LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mitzura Roxi, e tare frumos pestisorul vostru. Inteleg ca nu poate sta in acvariu cu alti pestisori mai mici (ca ii mananca)? |
Mitzu, e un peste solitar, de bol. adica poate sta in bol, spre deosebire de altii care daca stau in asa ceva ii apuca amocu' . iar asta sta doar cu o gagica, altfel iese cu batalie
carmenp spune:
mnaziua, am aer conditionat, astept cu interes caldurili;))
cristal, vin cu stomatologu` la tine?
nah ca nu mai stiu ce vroiam sa spun, hmm
edit, va doresc sa nu patiti ca mine cu papagalii ca l`am luat sa`i dezvolt ionului simptzu` raspunderii si mi l`am dezvoltat tot mie
cristalina spune:
Carmen, deci de la tine ni se trage cu ploile astea...ca tz'ai instalat aere conditionate...aha
Mitzu, nu, mai asteptam un an ca sa o dam pe Maria la scoala.
Avem probleme mari cu ascultatul la ce spune educatoarea/invatatoarea/profesorul. Genul de copil care zice la inceputul orei de pian "da' nu facem o pauza?!" si vine la ora de inot cu chestii de genul "eu nu sunt suficient de desteapta ca sa dau din picioare ca alti copii" (asta pe mine m-a turbat la cap! )
Daria, 150 l inseamna 10-15 galetzi!?
Inseamna ca e cat o cada de baie, incap si eu acolo ca tot am invatat la piscina sa afc ca sirena
N-am ajuns la dentist, la noi ploua cu bulbuci!!!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Deci iejti o responsabila, da ?
La noi trecu` un an cu Sela si e mult mai ok, parca intelege si Giulia ca acela este un catelus nu un alt copil
Dar ce dulce e potaia asta, moamaaa, cand ne vede se pune pe spate sa-i mangai burta si ma urmareste mereu prin casa, stie ca io`st alpha-ma`sa cea cu haloiu`
Acu` 2 zile a fost la dadaca unde venira nepotii cu pisica lor. Pisica a adormit lata in timp ce Giulia inca se juca cu ea ... saraca pisica ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
da, ma astept la temperaturi de cinshipi grade in vara asta la ce bulan am;)) si da, is super_ultra responsabila si cu barbat care daca`ar putea sta la servici si noaptea n`ar fi nicio problema. uite`asa ma mentin in forma;)) edit, adevaru`i ca de cind is copiii in vacanta ma cam plictisesc, ieri am calcat, azi string prafu dupa astia cu ac-ul, hmm, miine mai gasesc io ceva de facut;))
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp da, ma astept la temperaturi de cinshipi grade in vara asta la ce bulan am;)) |
relax, aparatul de are conditionat merge si pe cald, nu?
roberta04 spune:
Mitzu, face ceva zgomot pompa, ziua e insesizabil, noaptea parca sforaie cineva dar eu dormeam tare bine cu ea in camera + neon non-stop. Dar, asa cum a zis Daria, noaptea o poti scoate din priza. Nu cred ca te costa o avere, noi accesoriile pentu acvariu le-am cumparat intotdeauna din piata de animale care se organizeaza duminica la noi, cred ca e cateva sute de mii de lei vechi.
Nu stiu insa cat e de sanatos sa doarma copiii cu acvariul in camera, noi il aveam in sufragerie, stiu ca mancarea de pesti este foarte alergena.
Carmen,daaaaa, da drumul la aer cald! Ati inceput casuta?
ina32 spune:
Mitzu-am fost cu Blue air si n-a fost prea ok, parcul e la 125 km si cu cat am dat pe transport, plus intarzierile (1.5 ore la dus, 1 la intors) nu a prea meritat...Zborul ar fi trebuit sa fie 3 ore.De obicei pe unde mergem zburam cu low cost dar am ajuns la concluzia ca nu e rentabil daca aeroportul e departe de oras.