binisor avand in vedere ca e a 3a exp cu linguritza. Nu a papat f mult dar vrun sfert de mar mare tot a halit, a mers mai bine la inceput, mai apoi deja se plictisise, se enerva, vroia sa stea in fund (il pusesem cam la 70de grede asa in carucior). Oricum ma declar multumita si e mai putin de spalat decat la povestea cu sucul
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
n-amdeschis link-ul.. iar acu sa-l cat..lene.. dar e vb nu de acel bostan porcesc...care se face pe la noi si din care mancam cu placere semintele. cred ca e vb de bostanul turcesc....pe aici li se zice dovleci....mama nu mi-a fc...si acu nu ma omor dupa dovleac turcesc , nicinplacinta, nici copt Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
nu, exista si dolveci, dar aia sunt lungi si nu se fac din ei placinte, se prajesc, se pun in ghiveciul de legume (dovleceii)... bostanul e mare, portocaliu (dupa caz), dar mare-mare (cat o roata de caruta mai mica), intr-adevar se dau si la porci, dar numai pentru ca porcul mananca ce mancam si noi oamenii (nu invers!).
Beatrice1982 spune:
oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff
am scris unn mesaj super lung..............................
am nominalizat pe toata lumeaaaaaaaa si mi s-a dus firefoxul, de ce mi-l cere sa il restartez?????????????????????????
vaaaaaaai ciuda miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de crap!!!!!!!!!!!!!!
acu nu mai am timp de altullllllllllllllllllllll
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze