Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Legat de mare, eu am primit indicatii doar sa am grija sa nu ma loveasca valurile tare peste burta... De stat la soare eu oricum nu prea stau - mai mult in apa si la umbra.

Eu vreau sa ma duc in week-end sa ma balacesc... abia astept!

11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna din nou fetelor.Multumesc din suflet pentru primire si urarile de bine.
Maduta,eu am ureoplasma pozitiva.Merg azi sa-mi iau reteta pentru compensata.Am citit ca unora li s-a recomandat tratament abia dupa sapt 14.Mie mi-a zis medicul sa incep,desi am 8+. Cred ca daca-l mai sun o data,o ia razna saracu.
Mergem si noi la mare we acesta,si la fel,nu soare,nu apa rece,la umbra.Dar asta e,o vara nu cred ca moare nimeni .
Imi pare rau ca nu sunt atat d activa si deasemenea ca nu stiu sa raspund la intrebarile voastre.Intreba cineva de greturi,eu nu mai am decat dimineata,dar stau un pic mai mult in pat.Oricum,cand simt gustul pastei de dinti dau la rate.
Vroiam sa va intreb daca fumeaza vreuna dintre voi.Mie doctorul mi-a zis ca nici nu ma pot numi fumator la cate tigari fumez.
Sarcina trecuta am avut atat de mare grija la tot si tot s-a oprit.Cum va descurcati cu dependenta asta?
Cred ca asta e ultima intrebare (ar trebui sa postez mai des,ca sa nu mai scriu romane) : vreo experienta cineva cu dr tufan Cicerone de la Municipal?
Multumesc pt rabdare

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

shubulina, si eu ma lupt cu , le-am rarit mult si zic eu ca pana la sf sapt le las de tot. Duminica cand plecam nu imi iau nici una la mine.
carmen, de care dr ma intrebi? ..ca nu inteleg

Azi merg si eu la dr, si o sa intreb mai multe despre mersul la mare si va spun ce zice dr. La sarcina cu Cristi am fost la mare in 5 luni, a fost f placut, era septembrie, am stat doar cu picioarele la soare, mi-am infasurat o esarfa pe burtica si m-am relaxat. in apa am vrut sa intru, dar nu i-a placut baiatului, cum atingeam apa cu burta se strangea toata, si am renuntat

va pupicesc, intru pe seara sa va spun cum a fost la dr

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele!

Felicitari noilor venite in Odisee!

Eu nu sunt foarte activa la scris, dar la citit sunt activa 100%, citesc absolut tot. Din pacate eu nu-mi prea pot sa va raspund la intrebari pt ca sunt la prima sarcina si nu am decat de invatat de la voi.
Am vazut ca vorbiti de balonari. Si eu sunt super balonata si din pacate probleme cu constipatia , dar problema asta o am de mult timp, de cand ma stiu de fapt.

Eu greturi nu am avut pana acum dar am un nod in gat mai tot timpul. As putea spune ca am avut si prima pofta , s-a plimbat "tati" in tot orasul pana a gasit la ora 22 ce voiam eu.
Sper sa nu mai fac din astea....

Dupa calculul meu eu am intrat in saptamana 5. Pe 2 Iulie merg pentru prima data la medic. A propos...a auzit cineva ceva de Dna Dr Mirela Popa de la Medlife?
Eu am avut alt medic dar pentru ca de foarte curand am primit de la serviciu abonament la Medlife as vrea sa profit la max de serviciile oferite de acest abonament.

Dupa prima consultatie, o sa va rog sa ma treceti si pe mine in listutza. Ca acum nu va pot spune DPN-ul.

M-am intins cat o zi de post, asa se intampla daca nu scriu mai des, Scuze

O dupa-amiaza placuta! Pupici la fete si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

multumesc pt raspunsurile legate de miscarile bebelului. deci, ca sa ma consolez, daca mai astept inca pe atat cat a trecut din sarcina (adica inca 7 saptamani) o sa il simt si eu pe bebe, probabil. de abia astept

legat de fumat, eu le rarisem inainte de sarcina, ajunsesem la o tigare pe zi in medie, dar nu mai fumam in fiecare zi. de cand am aflat vestea cu ochi, am zis ca nu mai e cazul sa ma prostesc, daca tot pot sa stau o sapt sau 2 fara sa fumez, le las de tot.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

M-a intrebat cineva de dr.Haiduc...am uitat cine
Am fost de 2 ori la dansul, mi s-a parut ok pana acum ..prima oara nu a stat f.mult de "povesti" , probabil si fiind sarcina foarte la inceput.
Atent la ecografie, ne-a aratat explicat..pare o persoana calda asa.
Ce m-a impresinat, a vazut ca am aboanment in alta parte (la clinica de la munca) si a zis ca pe cat posibil ma va trimite acolo sa fac sange si alte analize (ca sa nu le platesc). Raspunde la intrebari..
Acum pt sem. II nu mi-a dar sa repet analizele uzuale dar eu am de gand sa le fac de capul meu..asa pt linsitea mea sufleteasca.
Este si la filantropia si acolo nu se plateste (adev. de la mediculd e familie si d ela serviciu parca).

Mai intreaba-ma dc vrei sa stii ceva in special

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!

eu sunt suparata putin, saptamana aceasta vroiam sa merg si eu sa-mi vad buburuza, dar pe cand mi-am sunat medicul, e plecat in China si revine abia saptamana viitoare, deci intalnirea se mai amana...

legat de mare, noi anul acesta am hotarat, dupa indelungi dezbateri sa renuntam..

mami de Ariana (30.10.2005) si 6+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mama da ce spor aveti la scris...

Va multumesc pt urari, asa sper intradevar sa nu se schimbe sex-ul luna viitoare .

Felicitari tuturor mamicilior din odisee si Ioanei, asa e la Diana am aflat si eu sex-ul la 20 de sapt. Adevarul ca nici nu prea ma asteptam sa imi zica dar dupa trei fraze ....sex feminin si eu... am inceput sa rad ...........de bucurie binenteles. Sper sa fie santoasa, cum spuneam nu s-a vazut stomacul si vezica si tb sa mai merg sapt viitoare odata.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Lori, avem concediu un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute-dragute!!!
Raportez pentru astazi cateva intepaturi "surde" in partea stanga (cam in jurul ovarului). Nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez sau nu, dar tinand cont ca pana acum nu m-a incercat nici un fel de durere, ma face sa ma gandesc ca era cazul sa "simt" si eu ceva.

LunaNoua cati ani are fetita ta? Apropo, numele "Daria" este unul din putinele nume preferate pentru buburuza mea in caz ca va fi fetita. Ai fost haioasa la faza cu <<daca nu imi creste burta brusc, nici nu vor observa pana in luna a 6-a>>.

Shubulina si eu am fost o fumatoare inraita (aprox 13 ani/ cel putin un pachet pe zi) pana anul trecut, cand m-am lasat, dar sincer nu credeam ca voi reusi vreodata. Intotdeauna imi puneam problema ca ce voi face eu atunci cand voi fi graviduta, ca nu voi reusi sa ma las pentru nimic in lume. Si nu stiu daca as fi reusit sa ma las acum odata cu sarcina. Ma bucur mult ca am scapat de acest viciu care nu aducea nimic bun in viata mea si a celor din jur. Acum ma "feresc" cat pot de fumul de tigari de la alte persoane, ca nu vad de ce m-as expune la ceva atat de nociv. (asta zic acum ca m-am lasat ca atunci cand eram fumatoare... nici nu vroiam sa aud).
Pentru cele ce sunt curioase sau si-ar dori sa se lase, "secretul" meu este o carte.. O recomand cu placere tuturor.
P.S. Nu-mi imaginam vreodata ca o carte ma va face sa vad lucrurile asa cum stau de fapt.

Ah ce-am merge si noi la mare... dar nu la noi (ca nu merita efortul). Am gasit in Grecia la 120E (pentru 2persoane, 7 nopti). Asemanator am fost si anul trecut si a fost super tare. Mai avem 2 saptamani, poate - poate!

11+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput