Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

off, fetelor ma bucu rmult pt toate, mai ales pt cele care au fost deja si au vazut bebeii cu manute, picioruse, si pt cele care au aflat prima parere legata de sexul copilului. eu ma oftiiic, vreau sa treaca timpul mai repede sa ajung si eu ce sa am sa va povestesc de abia astept!

abramburika, tu cate saptamani ai de l-ai simtit pe bebe?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SHine stai linistita
eu tocmai prin asta am trecut cu cmv-ul
numai k mie mi-a iesit pozitiv igm. si asta inseamna k ai acum in corp
tu ai igg pozitiv deci l-ai avut. si igm negativ. dar nu ai facut anticorpi pt el.
stai linistita k nu e probl.

Maduta lasa k trec eu cu rosu pe prima pag, si cand intra Mada se ocupa ea. ca nici eu nu ma pricep

ZUmzu felicitari.si mersi pt info cum sa ajung acolo.
pt triplu teste mie mi-a zis k se face intre S14-21
si morfologia de trim 2 in s20-24

Shubulina bine ai venit printre burticile de buburuze. sarcina usoara sa ai sui bb sanatos

la toate burticile

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

madutza am 3 fete cucuiete: de 18, 10 si 3
A mare va face 19 chiar cand se va naste bebele...

D-aia zice mamica mea ca virgula cand ai fata de 19 ani te gandesti sa fi bunica nu sa mai faci copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Avem 50 burtici

Roxana, Abramburica a intrat in s13.
mai ai putina rabdare ca in curand iti vei vedea si tu bb cu se joaca in burtica si vei afla si ce e

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Abramburika imi pare rau ca nu ti-am raspuns dar imi e asa rau si chiar nu pot raspunde, dar promit sa ma revansez dupa ce trec raurile

Danina felicitari, lasa ca si fetita e bine, sanatoasa sa fie

Numeioana si eu merg la Ionel pe 1 iulie

Andrea bine ai venit!!!esti Andrea mea nu??

Lili, imi pare rau ca iti e si tie rau, stai sa treaca perioada asta idioada, ca dupa aia......e super....numar zilele, nu mai rezist

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Madutza mersi, eu am vazut mesajul tau si am vrut sa iti raspund, dar fix atunci am facut stanga spre baie....si apoi am uitat sa iti trimit.

Kitzy, felicitari pentru bebe, era activ....sa vezi ca asa va fi si in realitate

Mada si eu racnesc la fel de tare, uff....scapam noi

Shubulina bine ai venit

Roxx mersi de sfat, vi incerca

Zumzu felicitari pentru eco, e baietel????ce repede ati aflat fetelor....

Lili felicitari pentru cele 4 fete, esti de admirat. Jos palaria in fata ta

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

madutza, eu iau acid folic de vreo 3 luni si vitamina E.
o sa-mi iau si eu utrogestan maine de la farma si poate niste elevit. asa am luat la sarcina cu david.

in ce saptamana se face morfologia de primul trimestru? in s12?
unde sa-mi fac programare, la ionel? cine-i ionel si unde sta ?

eu ma lupt cu o raceala de duminica. cred ca m-a terminat aerul conditionat in masina.
ia spuneti-mi si mie...eu am luat un nurofen acu vreo saptamana, ca ma durea capul tare. credeti ca influenteaza dezvoltarea embrionului, ar trebui sa-mi fac probleme?

hai ca m-am transformat in domnisoara intrebari.
ma scuzati. asa e la inceput pana imi intru in mana.
parca am si uitat ca am mai fost gravi o data.
deh, alte vremuri, alte cunostinte.

imi cer scuze ca nu dau raspunsuri nimanui. incerc sa va invat usor usor pe toate. cateva vin de la aspirante, pe restul nu va stiu. voi nu ati fost la aspirante?

si mie mi-a iesit ureaplasma pozitiva dar mi-am refacut azi secretia. astept vineri rezultatul. am eu o presimtire ca poate nu am bacteria, sau sper macar.

in rest, parca nici n-as fi gravi. sanii sunt mai durerosi ca de obicei. si ma mai jeneaza ovarul cand si cand.

va pup dulce!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 4+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

OOhh !!! abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris !! Ati fost foarte harnicute. Nu stiu daca am sa raspund tuturor dar am sa incerc:
- in primul rand bebeluma bucur enorm pt vestea pe care ne-ai dat-o , de fapt ti-am zis ca nu are cum sa nu fie totul bine!
- si eu am avut CMV IgG pozitiv( 192) dar CMV IgM negativ si mi s-a spus ca nu e problema, inseamna ca l-am avut candva, dar nu in prezent. In schimb nu mi s-a recomandat sa repet analizele ulterior;
- roxx26 , ai dreptate, am cautat pe net si am gasit numai lucruri bune despre d-na dr. Am programare maine la ora 15.40 la dansa, iti voi impartasi dupa impresiile.
- cat despre balonari si eu le simt, mai ales dimineata ,dar ceva ciudat, desi inainte ma confruntam cu constipatia, de cand sunt insarcinata nu mai am astfel de probleme;
- ureaplasma mi-a iesit si mie pozitiva la analize, dar nu mi s-a dat deocamdata tratament , cica dupa saptamana 14;
In rest eu sunt un pic agitata, treb sa merg la med de fam , poate imi da reteta compensata pt ca i-au f multe si se cam aduna la pret, si in plus tteb sa-mi schimb medicul ginecolog si treb sa aleg repede, ca timpul trece! Acum oscilez intre d-na Bohaltea Roxana( Medlife, Municipal) si Branescu Doina ( Municipal).Daca cineva ma poate ajuta cu detalii este bine venit!

Hai ca m-am lungit, va pe toate si sa avem copii frumosi si sanatosi!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

zumzu, cum est dr Catalin Haiduc? eu momentan tb sa-mi gasesc medic care sa urmareasca sarcina pana la sf si am citit aici pe forum numai lucru bune despre dansul. Plus ca licreaza la Filantropia unde l-am nascut si pe Cristi si am fost super incantata de conditiile de acolo. Deci cum e dr, asa ca om?

sherbi, hai ca poate a fost gresita analiza si nu ai nimic. Oricum mai e o fata aici care are ureaplasma (sorry, nu am retinut numele) si careia dr i-a dat tratement, deci se rezolva oricum . Nurofenul luat acum 1 spt nu are cum sa fi trecut la embrion.

Azi merg si eu la dr, stiu ca e devreme si nu imi fac mari sperante dar vreau sa plec cat de cat linistita in concediu. Pe seara intru sa va spun cum a fost.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

Multumesc, fetelor!! Nu sunt suparata, am mai trecut doar printr-o odisee, deci stiu cum functioneaza, ca suntem multe, ca nu se raspunde poate pt. ca nu se stie raspunsul (nici eu nu raspund daca nu stiu, doar ca sa ma aflu in treaba) etc. Era doar asa, o consolare pt. bebelusi care era necajita ca trece neobservata .

roxana - da, cum zice bebelu, sunt in sapt. 13. Sau 12, ca la eco cica e mai mic cu o sapt. decat calculele de ciclu. Si la a doua sarcina se zice ca il simti mai repede pe bb. La prima l-am simtit la 14 sapt.

Mergi la inceput