LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Neata! Gata, e ultima zi inainte de concediu!!!!
Kim, plecam la turci, la Kemer...
Azi sper sa ajung la manichiura si pedichiura, sa plec si eu mumoasa...
Ina - drum bun si distractie placuta!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza..io vreau di tate si cafea/capucino/ceai,etc....a-nflorit teiul si-s terminata,ma ustura ochii,gatul si nasul
Fetele multumesc pentru raspunsuri....inca nu m-am hotarat
Liliana felicitam absolventa constiincioasa..da' pozele unde's?
Vivia...pana la urma Uka este cel mai fericit ca are cu cine sa mearga la plaja
Roxi nu plecam in turci,ar trebui sa plecam la Barcelona,stam vreo 3 zile si vizitam orasul dupa care tragem o fuga la Girona unde avem o ruda si acolo intentionam sa ne aerosolim....mai mult plimbari si vizitari decat bronzuri..
Ina sa aveti o vacanta faina la disneyland...la anu avem si noi in plan,daca reusim sa facem economii
Leeloo concediu placut si vreme frumoasa!!!!
Daria daca ati fost fete cuminti pana la urma aveti parte si de o vacanta bine meritata!!
revin sunt in zona
edit:din categoria tara arde si baba se chiaptana...aseara inainte de culcare varuiam cupilu,ea relaxata cu mainile sub cap "vai ce bine este de mine,sunt la salonul de infrumusetare"!
cristalina spune:
Neata!
E racoare afara, la noi in apartament e cald de te zapaceste, sper sa dea drumul tanti Viorica la aerul conditionat...
Olivia tare ati fi avut nevoie de o vacanta! Las ca va mutati voi la casa si puneti piscina in curte!
Super ca soacra ta il duce le Uka la plaja! bravo ei...
Daria, tinem pumnii sa iasa planurile.
Roberta, succese la credite si constructii....ai grija cu raul ala.
Liliana, frumos, felicitari Adelutei!
Roxana, se vede ca esti microbista...hihihi
Dana, succes la despamperizare! :))
Simona, succese maxime la munca si cat mai putin stres!
Ina, vacanta minunata va dorim. Drum bun!
Ioana, sa veniti cu vesti bune de la doctor . Multa crema cu factor de protectie 50, palarie mare mare de soare si stat mai mult prin hotel intre 11 si 18...zic si eu...(eu nu as stii ce sa fac in locul tau dar la dat sfaturi ma bag
Gabi, vacanta minunata sa aveti! Si sa te relaxezi la manichiura si pedichiura...:)))
John a vrut sa mergem in Turcia in vacanta asta. Eu m-am opus vehement, mi-e asa de frica de plecat cu avionul ca nu pot sa am grija si de pupeze in timp ce incerc sa-mi tin firea ca sa nu ma fac de ras prin aeroporturi...
Curtea de la tata e imensa, jumatate din ea era cu porumb, anul asa a plouat mult si au ratat plantatul porumbului. Ei sunt batrani si le este greu dupa ce au stat pana la pensie in apartament sa o aranjeze, dar e frumoasa ca are de toate...
Compenseaza curtea de la casa bunicilor, care e dichisita dar e tare micutza...avantaje si dezavantaje. La mama e loc mult dar n-are conditii si fac mai mult pe drum, la mama soacra casa e in buricul targului, ajung repede, dar e o palma de loc...deh...:)))
Ieri am fost iar la balaceala (scuze Olivia), deja e aglomeratie si nu-mi mai place. Fetele insa sunt superincantate. Asa ca o sa avem activitate sportiva in vara asta, balaceala la piscina . Trebuie sa le tund pentru ca nu mai merge (alaltaieri au plans pentru ca am ajuns prea tarziu la coafor si au ratat tunsul, ieri ne-a sunat coafeza sa ne spuna ca a plecat, sper ca azi o rezolvam...:)))
O zi excelenta sa avem, mi-e o lene de ma doare!!!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Super tare Maria ta!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Roxana, se vede ca esti microbista...hihihi |
bai, da ce am zis..?
eu zic ca iti faci griji degeaba cu zborul spre turcia. mai ales ca e scurt.
Gabi super, distractie placuta in conced!
Ioana, daca e de mers mai mult la vizitat si eu as merge! eram convinsa ca mergeti la mare la soare.
roxanaz spune:
citat din mesajul lui roberta04 Concediu placut cui pleaca! poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
ziseram noi astea care ramanem, muscandu-ne ghearele
cristalina spune:
Roxana, pai nu ai zis nimic...dar sa nu-mi zici ca nu esti cu meciurile ca eu asa-mi aduc aminte (daca ma lasa asa rau memoria e grav...)
Dada... Ioana, si eu credeam ca mergeti la mare la soare (va puneam sa stati in hotel pana la 6 seara )
cristalina spune:
Roxana, eu am propus sa mergem sa vizitam prin tzara :))
Uite ce frumos este http://www.patrimoniuromanesc.ro/ (vorba aia, pacat ca e populata...)
Eu am nostalgii din astea, ca nu am vizitat Iasul, Sibiul, Sighisoara...John se uita cash la mine...:) Cica o sa am timp la pensie
carmenp spune:
pai hai madam te asteptam, noi astea de stem consemnate la domitzil;))
citat din mesajul lui cristalina [ Eu am nostalgii din astea, ca nu am vizitat Iasul, Sibiul, Sighisoara...John se uita cash la mine...:) Cica o sa am timp la pensie Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |