Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor,

Am vrut si eu sa votez, dar nu stiu cum. Ce-i drept, nici n-am citit regulamentul. Trebuie sa participi la concurs ca sa poti vota?

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sal'tare! NU se plimba nimeni pe Bd-ul 1 decembrie? Intre trapezului si circa 13 fac curse zilnice, poate locuieste cineva in zona sa ne vedem....in IOR mai rarutz, eventual in wee pot veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

gata masa cruda..
am fc asa..
morcov+ pastarnac+mar....suc
mar+caisa ..pasat

am amestecat sa nu fie prea gros...prin bibe n-a mers asa ca...am prestat terciul la linguritza...dar a papat....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Bravo! Sa va fie de bine!
La noi fiind numai a 5a zi de altceva decat lapte am ramas tot la mar. Vroiam sa fac suc la storcator si apoi sa adaug niste pulpa si sa terciuiesc asa dar m-am gandit io asa precum romanul practic...de ce sa spal 5 piese de storcator cand pot spala numa una bucata scula de blender? asa ca am pus marul cubuletze in vasul de la blender, blenderu p viteza maxima si pe turbo, in 2 minute era un piure-nectar de mama-mama acolo, Yannis a papat binisor avand in vedere ca e a 3a exp cu linguritza. Nu a papat f mult dar vrun sfert de mar mare tot a halit, a mers mai bine la inceput, mai apoi deja se plictisise, se enerva, vroia sa stea in fund (il pusesem cam la 70de grede asa in carucior). Oricum ma declar multumita si e mai putin de spalat decat la povestea cu sucul

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

sa va fie de bine marul! succes si in continuare!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Am pus ceva de lecturat pe mailul comun. Nici eu n-am avut timp sa le studiez, dar daca aveti chef si timp...
fetele si bebicii!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Am vrut si eu sa votez, dar nu stiu cum. Ce-i drept, nici n-am citit regulamentul. Trebuie sa participi la concurs ca sa poti vota?

Trebuie sa apesi pe manutele ridicate. Nu-ti da nici un mesaj ca ai reusit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Bravo! Sa va fie de bine!
La noi fiind numai a 5a zi de altceva decat lapte am ramas tot la mar. Vroiam sa fac suc la storcator si apoi sa adaug niste pulpa si sa terciuiesc asa dar m-am gandit io asa precum romanul practic...de ce sa spal 5 piese de storcator cand pot spala numa una bucata scula de blender? asa ca am pus marul cubuletze in vasul de la blender, blenderu p viteza maxima si pe turbo, in 2 minute era un piure-nectar de mama-mama acolo, Yannis a papat binisor avand in vedere ca e a 3a exp cu linguritza. Nu a papat f mult dar vrun sfert de mar mare tot a halit, a mers mai bine la inceput, mai apoi deja se plictisise, se enerva, vroia sa stea in fund (il pusesem cam la 70de grede asa in carucior). Oricum ma declar multumita si e mai putin de spalat decat la povestea cu sucul

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Bravo!!!! Daca mai incerci si altceva, zi si pentru mine ce mai merge blenderuit, ca si eu tot cinci piese (mari) spal la storcator. Si daca e sa fac suc, macar un litru, ca doar 20-30ml cat o manca gaza e mai mare daraua...
Eu ma mai gandeam si la blenderul/cana de la robot, daca il dau pe turbo si pun niste apa (lapte) cred ca iese piure din orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

OPHTAMESONE, picaturi sterile pt oki,nas, ureki. eu v-am zis ca am ramas cu sechele de la otitele Anei. le iau pt Ema de nas (in cazul in care mucii sunt fff abundenti, face vasoconstrictie locala, ii mai imputzineaza; asta mi-a zis pediatra la control vineri. daca nu, pt Ana, care inoata mai mult ca sirenele, adik cu capul sub apa, de ma dispera. ei ii iau si sinupret, ca a facut de 2 ori sinuzite dupa piscina rece anul trecut...

si eu le strang, incet. le-am inshirat pe camere, pe mobila. fiecare are langa pat bagajul inceput... mai nasol ca eu tre sa imi iau la fel de multe haine ca ema, desi de obicei prefe minim necesar. ea inca regugiteaza mult, ne schimbam aman2 de cateva ori pe zi

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ma bag si io ca musca in lapte... mie nu-mi place sa car bagaje... nici sotului... un bagaj imens iti taie cheful de orice plimbare, calatorie cand calatoresti cu transportul public vreau sa zic... la mare anul trecut, am vazut corturi si na, ne-am zgait, cat a permis deschizatura cortului la ce aveau oamenii in "batatura" - frigidere, televizoare si alte dracovenii... nu-mi place sa-mi car casa dupa mine... dar imi plac banii, so, cand plec in calatorie, imi place sa am bani cu mine si atat.

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Asa gandeam si noi cand eram studenti si plecam cu o masina minuscula 5 oameni la mare pentru 10 zile. Ce vremuri
Intre timp masina de-abia ne ajunge... inainte sa ne apucam de treaba pentru al doilea copil sotul a hotarat ca tre' sa ne luam alt apartament (cu 3-4 camere) si cel putin un jeep. Dar intre timp m-a inspirat Oani cu masina de 7 locuri... ca mie nu-mi plac masinile de teren in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Nu trebuie sa participi.
Trebuie doar sa dai click pe manutza de sub poza

Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

OPHTAMESONE, picaturi sterile pt oki,nas, ureki. eu v-am zis ca am ramas cu sechele de la otitele Anei. le iau pt Ema de nas (in cazul in care mucii sunt fff abundenti, face vasoconstrictie locala, ii mai imputzineaza; asta mi-a zis pediatra la control vineri. daca nu, pt Ana, care inoata mai mult ca sirenele, adik cu capul sub apa, de ma dispera. ei ii iau si sinupret, ca a facut de 2 ori sinuzite dupa piscina rece anul trecut...
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

P-asta l-am uitat. M-am gandit ca daca le-ai zis una dup alta sunt la fel dar au denumiri diferite. Si l-am retinut si eu p-ala mai usor, ca doar nu era sa-mi lesin neuronul...

Si eu la fel cu tricourile. Si din pacate si tat'su, ca daca pe mine regurgiteaza accidental, taica-su il agita pana da si pe el ceva...

Mergi la inceput