LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 10
carmenp spune:
da, ie barbat, te ia durerea de cap cind scoate cite una. acu ie iar indragostit, vrea sa ne plimbe la vreo patruj`de km de iasi sa vaza fata, nu mai are rabdare pina miine;))
kim222 spune:
Carmen nu ne mai povesti!!!!...eu tot partea buna, faptul ca povesteste...vorbeste despre asta..mare lucru!
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roller025 Problemele de educatie? Pai alea normale: nu asculta, nu respecta reguli (pe care nu le respect nici eu, de altfel) si loveste. Pe mine asta, ultima, ma omoara... Dana cu Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 si Paul Bogdan (04.10.2008) |
Buna seara,
aproape am terminat de citit tot ce ati scris de acum aproape 2 saptamani de cand nu am mai apucat eu sa intru..va pregateam un raport complet, dar nu pot sa nu-i rasp Danei, mai ales ca Vic al meu (cu numai 4 zile mai mare decat al tau ) are aceleasi probleme: nu asculta-parca vorbesc cu peretii- si atunci dispare TV ul pentru una-doua sapatamani, nu respecta regulile casei - si atunci e pus la colt cu toate urletele de rigoare sau i se taie partida de sport, vorbeste urat - si iar apar niste pedepse si de asemenea loveste - mai ales pe frat-su - motiv pentru care o incaseaza big time, numai ca de vreo juma de an nu-i mai aplic pedepse corporale by myself ci ori il pun pe Mirciu sa dea si el (si Vic nu are voie sa riposteze ca stau langa ei pana-si incaseaza pumnii - si cel mic da! nu se incurca, ori il pun sa faca flotari..20, 30 pana cade lat, ori ii suspend vreo petrecere...asta e cea mai mare nenorocire posibila.
In principiu, pe noi ne-a ajutat mult sportul, dupa 4-5 antrenamente pe saptamana de cate 2 ore fiecare nu prea mai are chef sa se mai si bata. Dar e ceva de care n-am sa scap in mod clar, nu pot decat sa ma bucur ca a renuntat sa dea in fete, le considera mult mai jos comparativ cu forta lui, asa ca se da cocos pe langa baieti, din pacate tot pot sa am probleme pentru ca poate sa loveasca foarte tare daca vrea si-mi e frica sa nu dea peste un pusti neantrenat cu bataile intre copii si sa am eu probleme cu parintii.
Andries
Andries spune:
First of all: La Multi Ani si toti sanatosi!!
pentru Andreea, Vrabita, Marina, Gabi, sotul Gabitzei, Vatrina, Matei si Coco!!
sper ca n-am uitat pe nimeni, dar daca s-a intamplat ...sa-l uite si bolile si necazurile
Si acum...ta-na-nammm povestea concediului in care-am cedat nervos de-am venit cu o zi mai repede acasa!
In primul rand, liber oficial aveam de miercurea de acum 2 sapt. Bunnn asa, semnat de sefu' pace si prietenie, pana au decis niste "ingleji" very busy ca taman joi vor ei sa vina sa ne prezinte un soft. ...mi-as ce n-am in softu' mamii lor...BUT, my customer wants, my customer gets the bloody demonstration ... asa ca in prima zi de conced adica miercuri am reusit: sa-mi schimb rotile, spal masina interior exterior (nu va puteti imagina ce cocina tip biscuiti-sticks-napolitane-sticle-jucarii de obicei e in masina mea de-i las bacsis 10 ron baiatului musai ), plus am reusit ceva cumparaturi pentru zugravi si...ceva plati facturi obligatorii.
Joi dimineata fuga la prezentare (by the way in ploiesti), la pranz fuga inapoi ca trebuia sa vb cu sefu' "la cald", apoi aveam serbare la gradi (care a durat de mi-au iesit ochii mie daramite copiilor!!).
Aici am fost tare mandra de pustii mei...Vic a fost povestitor, iar la dansuri a fost cap de linie pentru baietii de la pregatitoare WOW!! si au dansat inclusiv zorba si chiar a condus super bine (serbarea trecuta a fost calusar si credeam ca mai greu de atat nu poate fi, dar uite ca madam coregrafa are ceva imaginatie) iar cel mic a dansat si el foarte frumos...dar la poezie si-a pus capu'n poala, mainile peste cap si nu a mai vrut sa spuna nici pas!!). Una peste alta, joi seara pe la 9 eu ma apucam de bagaje cica !!
Aiurea... am facut toate bagajele vineri de dimineata pana la 14:30 cand am reusit sa plecam din fata blocului cu destinatia Duni, BG...unde-am ajuns la 21:45.
Fratzicule...pe cand era in romanika o canicula de-ti ieseau okii...acole erau 28 grade, racoare, soare numa bun de plaja, apa cal-da cal-da!!... si Mirciu urla ca din gura de sarpe: "vreau acasa la mine!", "vacanta e la Busteni, nu aicea", "nu vreau in apa", "nu-mi scot tricoul", "ma atinge nisipuuullll", "da da da da da' e mai bine la gaganitza" (v-am spus ca e balbailt? ), "nu vreau mancare", "nu vreau sa dorm" "nu, nu nu ..."
Deci in primele 5 zile de concediu familia noastra a facut festival pe plaja. Ne stia toata lumea ca noi suntem aia care chinuim copilul. Pe urma...credeti-ma ca imi era rusine sa mai merg pe plaja, asa ca am mers la "picina". Primazi de piscina a fost ok, Mircea in pantaloni, tricou, papuci, sapca...plimba si el un peste p emarginea piscinei. A doua zi... a zis el ca face un experiment si face pestele baie. Ei bine a facut Mircea hustiuluc! ... s-a terminat si cu piscina, n-a mai vrut frate nici taiat !!
Primele 5 zile s-a kkt pe el de 5 ori pe zi moale si cu mucus - a slabit cel putin un kil - dupa ai nu a mai vrut sa manance nimic altceva decat niste stiksuri si daca s-ar fi putut ceva inghetata. Dupa doua zile de sticksuri a facut o afta in gura si ...nu a mai vrut sa manance nimic...cert e ca vineri seara am decis sa plecam...am plecat ieri ... nu spun...cand am ajuns acasa, s-a pus in pat, a oftat si a adormit. Duminica (adica ieri) a fost vesel ca un cintezoi!!
In schimb Vic a inflorit pur si simplu. Pe el puteam sa-l mai tin vreo 2 luni acolo ca nu s-ar fi suparat. Mai ales ca era inghetata all inclusive cat poftea el.
Una peste alta... cred ca ma stat si eu adunate 3 ore la plaja. Avem un bronz palid si eu si husband. Nu va mai spun peripetii pe drum ca-s subtiri fata de ce am indurat de la fi-miu al mic. La sfarsit concluzia lui a fost ca "eu eu eu eu m-am satulat sa fiu zac si vitor codi"
Andries
roxanaz spune:
neata!
Matei, la multi aaani!! Andreea, sa-ti traiasca fecioru si sa fie sanatos!!
Andries, au mama ce conced! Mircea e coma, zau asa. si acu'.. plecati la Busteni?
Danule, felicitari pentru serbare.
Carmen, moama. mai zi mai zi ca eu vreau sa ma pregatesc, zau
Robi, nu mi se pare mult deloc 5000 de lei bucataria (a mea a fost 5800 si nu stiu ce marimi ai tu). ai mare grija sa fie mdf de calitate si pal-ul folosit in constructia cadrelor tot asa (de 18mm), iar blatul de 4cm. astea conteaza.... si stai langa ei cand o monteaza!!
noi am avut un week end distractiv - sambata de dimineata am fugit de acasa cu noaptea in cap ca au venit niste electricieni sa mai aranjeze prin acasa - asa ca am luat copiii si am fost la piata, apoi la pescarie, la McDonalds (la 10 dimineata ). dupa-amiaza in satuld e vacanta sa se dea in tiribombe . a fost extaz, Patrick vroia in toate, sora-sa urla si tropaia pe margine ca vrea si ea . ieri la plaja.. unde tot asa, nu i-am mai scos din apa decat cu rugaminti si recompense....parca-s doua broaste .
ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!
roller025 spune:
Neatza! Sdau un capucino mareeee
Andries, multumesc pentru raspuns. Din ce spui acolo recunosc partea cu violenta, dar nu partea cu fetele, pe care le giugiuleste. Doar daca sunt ele insistente le impinge, dar n-am auzit de pocnit fete. De batut parte in parte - la asta nu m-am gandit
Iar povestea cu concediul - multumesc mult - cam asa imi imaginez ca o sa se intample si la noi Io am o alta problema - Paul refuza sa vb. Ocazional inteleg cate un cuvant din bla-bla-ul pe care il scoate, iar daca insist sa spuna ceva rade si fuge
Carmen - si io vreau sa stiu - la ce rata de evolutie au copii astia nu ma mai mira nici o replica de-a lor.
Roxa - fromos si activ week-end Multumim de aprecieri.
Io am avut in plan sa fac o escapada sambata dimi in Dragoane sa cumpar lucruri de plozi la pret normal si nu cu adaos dublu de la coltul strazii. Bre - am un somn in mine de parca n-am dormit de douaj de ani
szivarvany spune:
Buna dimineata, cine vrea 4in1 ?
Stem ok, ploua de le rupe
Andries, io am ras de pateniile voastre, Mirciulix e haios rrrau Pozici din vacanta ???
Rox, ce activitati faine ati avut
Roller, si io mor de somn de zici ca nu dorm de cativa ani desi cand dorm, dorm tun
Carmen, mai vrem povestiri de la voi Da` ce bine ca va spune !
Restu` ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Andries spune:
Neata'
am ajuns la birou si-am vazut ca n-a luat foc nimic cat am fost eu plecata, deci ma mai pot relaxa asa...10-15 minute ... ca dupa conded'
am niste colegi mai tineri care nu au copii... le-am povestit cum a fost la mine in concediu, faceau "maaamaaa... si la ce varsta le trece?"
Cristal imi place curtea bunicilor, ceva asemanator avem si noi, multiplicat cu 3 (socrela si cumnatii) plus vreo n hectare de ferma, da's departe rau de tot!! La Busteni e mai aproape, avem si acolo curte (adica mama are nu eu) dar acolo trebuie sa "ma programez" in concediu si sa o programez si pe mama sa-i rabde pe distrugatorii mei.
Deci recunosc, Vic al meu se batea inclusiv cu fete, dar a incetat. Acum e mult mai controlat, dupa 2 ani si ceva de karate se vede ceva autodisciplina, multumesc lui sensei ca stie sa-i controleze pe pustani.
Daria, imi pare tare rau de masina. Chestiile astea sunt printre cele cateva care ma enerveaza la culme in romania. Nu ca restul m-ar face mai fericita, dar ridicatul masinii mi se pare hotie curata, iti baga mana in buzunar.
Rox, imi place bucataria. Chiar daca e asa alba. Eu sincer am ceva mai antijeg in apartament, dar la casa o sa-mi fac o bucatarie deschisa. Din motive de finante, toata casa am zugravit-o in lavabil alb, asa ca o sa fac ceva deschis in bucatarie si atat! restul de mobila luam din ap si schimbam si noi in timp, ca nu mai avem bani nici sa trecem strada. Nici curte nu mai amenajez, nici gardul nu-l mai vopsesc, nada. Avem si noi 2 credite, pana nu il inchid pe ala cu dob mai mare trebuie sa mai strangem cureaua.
Carmen bafta si tie cu (,) casuta. Sincer...daca o iei la cheie castigi timp si sanatate, dar nu stii ce-i in ea. Depinde cum preferi. Iar despre barbatelul cel mic...he he pai e chiar normal sa vrea sa plece dupa iubita. Sa vezi la al meu, Vic mi-a declarat acum vreo 3 sapt ca "nu mai am iubita, x nu mai e interesata de mine" si ca: "ea merge la scoala anul asta, deci o sa-si caute un iubit la ea la scoala" si apoi filozofic: "cred ca dureaza destul de mult pana gasesti pe cineva <pe bune>". Maiculitzaaaa... ce ma asteapta!!
revin... mai bag un ochi pe niste documente ...
Andries
roberta04 spune:
LA MULTI ANI GABITZA!
Scurt la raport, am trei bucati made in England in birou si au treaba cu mine...
Roxi, si mie mi s-a parut super pretul 50 mil., dar intre timp am mai vizionat si oferta de la o alta firma, modila din Pal cu fete din lemn, arata exact ca si mobilierul rustic si scump din alte parti si cred ca ne costa in jur de 60 mil cu tot cu insula.
Olivia, noi am platit tamplaria din ianuarie si ni s-a facut o reducere uriasa, de aproape 50%.
Andries, wellcome back! Deci vacanta e la Busteni, tare! Matei vrea in Bulgaria, ca e gratis inghetata...ii e greu sa priceapa ca era platita de acasa
Carmen, acusi, acusi te vad soacra mare!
Ioana a decolat deja?
Eu am avut iar week-end kamikadze, ma omoara naveta asta vineri adus copilul, duminica dus copilul si mai stau si cu inima in gat ca imi tot face scaune proaste...
Va pup, o saptamana usoara!
cristalina spune:
Neata!
La multi ani Matei!
Sa-ti traiasca voinicul Andreea!
La multi ani Gabi!
Sanatate multa si concediu minunat!
Andries, asta da vacanta de neuitat!
Bine ca acum sunteti sanatosi cu toti! Unde la Duni, la ce hotel?
Roxana, pupam broscutele...:)
Carmen, frumos. Pupam micul talent...:) (asa pe ascuns, ca acum e barbat...:))) Ilinca e tare gratioasa...
Liliana, sanatate multa.
Roberta, ieftina jucaria...:)) Succes la ales mobila (uau, ati ajuns deja la mobila!)
Ce frumos suna... au treaba englejii cu tine
Daria, ai recuperat masina!? Cum e cu vacanta!?
Dana, cu impacatul celor doi in egala masura e tare complicat. Maria oricum deja il prefera pe John, cand nu ii convine ceva incepe cu "il vreauuu pe tatiii!" ...ceea ce ma scoate din sarite la greu!
Te rog sa-mi trimiti si mie pe mail cursurile pentru parinti.
Ioana, sper ca sunteti bine!
Noi in weekend am fost sa cautam usa metalica pentru apartament. Unde am gasit ce ne-a placut nu aveau montaj...si vitzeversa...:)))
Sper sa o rezolvam saptamana asta ca deja ma streseaza.
Am fost la dentist sa-i scoata al doilea dintisor din fatza si am albit acolo. Niste urlete inumane, vomitaturi, tremuraturi . Asta dupa ce doua saptamani am prelucrat-o. Se asezase pe scaun, a stat sa ii perieze putin dintii si a luat-o gradat "frica". M-a scos din pepeni rau, imi venea sa o iau la bataie!
Ieri am fost in parcul Carol, am facut prajiturici...d'ale casei..
Hai ca m-am intins, o saptamana frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi