Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Deci nu mai inteleg...citit, pare logic, sucul nu e bun , dar un stomacel de 4 luni e pregatit oare sa digere direct piure? asta e intrebarea? Multe cui raspunde

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Deci nu mai inteleg...citit, pare logic, sucul nu e bun , dar un stomacel de 4 luni e pregatit oare sa digere direct piure? asta e intrebarea? Multe cui raspunde

de Yannis

Mda, buna intrebare... eu ma recunosc ca la fazan "...nt"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa va spun, Irina are pasaport! Biometric. E prima (si singura) din familie cu pasaport din asta.

Sa-l stapaneasca sanatoasa si la cat mai multe legitimari (in sensul de multe plimbari pe afara!)

Mergi la inceput

Alexutzzza cred ca a raspuns Mariucasara... ca Sebi e diversificat de inaintea lui Yannis si e mai mic... Deci raspunsul e ca poate sa digere...

Citat:
citat din mesajul lui Mariucasara
Nici noi nu servim sucuri sau supa clara. E pacat sa pierdem fibrele din fructe si legume. Eu stiu ca nu e indicat sa se depaseasca 50 ml de suc pe zi si ala sa fie nectar, adica sa aiba si 1-2 lingurite de pulpa pasata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa va spun, Irina are pasaport! Biometric. E prima (si singura) din familie cu pasaport din asta.

Sa-l stapaneasca sanatoasa si la cat mai multe legitimari (in sensul de multe plimbari pe afara!)

_
Povestea unei .
Cresc

Multumim frumos! Sa vedem cum o fi cu plimbarile astea pe afara, pana acum ne-am aventurat doar la vecinii bulgari, ca mie mi-e frica sa zbor cu avionul. Am in plan sa vad Parisul candva viata asta si atunci o sa risc, dar in rest...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

de Yannis

Spusese cineva ca ii recomandase dr in primele zile suc si pe urma piure, in niciun caz nu se doreste a se inlocui o masa de lapte cu una de suc! Oricum se incepe cu cantitati mici si se urmareste cum tolereaza bebe fructul respectiv, nu cred ca e vreo problema daca se introduce direct piureul in conditiile astea. Parerea mea.

Mergi la inceput

Ia uitati cum e prima intalnire a unui copil cu finger food. http://community.babycenter.com/post/a23146655/our_first_and_second_try_warning_lots_of_pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna seara! Multumesc de raspuns Cris M.! Am fost la dr si mandra mea are gingiile inflamate (ii lucreaza dintisorii pe dedesupt) si de-aia refuza 2 biberoane. I-am mai luat unul azi, ca pe celelalte le-am sterilizat si le-am pus la pastrare.

Petru Catalin

Cat despre suc versus piure, noi am inceput cu suc, cate putin, apoi am bagat piureul, dupa ce s-a obisnuit cu gusturile. Noi n-am avut probleme deocamdata.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

nikole tinem pumnii pt neurolog
si noi l-am tuns azi pe alex...acum e cheliutza

am votat si pe teodor de lucia

carmita ce vesti bune!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

App de vecini, vecina mea de 87 de ani (cea cu geamurile luna) are in grija un nepot bolnav (psihic) ce a fost expulzat din America si pe care a realizat ca daca ea moare ramane bietul de el pe drumuri. Si vrea sa-l trimita pachet la maica-sa care locuieste in Dakota.
A venit ieri seara sa ii spunem unde sa mearga sa-i faca pasaport. I-am explicat noi cum sta treaba cu viza, ca tre' sa-l vrea maica-sa ca nu-i intereseaza p-aia de la ambasada ca are femeia aia casa cu cinci camere daca nu-i trimite chemare... greu. Va dati seama la 87 de ani ce vointa are? Sa se lupte cu toata birocratia din tara asta ca sa-i asigure un viitor nepotului.

_
Povestea unei .
Cresc

saracuta de ea!...intradevar are curaj ...sa-i ajute dumnezeu

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Nu am spus esentialul, ea e pensionara, el are un venit foarte mic, (e tanar, n-a lucrat deloc) si tot batrana avea un alt venit din ingrijirea lui. Care toate aceste venituri se reduc acum foarte mult cu legea asta stupida. Si nu cred ca toate astea depaseau 10milioane. Dar e mult 10 milioane...

_
Povestea unei .
Cresc

biata femeie...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput