LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa...nu ma provoca...
Pai in primavara (cand facuram planurile de plecare, conferinte, alea alea) au inceput sa apara anunturile, ca la strasbourg, ca la roma, ca in portugalia...mie imi faceau cu ochiu' tot d'astea de la noi, conf. de semiconductori de la Sinaia, conferinta nationala de chimie de la rm. valcea (parca) Sa fie p'aproape frate, sa nu ma mai lalai pe drum... (ce carcotasa sunt!)

In alta ordine de idei, Ioana a inceput sa vorbeasca olteneste. Azi dimineata eram la baie si a venit, si-a bagat nasu' in rufele din chiuveta si a intrebat "ce facushi aici!?"

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetele cu casele, ce fel de bransament ati ales la reteaua electrica, subteran sau aerian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

fetele cu casele, ce fel de bransament ati ales la reteaua electrica, subteran sau aerian?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Eu am ales subteran. La fel si la gaze, doar foarte putin am la suprafata, in spatele casei intre centrala si bucatarie.

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, bun venit in club!
...subteran...
ma insel eu sau ai acasa un expert in eoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, in curind plec - va pup pe toate si ne auzim pe 29 iunie!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vacanta placuta , Leeloo
Sa va distrati si odihniti, sa va intoarceti sanatosi !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar. V-am spus ca la munci n-am timp sa respir?

Gsbitza, vacanta placuta si distractie nemaipomenita!

Robi, sa iasa cu creditul si mult curaj.

Liliana - trimit ce am. Well, program incarcat, nu gluma. Cine e mai obosita?

Mey - cu despamperizarea e inceputul - lasat cate o ora dezbracat, apoi 2 si tot asa - sper sa inceapa sa si vorbeasca inteligibil, ca doar lalaie pe limba lui...

Monicule si io as merge prin Ro, dar sa fac 500 km in 14 ore la noi si sa fac alti 500 km in 3 ore afara e o maaare diferenta. POate la pensie (daca 'oi mai apuca...)

Azi Victor a avut o zi de cosmar. Azi noapte a visat urat, a plans - am reusit sa-l trezesc si sa-l linistesc. Dimineatza abia l-am trezit si a fost un circ de zile mari - de mult n-a mai avut asa o zi de proasta. Si in seara asta a fost fara limite. Mi-a topit bruma de energie in primele 10 minute de cand am ajuns acasa. Asa ca, dupa o sesiune de "discutii" aprinse, am facut consiliul de familie in 3 - eu, el si Paul - si am stabilit primele 3 reguli. Cu recompense si consecinte aferente. Sa vedem ce iese... Are termen pana la plecarea in vacanta sa le respecte, altfel nu mai plecam... Asta nu cred ca e chiar un punct bun, mai ales ca nu e realizabil - asa ca tre' sa'l schimb cu ceva ce chiar nu as face daca nu sta cuminte...

O seara racoroasa! Eu astept ploile alea promise de pe la ora 4 in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ie iecseprt in gaze cu neon pe cap cind ii luceste chelia;)) ehh, discutii, am crezut ca`ì bagatela de`a lui asta cu trasu` subteran da`ntre timp mi`am facut lectiile si vaz ca are dreptate. io, conservatoare din fire, ca unde`o mai auzit el sa tragi firele pe sub pamint ca neam de neamu`nostru le`o avut pin aer

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Carmen, bun venit in club!
...subteran...
ma insel eu sau ai acasa un expert in eoane?

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

edit, vacanta placuta, gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Citat:
citat din mesajul lui roller025

Liliana - trimit ce am. Well, program incarcat, nu gluma. Cine e mai obosita?

Multumesc. Legat de intrebare...tu ce crezi?...eu obosesc numai uitandu-ma la ea. Uite eu sunt deja franta, si ea vrea la plaja si la playground, si daca se poate si la piscina, bonus. Cred ca ma duc sa dorm pe plaja, si apoi pe o banca la playground.

Noapte buna Romania.
Vacanta frumoasa fetele care pe unde plecati. Hei parca aveam cateva amatoare de Chicago, unde sunt, ca eu le astept.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Gabi drum bun si sa va distrati excelent!
Danule sper sa mearga programul si regulile.
Cristal, da, asa-i... uitasem ca tu ai memorie
http://picasaweb.google.ro/roxana.pavlicu/Iunie2010#5483613296348128882 am pus ceva poze de prin apartament. scuze de intarziere... dar na, stiti cum e
aici a inceput sa ploua de dimineata.. azi va fi racoare
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput