LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 15
Andries spune:
Bravo, te-ai scos cu scoala!! Eu ma pregatesc in toamna sa fac niste "cercetari". Eu am usi de la alpa pe comanda. alpa prest srl, au o fabrica in afumati.
Daca as avea o fata, la 6 ani cred ca i-as lua rochite-hainutze-bratari-carti-geanta-ap foto etc, oricum ceva ce se poate arata. Asta am vazut ca e important pentru ei, am vazut colegele lui Vic, toate isi luau cadourile la petreceri si se laudau cu ele. Pestele...doar daca iti chemi prietenii in casa sa-l vada, la fel si cainele de ex. Bici si role sunt foarte bune tot pentru ca te poti lauda cu ele.
Dar al meu va primi si un al doilea cadou (husband a zis ca.."mda' e o idee buna") si anume (sa nu dati cu rosii) un aspirator. Da, un aspirator din ala mai mic de 2 kile si foarte manevrabil, am vazut la domo, sa-si faca musiu curat la el in camera si la frat-su' ca n-are slugi. L-am mai pus eu sa dea cu aspiratorul ala mare, dar ma uitam la el ca se foieste douajde' minute pe 2 mp....sper cu ala mic sa fie mai eficient. Sincer...cred ca sunt mama unicat, ca n-am mai auzit pe nimeni cu asa cadou, dar nu suport sa-l vad putoare.
Andries
roberta04 spune:
'Neatza!
Vorbiti de idei de cadouri... eu mai astept, mai sunt exact doua luni pana cand implineste Matei 6 ani. Ce si-ar dori el: skateboard, orice joc de la reclame , trotineta (i-a diosparut trotineta cu prilejul mutarii).
Ma bucur sa am un copil care se multumeste cu ce ii oferim...
Noi am avut tot timpul acvariu mare, secretul este sa ai o pompa mai scumpa, mizeria se aduna in buretele acesteia, speli pompa saptamani si schimbi apa de doua ori pe an.
Dar copilul nu se joaca cu pestii...La un moment dat devine o piese de mobilier.
Andries, esti cea mai tare cu aspiratorul
Olivia, noi am primit o oferta de usi cu toc reglabil in jur de 7 mil. bucata. Asteptam cel tarziu maine oferta completa de mobila, usi, placat scari etc. Poate iau iarasi calmante
V-am pupat, o zi frumoasa, fara inundatii... m-am speriat de ce am vazut la stiri...
roxanaz spune:
neata!
hehe cadou aspirator, beton idee
ieri am fost cu Patrick in carrefour sa luam un cadou pentru un prieten de al lui a carui zi este joi. si mi-a aratat el cam ce isi dorest. un lansator de gormiti (God, nu stiam ca si astia au lansatoare - de ce dumnezeu o trebui sa zboare prin camera???) si niste maruntisuri.
Oliv, ce scoli ai ales? si la noi peretii sunt de 22. la sufragerie 25 ca e fix pe grinda aia mare de sustinere, ai vazut-o.
asaaa....cam asta treaba. ma duc sa muncesc ca vineri am mega vizita si-s cam in priza.
sa aveti o zi super exceptionala
cristalina spune:
Neata!
Eu tot cu creieri umflati de la masea. Nu-s sanatoasa, sa stau atata zile cu maseaua umflata (as zbura la dentist daca m-ar durea!!).
Ieri nu m-am dus ca aveam treaba ...trebuia sa fac plinul si sa spal masina ...Az' noapte a plouat
Am luat fetele cu mine, se cheama ca am avut program educativ
(Ce ma bucur ca am rezolvat cu cadoul :))
Andries, tare!
Olivia, super ca ai pe cine sa intrebi in legatura cu scoala.
Roxana, frumos pestisorul vostru, tare decorativ...
Si noi ne gandim sa luam peste/pesti si acvariu. Cadoul de 7 ani (merge la scoala, responsabilizare...d'astea)
Ma duc sa prepar solutii...am o lene (o fi de la nor si ploaie?!)
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Semnez si io cu juma` de uoki, sunt rupta de somnuri esi de la 9 am dormit. Timp in care Giulia a mancat, a pictat si s-a uitat la teveu. Vantul de aseara de pe traseu m-a exterminat Vad ca rolele nu o obosesc insa pe Giulia
Roberta, ii cumperi skateboard ? Si Giulia isi doreste
Cristal, meri la dintzrosh ?
Mey, io cand spal un geam ashe o data la x luni, sigur ploua asa ca evit ploile
Andries, super tare cadoul
Kim, deci ai rezolvat cu scolile ???
Roller, multumesc si eu pt mailuri
Si strig si io dupa Andreea de Pupi&Nic, unde esti ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roller025 spune:
Neatza!
Io cochetez cu pestii si cu un caine mic. Da' motivele sunt din cauza de "cine are grija"... asa ca o sa ramana ce am hotarat.
Olivia, beton faza cu scoala! Noi avem 2 optiuni: o scoala cae are legatura cu gradinita si merg acolo mai multi si o alta scoala de cartier - care e bunutza. Acu' io's dusa cu capul - tre' sa ma apuc sa caut/citesc/intreb - pentru ca ar mai fi una - dar e cam departe (pe la Dr Taberei 34) care e destul de titrata... Inca nu ma agit.
Monica - ai grija cu maseaua!
ma'c sa pregatesc project board-ul ne auzim mai pe seara!
Pupe!
ina32 spune:
Ne-am intors...si incercam sa ne revenim. Pe scurt, a fost frumos, dar ff frig (14-15 grade) si f aglomerat. Stateam la cozi si cate o ora ca sa ne dam 5 minute in diverse chestii
Ca urmare, ne-ar mai fi trebuit macar o zi si ceva rabdare sa mai trecem inca o data pe la diverse trenuri/lifturi/invartitori...
Despre scoli -la noi e simplu, nu avem decat o optiune -liceul german...
Despre cadouri - o sa primesca maruntisuri ..am observat ca la el conteaza cantitatea, de cate ori a primit o singura jucarie dar scumpa a fost dezamagit.
Va las si cateva poze de la Disney
http://family.webshots.com/album/577991527ZkRGBe?vhost=family
szivarvany spune:
Vazut pozele, Ina ce dulce e Radu
mitzura spune:
Buna fetele,
m zis ca ia sa incerc sa scriu si eu pe aici mai des, sa vedem daca imi reuseste...
Deci asa cu acvariul, multumesc de idei.
Roxi, e tare frumos pestisorul vostru. Inteleg ca nu poate sta in acvariu cu alti pestisori mai mici (ca ii mananca)?
Robi, cat de zgomotoasa este pompa de la acvariu? Ar putea sta in camera copiilor, sua ii deranjeaza la somn? Ca asta e dilema acum, daca sa ne luam un acvariu fara pompa la care ii schimbam apa des, sau unul cu pompa, care e mai scump si nu stiu cat de galagios e. Cam cat costa o pompa buna?
Ina, super pozele de la Disneyland. Si noi vroiam sa ajungem pe acolo, dar am amanat ca io-s mai speriata de drumuri din astea lungi cu copii mici. Cam cat ati zburat pana acolo? Si cu ce altceva ati mai mers?
Dana, daca te rog imi trimiti si mie materialele acelea? Adresa e popa.adela@gmail.com
Mi-a placut ideea cu cadoul aspirator. Am si eu nevoie de niste idei legat de cum sa-i fac sa fie mai ordonati. Dar de cate ori ii pun sa stranga jucariile textul este ”obosim prea tare daca le strangem..”
Cristal, Maria merge la scoala in toamna?
Daria, ai dezvaluit ce se intampla in septembrie sau inca nu?
szivarvany spune:
Mitzu, din 1 septembrie ramanem iar singure, io cu Giuli si Sela si eate un mare motiv de sarbatoare
Ref acvariu, si eu am o pompa nush daca e mare sau mica, e eficienta, la acvariul nostru de 150 l parca, curat pompa din 2 in 2 saptamni si apa - cate 2 galeti - o data / luna.
E destul de zgomotoasa, poate pe timpul noptii insa se poate opri. Noi il avem in cam.mare si merge nonstop cu neon cu tot
Mereu avem lumina movaliu-rozalie ca de discoteca
Eu tin foarte mult la acvariu e asa frumos si e tare usor de intretinut !
In comparatie cu Sela care e o fitoasa