LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 7
roller025 spune:
Neatza!
Roxana - fromoasa casa, iar bucataria Ai modificat mult acolo?
Liliana, am crezut ca energia copilului se transmite PLaja placuta!
Carmen - explorare fructuoasa si constructie usoara. Io nu stiu daca as avea nerfi de construit, desi ce case am vazut deja facute...
Azi tre' sa caut cravata pentru Vic... e inspector la serbare si se imbraca oficios
O zi usoara! Pupici
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roller025 Roxana - fromoasa casa, iar bucataria Ai modificat mult acolo? |
n-am modificat nimic, asa era. sparta, in mijlocul casei. e cam ciudata amplasarea ptr un apartament de bloc dar pe de alta parte e un avantaj, devine locul central (unde oricum stam cel mai mult) si are avantajul marimii. (e oricum partea mea preferata din casa )
szivarvany spune:
Vazut rapid pozele, Rox, imi place muuuult tot ce am vazut si mai ales copiii tai frumosi foc
Io`st la munci. Sosise sefu`al mai mare, iar ... ioi ce zi lunga ma asteapta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristalina spune:
Neata!
Am racit, eu, John si Maria...azi ne uitam toti trei cu mila la Ioana. Era vesela, nu stia ce o asteapta.
Le-am tuns, Ioana e tunsa foarte scurt, ea a vrut cheliuta asa ca am executat o tunsoare la 0,5...
Maria are o freza supertare, breton de 1 cm si ceafa goala dar "cu plete pentru codite"
Roxana, bucataria m-a dat gata Foarte frumoase camerele copiilor!
Am memorie da nu se simte prea bine, palpaie beculetzu' de la stick...hihihi
Dana, succes! Eu intotdeauna le amenint si nu reusesc sa fiu consecventa in ceea ce zic, mi-e mai comod sa nu le pedesesc
Liliana, aveti program incarcat...macar doarme bine noaptea...:)
Carmen, succese la construit!
Ca vorbeam de memorie, am pierdut un dosar cu acte...Adica l-am pus bine!! In fiecare dimineata cand intru in birou inchid ochii, poate am o surpriza placuta si-l gasesc pe masa mea . Daca nu dau de el pana la deadline in septembrie nu ma vad bine...
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
cristal, io am o vorba "era acolo...":D
roxana, vazut pozele, imi place mobila de bucatarie
roberta04 spune:
Hello!
Roxi, super poze, bucataria este visul oricarei femei , camerele copiilor sunt foarte frumoase, copiii tai sunt de pe revista, pestisorul superb si... sa mai spun?
Noi am fost aseara cu cineva sa masoare bucataria, sa ne faca o oferta de mobila din lemn, astept sa imi stea inima in loc cand voi afla pretul :)
Am treaba.. revin :(
roller025 spune:
Roxane, pai asta mi-a placut maxim - ca e mare si in centru si ca arata taaare mult ca alea din filmele cu americani...
Robi, bafta la preturi care sa nu te doboare!
Monica, muulta sanatate, poate n-o prinde si pe Ioana Ceva poze cu frezele?
Ma'c la coafor azi...
Ne auzim maine, pupici...
polux spune:
Roxi mie nu-mi place bucataria ta...stii de ce? Ca am si eu una alba...si frec la ea de nu ma stiu. Imi e asa urat de albul acesta cand gatesc...De fapt mint, bucataria ta e superba, daca o ti de decor, daca vrei sa gatesti in ea....vorbim peste cateva luni.
Monica sanatate la tot familionul. Si bafta sa gasesti dosarul. A, da noaptea doarme bine...nu se trezeste pana dimineata. Si culmea, de cand a plecat tati toarme singura, nici macar o zi nu a dormit cu mami.
Dana iti schimbi look-ul sau numai te aranjezi la coafor? Sa stii ca pe undeva se transmite energia copilului. Pai daca stam acasa, nu fac decat sa ma tarasc de colo colo, fara energie...daca iesim parca ma inviorez un pic si ma simt mai odihnita decat daca as sta acasa.
Ioana nu mai spui nimic, ce ati hotarat cu vacanta?
Vad ca de cand sunt copiii in vacanta scrieti mai putin.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
Rox, io vazui bine, peretii sunt albi ?
Ca asta e clar avantaj enorm, io tin mereu o galeata de dispersit alb si repar greselile
In rest ... sunt pe aici astept sa mergem acasa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Buna seara...cine vrea clatite cu cioco si dulceatza?
Liliana eu una nu m-am hotarat...astept sa vad ce ramane maine seara dupa baie si ce zice pediatru dupa ce o consulta sambata ....cealalta 2/3 din familie s-a hotarat sa mearga....voi cand veniti in romanika?
Danamultumesc pentru mail........io am mustrari de constiinta ca am gresit pe undeva in educarea mandrei....cateodata nu o scoti din ale ei sub nici o forma
Roxi super apartament aveti
Vreau si io sfaturi pentru eventuala calatoria cu cupilul in avion,cum sa-l pregatesc,ce sa fac daca nu se simte ok,etc.,etc...pliiz
Cristalina sa nu pui poze cu fetele tunse...insanatosire grabnica familionului
hai pupicei