LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, trezireaaa
dau io cafeaua azi ca sunt libera si bagata-n priza de dimineata
Asa ca termin imediat iahnia si snitelele pt Giulik (vi-am zis ca mananca fara scheme cartofii cu patrunjel verde? - ca ea avea o problema cu verdele asta), aspir rapid ca la 10 avem intalnire in parc cu fetele si copiii pe role, iar
Apoi la pranz vine caravana MiniMax in cel`lalt parc. Orice ar insemna asta, mergem sa vedem

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza, vin si eu cu un ceai de menta, am bolit azi-noapte

Daria, vin si eu la voi, poate ma molipsesc de energie...

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
aoleu trebuie sa verific si eu unde vine caravana asta minimax. ca cica pe 3 iulie e in constanta.
Daria, am fost ieri in 2 locuri, dar nu am ajuns in cel de unde am luat eu. sambata ma duc acolo distractie placuta azi
la noi e frig si innorat si zici ca ninge (picura ff slab si marunt)
fug sa fac niste situatii ptr maine, revin
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

'Neatza, vin si eu cu un ceai de menta, am bolit azi-noapte

Daria, vin si eu la voi, poate ma molipsesc de energie...

O zi buna va doresc!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Haide
Dice ai bolit ?

Io astept sa se depresurizeze cucta cu pasula sa o tuninghez cu patrunjel, carnaciori alea-alea si sa se dezghete fasiile lui Giulik de piept de pui
Evident ca am stat pe forum cu inca un 3in1 Cred ca de aici mi se trage ca sunt asa cu ochii beliti si plina de curent

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata,
la multi ani, iren!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! Si io la coffee, si io acasa azi. Da' noi suntem sechestrati in casa, in Bucuresti ploua de rupe.
Ma'c sa stau cu Paul, bona e la dok azi, sper sa vina cu vesti bune
Mai arunc un oki ocazional!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, IREN!

Daria, am mancat aseara aiurea si s-a revoltat stomacul meu toata noaptea... Dupa ce am iesit de la birou am umblat dupa gresie si parchet (macar am rezolvat o baie), am ajuns acasa inghetata si rupta de foame si am mancat o tona de cartofi prajiti cu salata (sanatos, nu??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Am fost la dentist cu Maria (eu incepusem de aseara, azi am mai facut o curatzare).
E ceva de groaza, sta fara nici o problema in anticamera, e vesela ca un cintezoi. Cand se urca pe scaun o apuca bazdacii si plansul cu vomitaturi! Dupa parlamentari interminabile, rugaminti, amenintzari, multe pauze (ca astea ne plac la maxim ) i-a curatzat dintii ...Dupa ce s-a dat jos, iar veselie maxima!
Am crezut ca o bat! Dinnou!

Acum imi revin Dupa amiaza plecam la bunica si eu inca astept sa se indrepte vremea :))).
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

N-a mai scris de mult Ioana...sunteti bine!? Sper ca nu va chinuie foarte tare bubitele

Andreea/philip, sper ca sunteti okay...
Am trecut la strigat catalogul...hehehe. Asta e treaba Dariei :)

Roberta, acum sper ca te simti mai bine.

Daria, mi sa facut o pofta de fasole...mmmm

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Ioana e in vacanta, Monica.

Lui Matei i-a cazut ieri un dinte in timp ce manca pepene (va dati seama ce tare se clatina). Eu l-am verificat tot week-end-ul sa vad daca nu se misca vreun incisiv de sus (i s-au schimbat deja incisivii centrali de jos) si lui i-a cazut unul de jos...
Bunica a facut pe Zana Maseluta, i-a pus bani sub perna dar a uitat sa ia dintele
Nu stiu daca se sarbatoresc Sanzienele peste tot, la noi sunt tot felul de obiceiuri, in special la tara. Asa ca bunica i-a facut aseara coronita din Sanziene, a pus-o pe acoperisul casei si dimineata avea pe ea o pana, spice de grau si nu mai stiu ce, cica au tot felul de semnificatii. Matei era in al 9-lea cer

Mergi la inceput