LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana, se cam recomanda evitarea expunerii la soare macar vreo 10 zile (ca sa nu zic 2 saptamani) dupa oprirea eruptiei si caderea cojilor. ptr ca pielea e sensibila si dai in altceva. costa mult sa va mutati vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

mie asta mi`o placut cel mai mult;)) http://family.webshots.com/photo/2289671570101722968RhkQvu
gabi, vazut si baietii, , tudorel are bubite de la soare?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Da mai, are asa o piele sensibila...de la transpiratie se umple pe fata de bube mici - seara, dupa ce il spal si sta la racoare de AC ii trec, dar peste zi ii apar iar - pe fata, pe git, pe pulpe la amrginea pampersului...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Azi am vorbit cu pediatrul ei care a zis ca nu-i nici o problema,sa o duc sambat sa o consulte amanuntit,eventual daca mai are niste semne ne da o hartie la mana sa n-avem probleme la aeroport.....am mai cerut insa sfatul unor alti medici care au zis ca si Roxi....oricum la soare nu o sa o tin ca nici nu sta...sunt intr-o mare dilema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ioana-si radu a facut varicela cu doua saptamani inainte de a pleca in Norvegia. Nu am amanat calatoria si nu a avut nici o problema, desi era iarna si-am umblat f mult, n-a racit, nu s-a imbolnavit. Singurul meu stres a fost ca s-a simit dator sa anunte cu maxima mandrie pe oamenii de la check-in ca are bube.
Noi ne pregatim de plecare, maine decolam spre Disnayland. Azi avuram serbarea, frumoasa, da lunga rau...de la un anumit moment Radu si-a pierdut orice urma de interes, facea conversatie cu vecinu' de scaun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu am emigrat desi cam ar trebui..nici pe plaja nu m-am mutat desi la fel ar trebui...pana acum a fost ok in grasoniera la ultimul etaj..dar acum..am pus-o!...nu se poate respira...ar trebui sa mearga aerul conditionat 24 din 24..si nu ne permitem..basca ca azi am gatit pt tata...a fost ultima data pana la toamna...ma mut cu gatitul la el..la noi nu este omenesc..desi inca un stres pentru mine..sa fac piata..s-o duc in aceeasi zi la el..si sa gatesc cand am timp..tot ce-mi mai trebuia..
la job de la 8 la 2..nu ma asez..
de plecat in concediu...nope..ca nu avem buget alocat..
Luca merge la socrii zilnic..si bomba..socrela si-a luat costum de baie, ia taxiul si duce copilul cite 1-1.5 ore la plaja!yupiii
zilele acestea ne-am ocupat cu termopanele..doar 280 milioane ma costa!
apartamentul nu -l pot vinde..la nici un pret..fapt care ne mareste angoasa...
am vazut toate pozele..nu le mai enumar..ma iertati...
La multi ani copil de Papa!
Petrecere frumoasa la Paris!!! Irina o sa va placa!
Ioana unde era vacanta? Sa treaca repejor bubitele!
Monicule ma tot gandesc la voi...cu piscina aia..
Robi cum a ramas cu casa? 7 rochii???mey imi trebuie si mie si nu gasesc frumoase si ieftine
Daria ce planuri de vacanta ai?
Gabi unde plecati la mare?

mai vin eu...cine stie cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar si va multumesc de sustinere. In august am rezultatee, pana atunci io zic ca'l mai dau o data...

Vazut galustile, mi-au placut maxim cele cu ciresile cercei

Gabitza, LMA sotului! Vazut baietii. Paul s-a iritat tot pe fundulet, pe partea din spate, e cumplit de rosu. Asa ca am inceput sa-ll invatam fara pampers si cu olita. Vaz ca prinde si ii place... poate scap de scutece - desi nu planuisem asta. Vacanta placuta!

Ioana - io n-am idee - cert ca io personal in ultima zi de la eruptie am fost la examen. Ca incepuse sesiunea... dar la cupii nu stiu...

Ina - Disneyland frumos!

Robi - pot sa-mi trimit sotul in reciclare la al tau?

Olivia, Ce pacat are apartamentul? Sau e criza de vina?

Simona - spor la munci - o sa iti revii, din pacate

In seara asta am terminat prima sesiune de curs psiho - cu tema limbajul de iubire la copii. Foarte interesanta - maine vine si materialul.
Ma'c sa dorm - baietii deja sforaie. Nu m-am mai bagat la ora asta in scutece de ... nici nu mai stiu cand...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dana please pot avea si eu materialele de la cursul de psiho?
adresa de email jianuliliana@yahoo.com.
Ioana pupam printesa sa treaca repede bubitele. Eu spun sa nu va amanati plecarea daca nu va duceti la mare, sau undeva unde stati excesiv de mult la soare.
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am pierdut.

Noi am avut ieri graduation, o ceremonie emotionanta...cu piticii imbracati in tinuta de gala, fetele in galben auriu si baietii in grena burgund. Emotionant...au cantat, au primit diplome...Adeluta a avut numai calificateve de FB si la toate testele a facut de peste 95 la suta. Sa fiu sincera habar nu am avut ca au dat aceste teste.
Asa ca astazi ne-am facut de cap...ne-am trezit dimineata si am cantat si dansat amandoua pe nu mi-e frica de baubau, si gummy bear songs. Apoi am plecat si ne-am jucat cu prietenele 5-6 la numar in park vreo 2 ore. Intre tmp ne-am oprit la subway si am luat cate un sandvich. Am fost apoi 2-3 ore la biblioteca, unde o ora a facut mate si s-a jucat pe computer si alte 2 am cautat carti...a luat 10 carti de citit acasa. Am plecat apoi la inot, unde s-a mai balacit inca 2 ore. Acum am ajuns acasa...si e franta, dar tot mai are energie sa citeasca din cartile de la biblioteca.
gata fug la dus, ca am venit plouate amandoua...adela de la piscina eu de la ploaie.
Va urez o saptamana buna...maine si poimaine merge cu mami la scoala, si apoi acelasi program...playground si pool.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza, azi eu dau cafea / capucino / ciocolata calda / pepsi cu gheata si ce mai vreti, ca sunt home
Polux, felicitari Adelei E extraordinara
Blue, asteptam detalii de la tine
Kim, deci e nebunie in continuare la voi
Ina, vacanta frumoasa la voi si musai sa vii cu multe poze
Ioana ... nu stiu ce sa zic. O crema cu factor mare, tinuta mandra cu palarie mare si tricou sa se poata balaci ar merge ? ... Intreb si eu, nu stiu cum e cu varicela. Si nici eu nu as sti ce sa fac daca as fi in locul tau
La noi e innorat, asa ca nu mergem la strand, probabil vom iesi cu rolele, iar si iar si iar, Giulia a facut o adevarata pasiune pt ele.
Ieri le-a carat singura in parc, in rucsac, cu toate accesoriile - de s-a mirat dadaca de ea , am avut si ultima ora de curs de arte, a fost ok, la toamna probabil mai mergem, ca nu i-a convenit ca s-a terminat.
Asa ca la ziua ei e clar ce cadou comun va primi de la fete: role profesioniste

Despre concediu ... hmmm ... avem planuri Nici mie nu-mi vine sa cred, dar avem planuri mari.
Ori 10 zile la salina Turda ori ... bomba serii de la prietena mea: 7 zile in Costinesti io cu Giuli si ea cu fi`su Asa ca plutesc si ma toot gandesc la buget si invarteli

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Dau si eu un ceai de dimineata! Azi e racoare, yupiiii...asa ca m-am imbracat cu rochia nr.5 care are maneca 3/4
Mey, daca va spun ca rochiile sunt romanesti, cumparate din Turcia si costa 45 lei bucata, ma credeti? De aia le-a luat pe toate...

Ioana, eu l-am scos pe Matei afara in a 7-a zi de la eruptie pentru ca asa mi-a spus pediatra. Prietena mea a tinut fetita 14 zile numai in casa... pentru ca asa i-a spus pediatra ei.
Cumnata mea l-a scos pe baiat non-stop afara... pentru ca asa i-au spus medicii de la boli infectioase... si nu a avut nik... ba a stat si in maieu in soare puternic...

Daria, o colega de-a mea este la Costinesti, sta la o pensiune cu 50 lei/noapte, are pat matrimonial, frigider, Tv si aer conditionat in camera... e mocca, zic eu...

Olivia, noi am mancat aseara la McD...pentru ca am gatit cu o seara inainte si mi s-a facut rau in bucatarie...
Cu casa, azi incepe montajul instalatiei de incalzire prin pardoseala, speram sa luam creditul pana la sfarsitul saptamanii dar nu e asa cum am vrut noi, ramanem cu doua rate uriase Mie sincer mi-e frica...

Simona, spor la munci si adaptare usoara!

Liliana, felicitari pentru graduation si rezultate! Poze?

Fug sa vad pozele de ieri, apoi pe baricade... am o zi astazi...trebuie sa determin pe cineva sa semneze incetarea contractului de munca cu acordul partilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Ioana, nu plecati in turcia? ca daca da... e soarele puternic si la 10.30! vezi ce zice medicul vineri.
Robi, vreau si io!! pe bune, nu glumesc trimite si tu prin curier spor la casa
Liliana, felicitari pentru graduation. foarte frumoasa ceremonia din ce zici, poze?
Oliv, socrela e tare cu plaja, bravo ei!!
Danule, fara pampers, bravo!! baiat mare
Ina, drum bun si distractie maxima!
pup tuturor

Mergi la inceput