Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
mada23 spune:
Si eu zic ca tot un baietel am, dar sanatos sa fie ca nu conteaza.
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Shines spune:
Buna fetele,
eu acu plec dupa analize..am stat jumatate de ora in pat si mai sa nu ma mai ridic..iar masina..iar trafic..iar caldura..:((
felicitari si multa sanatate pentru burticile noi..bebei sanatosi si voiosi..

bebelu86 spune:
Shines bafta multa sa vi cu vesti bune 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
Irinukaaa spune:
Ce dragut ca a inceput sa se vada sexul copilului... felicitari numeioana! Felicitari danina! Ati spart gheata cu fetite dulci! 

Lili_g si Luna n-am inteles, de ce aveti "o retinere" in a anunta familia? 
abramburika tu esti o norocoasa ca deja simti miscari de buburuza dulce...
Si eu tot pe seama faptului ca se scrie multisor si suntem deja aproape 50. Cat citesc 3-4 pagini uit deja cine si cum a intrebat
. Fiti si voi mai indulgente!

madutza_bra eu zic ca la mine burtica a inceput sa se vada. Aveam si pana acum, dar daca strangeam de ea, nu se mai vedea nici urma. Acum pot strange pana ma fac grena la fata, dar se vede forma de burtica! 
11+
Shhhht! Cresc...
Irinukaaa spune:
Shines te asteptam cu vesti minunate! Si sa ne zici ca a meritat sa iesi prin toata caldura, da?!? 
11+
Shhhht! Cresc...
shubulina spune:
Buna seara la toata lumea.Sunt noua printre voi,desi am 8 sapt si o zi.
Acum am aterizat de la ecografie.Bebele e bine,bate inimioara tare tare,numa ca mami are ureoplsama pozitiva.Medicul mi-a recomandat sumamed si ovule.Cand mi-a zis farmacista cat costa,ca pic sub tejghea.Mi-a spus sa merg la medicul de familie sa imi dea reteta pentru compensate.E de vreo 2 ori mai ieftin asa,sper sa-mi dea.
Datele mele sunt:
Data nasterii 11.01.1983
UM 23.04.2010
DPN 24.01.2011
Va pup pe toate si sa ne ajute Doamne-Doamne sa avem bebelusi sanatosi si frumosi.
8+
ariana2005 spune:
bebelu, super vesti..ma bucur tare pentru voi, asa si trebuia sa fie
felicitari noilor venite!
felicitari daninasi numeioana pentru carucioarele roz
si noi daca vom avea fetita o va chema Iris, desi eu sper sa fie baiat..nu am curajul sa sper foarte tare deoarece imi doresc in primul rand un copil sanatos, indiferent de sex.
ati fost foarte harnicute, mai am de citit cateva pagini
mami de Ariana (30.10.2005) si
6+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
Lili_g spune:
Irinuka hai sa-ti spun la mine...pai cum am mai spus am 3 cophii si-l astept pe al 4lea. La al 3lea maman a facut tensiune ca cum sa am copil de 15 ani si acu unu mic'. Acum ca a mare are 18 o sa fie si mai funny ![]()
Nu stiu cum sa-ti explic, mama nu e rea, ma ajuta cum poate ea, dar intelege ea un pic altfel si dupa reactia care a avut-o la bebe3 ma astept la ceva similar...
Irinukaaa spune:
Am inteles Lli_g. Cine stie poate de data asta va reactiona... cum nici nu-ti trece prin cap (in sensul bun normal). 
Bine ni te-ai alaturat shubulina. Sa ai si tu o sarcina usoara cu un bb sanatos.
11+
Shhhht! Cresc...
kitzy spune:
Bebelu azi chiar m-am simtit bine, incep sa ma simt mai bine ca inainte, greata mai am din cand in cand, chiar azi cand m-am dus la doctora m-a intreabat si ea cum ma simt si-am zis ca bine, doar cu emotii, doar ma stie foarte bine
o zis ca si am de ce prin cate am trecut, acuma is mai optimista, sper sa fie bine pana la sfarsit. Ca deja eram paranoica ca nu mai am ninmic ![]()
Burtica nu cred ca mi se vede, poate doar asa o usoara forma, dimineata is aproape supla si peste zi trebuie sa imi trag burta ca daca mananc ma fac cu burta de luna a 5-a ![]()
Analizele au iesit bune, nu foarte bune, dar bune, mi-a spus ca o sa trebuiasca sa-mi fac TT, data trecuta l-am fentat, acuma nici nu mai indraznesc sa-i spun ca nu-l fac
oricum la noi la clinica am vazut multi copii cu sindrom Down si asta m-a ambitionat mai tare sa ma duc sa fac TT-ul.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
10+