Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Neata’ fetele! Si eu pe aici, foarte matinala. Zic foarte, pentru ca eu de obicei ma trezeam la 11. M-am servit si cu Portia de cafeluta. Multumesc MARIUCASARA. Si pentru cafeluta si pentru incurajari. Iar despre bostan ai dreptate. Am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca si noi mancam de multe ori bostan copt cand eram mai mici, dar n-a mai facut demult…probabil ca eu cand mancam nu realizam ca este vorba despre acel bostan, cine stie ce delicatese imi inchipuiam eu ca mananc, ca a zis mama ca-mi placea. Am s-o rog sa-mi mai faca intr-o zi, poate mirosul si gustul o sa-mi trezeasca nostalgii cine stie. (In psihologie treaba asta se cheama ‚sinestezie’) Acum ma echipez ca trebuie sa plec cu taica-meu la recuperare, ma duc azi ca sa-i fac ‘intrarea’ (pentru ca medicul la care mergem e o fosta colega de servici) si dupa aia se duce singur. Asa ca am intrat numai sa va salut si sa ma infrupt din cafeluta. Ne auzim mai tarziu. O zi buna mami de strumfita scumpa Daria-Ioana Un vot pentru o strumfita cu codite! |
chiar m-am gandit sa te intreb daca nu cumva iti amintesti de placintele cu bostan... si daca nu, sa te compatimesc putin ca trebuie sa fi avut o copilarie tare "saraca" (in experiente culinare) daca n-ai mancat placinta cu bostan (in gluma!)... pe la noi copii "saraci" manca paine inmuiata in apa cu zahar sau daca au (fiind mai putin saraci) paine cu gem... la noi a fost boierie - placinte cu bostan, paine cu unt si gem, paine cu unt de ciocolata si halvita...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
mariucasara spune:
Felicitari Jiji si Miruna! Sa va fie de bine!
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela aoleu...mi-am adus aminte...HELP FETILI CARE AVETI CICLU....in perioada alaptarii vine regulat? cum era inainte..? mie imi venea la 28 de zile...si luna trecuta mi-a venit pot prima data, destul de abundent si acu nik...si nu vreau sa ma gandesc la altceva acum Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
mie nu mi-a venit deloc, o fi de rau, de bine? si atunci nu inteleg de ce la unele da si la altele ba, tu doar alaptezi si inca foarte des...
lorex spune:
am de recuperat ca nu am avut net
multumim mult pt voturi...nu stiam de unde sunt!
am pus si la semnatura
revin..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mariucasara spune:
Mi-am adus aminte, azi shtrumful a zis primul "cuvant"...nu mama, nici tata ci...papa. Stiu ca de fapt gangureste si intamplator suna ca un cuvant dar a fost asa dulce sa zica pa-pa cu ochii la bibe ...zise cioara.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela gata masa cruda.. am fc asa.. morcov+ pastarnac+mar....suc mar+caisa ..pasat am amestecat sa nu fie prea gros...prin bibe n-a mers asa ca...am prestat terciul la linguritza...dar a papat.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
pastarnacul nu era de pus in supa???
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui dastefa si Miruna apapat azi pireu de morcov+pierica+cereale(orez)-a fost bine ,chiar la sfarsit eram uimita ca nu avea mancare pe babetica ca la suc jumate era pe jos Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
bravo,mirunica!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
felicitari,jiji! nu degeaba i-am urat eu pofta buna mai inainte...m-a auzit mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
mai zi din astea....vad k ai infl asupra lui jiji....mama omida?;;;hehe noroc ca ai baiat.....altfel so_acra....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
decenuela spune:
citat din mesajul lui dastefa si Miruna apapat azi pireu de morcov+pierica+cereale(orez)-a fost bine ,chiar la sfarsit eram uimita ca nu avea mancare pe babetica ca la suc jumate era pe jos Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
la ce zici tu piure? io zic la chestii fierte si pasate
morcovul fiert sau cum?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel AYANNA, Mai odihneshte-te si tu, mai lasa/cheama pe mama, k n-o fi foc. un tir de k te okupi de gradina. io nu am cum, s-au cam dus toate... btw, fetele care vor mancare bio...merita toti banii, frate, k mi-am rupt spatele si creierii s-au insolat luand buruienile de pe 10 metri patrati de gradina. cine face asta, pentru consum personal sau business, are respectul meu Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
cuscra,gandeste-te cum a reactionat soata cand l-am anuntat ca va trebui sa se ocupe de gradinarit pt baieti..."ma pui la sapa?"
pt cei care presteaza in gradina si din partea mea tot respectul...ma inclin...
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex