Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Shines spune:
vai de mine..am trecut prin toate fazele posibile..mi-a iesit cmv igg 204 (super pozitiv) si cmg igm negativ..dupa ce am tremurat si am bocit am asteptat sa se faca 8 sa il sun pe dr..
mi-a zis ca nu reprezinta o prob in sarcina acum ..si sa fac aceste doua analize la fiecare 4 sapt pentru a monitoriza valorile..totusi 204 e foarte mare .
va rog spuneti-mi daca ati patit sau auzit de asta
roxx26 spune:
gata fetele , am reusit sa citesc ce ati palavragit azi (ati fost harnicute, mi-a luat ceva timp...eu nu prea pot intra pe net mai devreme de ora asta). Acu sa ma pun pe raspunsuri. Sa stiti ca eu imi notez pe o hartiuta ca sa nu uit ce vreau sa va spun fiecareia, deh, ma lasa capul ...![]()
madutza, bebelana , si eu sunt balonata aproape in permanenta desi pe de alta parte nu am pb cu constipatia, am fost cuminte si am baut lapte zilnic iar acu ii dau cu pepene cat pot duce
. Si intr-adevar mi se pare ca mi se vede putin burtica, da io stiu daca asa o fi sau asa mi se pare mie??
abramburika, felicitari pt fluturasi. sunt asa invidioasa...abia astept sa ii pot simti si eu!!
dangabriela, sigur lucreaza si la municipal. Eu vreau sa nasc la medlife. Sa-mi spui impresii de dupa daca mergi la dna dr, mie mi se pare o profesionista si un om minunat si rabdator, care iti explica pe indelete tot ce vrei sa stii si este foarte apropiata de tine. De curiozitate, da o cautare pe net sa vezi si parerile altor mamici, sunt numai lucruri bune.
bebelu, ma bucur mult sa aud ca totul e ok, simt ca si cum mi s-ar fi luat mie o piatra de pe inima!

Irinuka, eu am facut inainte de sarcina cam aceleasi analize pe care ti le-a scris si bebelu mai sus, cred ca totusi trebuie facut un examen de secretie.
numeioana, danina, felicitari pentru fetite! sa se faca mari, sanatoase si frumoase!! m-am emotionat asa tare la gandul ca poate aflam si noi in curand ce este!!
bebelusi, eu am mai scris la un moment dat ca stiam un remediu naturist pentru greturi, ulei esential de menta de la plafar, pe care sa il mirosi cand iti este rau. Nu-ti pot spune daca da rezultate, pt ca mie, slava Domnului, nu mi-a fost rau deloc, deci nu am incercat. dar nu cred ca ai nimic de pierdut
kitzy, ma bucur ca eco este ok, felicitari mamico, sa ne aduci numai vesti bune!
shines, nu te ingrijora absolut deloc, IGG pozitiv inseamna ca ai avut infectia / virusul in organism in trecut si ai acum imunitate, iar IGM pozitiv inseamna ca virusul este activ in prezent. Deci IGG pozitiv este un lucru bun, care nu pune nici un fel de pb!! Eu de ex nu am anticorpi pt lysteria si toxoplasma si trebuie sa le refac la fiecare 6 sapt.
_
BB e deja pe drum
10+
bebe creste
Shines spune:
ms mult roxxy
..m-am mai linistit ..m-am speriat rau cand am vazut valoarea aia asa crescuta si eram in masina, abia asteptam sa ajung acasa sa deshid laptopul sa ma pun pe citit si intrebat (si cum eu stau la cuca macaii..am tremurat pana am ajuns ).
bebelu..am citit vestea buna inainte sa plec la clinica si m-am bucurat foarte mult..zici ca eu aveam emotiile tale..ma bucur pentru voi, sa fiti sanatosi..pupici la burtica 

eu pe 22 merg iar la eco..o sa am 12 sapt fara 3 zile, dar m-ati pus pe ganduri acu de cand am auzit ca deja stiti ca o sa aveti fetite(felicitari, sa va traiasca 
)..si parca imi doresc tot mai mult sa aflu si eu cat mai repede, am emotii
Multumesc burticilor pentru incurajarile dinaintea analizelor 
Shines spune:
mai aveam de spus darf niciodata nu imi aduc aminte sa scriu in acelas mesaj ..
Ca tot vb zilele trecute de fratiorii mai mari ai bebeilor nostri sa vedeti faza : ii arat cameliei (fetita noastra) cu mari emotii prima fotografie de la eco de 10 sapt(cu cap, manute, picioruse..de toate) ..se uita lung la ea cateva minute..nu stiam ce sa ii zic..am lasat-o sa rumege ca apoi sa puna singura intrebarile..da fata nu scotea nici un sunet..dupa alte cateva minute zic hai sa sparg gheata si o intreb razand : hai mamii zi ceva, cum e , cu cine seamana, cu tatii ? (in gluma) ..se uita la mine socata si zice ''nu...cu tweety' a urmat un soc total si o portie zdravana de ras..(totusi..mai muult soc ) ![]()
zumzu spune:
@bebelu, la medical city poti sa ajungi cu metroul pana in Piata Victoriei si de acolo o iei pe bv. aviatorilor pe partea stanga, si mergi pana treci de parculet,mai mergi un pic un pic si faci stanga imediat dupa o reprezentanta de masini (kia ceed parca) si e acolo f aproape de intersectie.
Am facut si eu azi morfo de trim I tot la medical city si m-a costat in jur de 260 si am primit poze. acum nu stiu sa zic de care mi-a facut (cu toate ca scria pe pagina aia)..cred ca morfo cu 2D. Oricum mie mi-a facut si intra, a zis doctorul ca nu se vedea bine tot ce vroia sa vada. Totul e bine: 2 maini , 2 picioruse, nasuc, gurita, ochi (de fapt gaurile:) )....si supriza, s-ar parea ca ne atarna ceva intre picioruse![]()
Mie mi s-a parut ca s-a vazut f.clar,chiar inainte sa spuna doctorul: mi-a arat picorul stang, piciorul drept si intre am vazut..
si eu mai am greturi...de fapt nu neaparat greturi, dar vars
si numai de bine la toate
madutza_bra spune:
deci, ca pot raspunde tb musai sa am 2 pagini deschise, in una scriu si in alta citesc...avem un ritm 
kitzy, felicitari, ma bucur tare mult ca esti optimista si ca bebe e bine 
sherbi, da mi-a dat sa iau 3 utogestan/zi, 1 dimineata si 2 seara + obisnuitul acid folic. Tu ai incweput sa iei acid folic?
lunanoua, tie ti se pare ca mai e mult, iar eu parca nu constientizez inca ca sunt gravi 
mada,
imi pare rau ca inca ai greturi. Baga si tu alimente sanatoase dimineata ca sa le reti iar seara daca tot dai la rate mananca dupa pofta inimii 
irinukaa, pai daca se vede burtica baga si tu o poza de profil la album 
shubulina, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
lili g, wow ai o fata de 18 ani? Sa-ti traiasca copilasii. Esti o curajoasa!
roxx, imi pare bine ca nu ai greturi, sper sa nu am nici eu. La sarcina cu Cristi nu am avut nici 5 min greata ![]()
shines,
tare faza cu "tweety". Tin pumnii sa afli pe 22 ce ai la purtator 
pe mine m-=a durut azi putin burta, am luat un no-spa, m-am intins o juma de ora si a trecut. Eu zic ca e de bine, sa simt si eu ca sunt gravi si asa sa ma conving ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
zumzu,
felicitari pentru eco. Deci e baietel?
hai ca pana acum conduc fetele, sunt deja 3.
La ce dr ai fost?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
4+
Poze
madutza_bra spune:
shubulina, esti pe listuta
.
fetelor data nasterii nu stiu sa o pun..e ceata totala pentru mine ce e acolo 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
4+
Poze
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra zumzu, felicitari pentru eco. Deci e baietel? hai ca pana acum conduc fetele, sunt deja 3.Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Merg la dr. Haiduc Catalin (dansul e si la Filantropia si la Euroclinc parca). Asa a zis ..."nu vreau sa va dau sperante false(sotului) dar eu as paria pe baietel"
Peste o luna o stim sigur probabil
Eu una as vrea sa se fi inselat
zumzu spune:
Vreau sa-mi fac si eu programarile pt morfo de sem II si III. La cate saptamani stiti voi ca se fac acestea?