Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelusi spune:
Sherbi nurofenul luat in primele zile de sarcina nu afecteaza dezvoltarea copilului, cel putin asa mi-a zis medicul la sarcina trecuta. Am intrebat medicul ptr o prietena care luase un nurofen chiar inainte sa afle ca e insarcinata
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aditzaC spune:
Salutare burtici
Ambraburika
bebelusi
....si eu am patit ca voi , am postat cateva intrebari bune la care nici pana acum nu am primit ras , dar numai conteaza ! Asta e ..suntem multe si din cauza asta se mai intampla si chestii de genul. Nici eu nu sunt f activa , dar am preferat sa citesc decat sa mai postez ...nu va suparati si nu dati cu pietre va rog
.
De aceasta data am intrat sa le felicit pe madutza si sherbi ...sa le urez sarcina usoara si un bebbe sanatos . Fetelor mi-ati facut o adevarata surpriza...FELICITARIIIIIII !!!!!

Le urez bun venit si noilor burtici ...de asemenea o sarcina usoara si un bebe sanatos .....de la 21 am ajuns la 50 , e ceva !
Bebelu

inca o data iti spun ca ma bucur pt rez de la CTM !
Mada23

nici acum nu te-au lasat greturile ? offf.....sper sa iti treaca .
Pupicei tuturos si o zi minunata !
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
carmen_vlad spune:
buna feteleee, ce faceti?
DNP-ul meu ar fi 12 februarie cica 2011
Ce de burtici pe zici ooooo nu pot sa cred, ce bine imi pare... sarcini usoare sa avem toate si pana la termen asta imi doresc eu cel mai mult si mai mult... ha si imi doresc inca un baitele dar... sa vedem... pe bebe din burtica l-am poreclit samburel 
Ieri am avut o zi tare urata, am avut o criza de fiere de m0-a trimis sefa acasa de dimineata deja, am stat linistita acasica cu ceaiuri si somn si aer conditionat.
Azi merg si eu la dr de familie sa ma i-a in evidenta maine probabil fac primele analize si primul control gineco... teoretic am 5 saptamani si ceva 
Abia astept sa vina concediu de odihna... ceva restricti ptr mare fetele? am voie sa intru in apa? la 2 luni?
Mami de nazdravanel
vladut-stefanut
bebelana_34 spune:
CARmen Vlad bine ai venit printre noi. Eu stiu ca ai voie la mare dar sa-ti feresti burtica de razele puternice ale soarelui sanu intri in apa daca e rece si sa nu stai mult in piscina asta daca ai de gand sa faci baie in piscina Cica ap cu clor nu face bine la bb.I n rest capul tb acoperit si ce mai mul;ta protectie creme uleiuri sa nu faci insolatie.
te pupic pa
10+
bebelana_34 spune:
Carmen Vlad
Acum am vazut numele copilului tau si vreau sa-ti spun ca si pe al meu il cheama la fel.Frumoase nume nu?
carmen_vlad spune:
Mersic
Oricum nu stiu sa inot prea bine asa ca la fix, stiu ca trebuie sa stau pe plaja doar pana in ora 11 cel mult apoi pana la ora 17 nu am ce cauta pe plaja si numai sub umbrela, aici ma bucur ca oricum sunt alaba ca branza si nu prea ma bornzez eu.
Am uitat sa va zic UM 07.05.2010
Madutza la filantroppia merge si cu trimitere de la medicul de familie? daca da atunci as vrea sa-mi spui cam ce tarife are nenea asta ca daca ma indoaie imi adio 
Mami de nazdravanel
vladut-stefanut
cu samburelul in 5+
LunaNoua spune:
Salutare burtici,
Eu citesc de juma de ora .... dar zau daca mai stiu cui trebuia sa raspund
Irinuka, eu nu am spus la familion inca deoarece vreau sa am LINISTE. Ma trezesc apoi cu tot felul de comentarii, si interpretari, si sfaturi nefolositoare .. si ... etc .. Mai bine fac eu ce stiu mai bine, daca nu stiu intreb pe cineva care se pricepe ... si .. imi vad de treaba in liniste
Oricum, grasa eram dinainte ... daca nu imi creste burta brusc, nici nu vor observa pana in luna a 6-a
Dar cred ca se va scapa Daria, fetita mea, ca prea numai de "surioara" ei vorbeste 
Lili, felicitari pentru asa familie frumoasa ! Eu cu sotul am spus ca ne dorim bebe incontinuu. Cum creste unul .. sa mai facem altul, ca sa avem mereu ce pupaci si gadili. E asa frumoasa viata cu bebelaci pe langa tine
Stiu ca sunt persoane care se gandesc intai la siguranta materiala, si limiteaza numarul bebeilor. Este si acesta un bun punct de vedere. Pe de alta parte ... este atat de frumos sa fii mamica, incat orice efort merita !!! Eu, nici nu am asigurare medicala, si sunt constienta ca imi va fi foarte greu. Cu toate acestea...abia astept sa le razbim pe toate impreuna

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov
LunaNoua spune:
Cineva intreba de Ionel. Ionel sta in Brasov si costa 100 lei ![]()
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov
lcazangiu spune:
Bine ai venit Carmen sper sa ai o sarcina usoara si samburel sanatos!
LunaNoua asa sunt si eu citesc, citesc si cand e sa scriu uit tot, dar acum stii cum fac, deschid 2 pagini, una in care scriu raspunsul meu, iar alta pt citit:) si apropo de spus nici eu inca nu am spus familiei, le spun cand vin de la Buc, te inteleg perfect:)
Lili tot respectul pt curajul tau, apropo in Canada cat aveti concediul de ingrijire copil?
sherbiiti tin pumnii la rezultatul de vineri!Am si eu o prietena care a nascut normal la Filantropia cu diagnosticul de Ureoplasma, acum bebelu e sanatos are 3 luni si nici o pb, s-a tratat tot asa dupa 16 sapt parca.
dangabriela pot sa spunca am o prietena care a nascut cu dna Branescu Doina si a fost tare multumita.
Azi am intrat si eu in 6 sapt. maine ma duc sa-mi vad buburuza mica:)
Lori mama de David-Andrei (24.06.2008) si
+6
blue_night spune:
Sherbi, pe mine in saptamana 12 m-a chemat la eco de trim. I, dar am inteles ca se poate si mai incolo (dar parca nu mai tarziu de 13 saptamani si 6 zile - limita asta cred ca are legatura cu dublu testul de fapt). 
11+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)