LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 11
Andries spune:
Sincer mie cel mai mult mi-a placut de gorodica mica, cum a spus ea ca e "la salon de infrumusetare" au copiii nostri o capacitate fantastica de a vedea jumatatea plina!!
Si Victor era fericit ca e inghetata "la liber" ..intre 12 si 15 si intre 18 si 21:30 se tot protzapea in fata tonetei. Prima lui grija a fost sa invete sa ceara bauturi la bar, apoi inghetata si la final l-a mai interesat de unde se iau dulciurile si apa plata. In rest totul era minunat pentru el.
Apropos' eu astept impresiile fetelor din strainezia despre vacanta in ro ...as vrea sa vad diferenta de perceptie... acum fata de acum 5 ani de ex.
Olivia cred ca daca pui pila la prof ai o sansa sa iei concediu cand vrei. Dar nu te astepta sa se bucure dna doctora ca-i pleaca rezidentu' cat timp ea trebuie sa stea in spital. In principiu, oricum nu vrei sa ramai in spitalul ala, asa ca nu conteaza daca mai calci pe bataturi pe careva.
Andries
Andries spune:
Noi am stat la Beleville (4 stele) ca si anul trecut, dar anul acesta nu mai recomand. Anul trecut a fost foarte fain, tot in iunie, resortul plin cam 60% majoritar nemti. Acum...100% plin, cu uramatoarele nationalitati romani (peste 50%), moldoveni(cred ca 20%) si restul rusi. Nu vreti sa stiti cum era la masa, faceau prapad. Jaf de jaf... imi era rusine sa vorbesc romaneste. Incepand cu umplut farfuriile pana la refuz si lasat jumate la gunoi, luat cate 20 (da, douazeci) de prajituri la o masa de 4 persoane (2 adulti, 2 copii), plecat cu farfuria de mancare in camera, desi scria pe toti peretii ca nu ai voie, iar culmea culmilor a fost cand au venit cu aparatele foto la masa si au pozat platourile de aperitive. Si asta in conditiile in care 60% din turisti erau supraponderali, cu multe kg in plus, inclusiv copiii. Am vazut fete si baieti de 10-12 ani cu burti si cu sunci pe fund si picioare de m-am ingrozit. Colaci de grasime !! Bine ca si parintii erau din categoria elefanti, dar oare e nu se gandesc la binele copiilor?
Mancarea era ok, desi am avut senzatia ca au scazut ceva la calitate, de ex ayranul nu era la fel de cremos, iar uleiul folosit la prajeli si alte chestii am avut senzatia ca e mai slab calitativ. Garniturile de legume care mie imi placeau mult, de data asta parca aveau sosuri albe ..prea groase, prea mult amidon.
Si inca ceva ce nu mi-a placut deloc, veneau romancutzele noastre la masa in costum de baie ...fara nici o jena, maxim cu un batic in jurul feselor. Si sa nu credeti ca erau pustoaice tinere sa zici ca ai ce vedea... nooo...de la 80 de kile in sus bucata. Ti se facea si greata.
Asa ca ... eu Duni nu mai servesc, decat poate...la Marina Royal unde ai 5 stele si nu intra toti grobienii din Holiday Vilage.
Andries
carmenp spune:
neata,
n`am ajuns la Tg. Frumos dupa fata daca asta vreti sa stiti da` azi de dimi s`a dat c`un chil de parfum de`a lu` tat`su, citez "am dat trei pufuri a cite un minut fiecare";)) deodorantu` de masina canci pe linga mirosu` lui. ehh, fata trece a patra deci vor face pregatire pt scoala impreuna, macar sa fie constructiva treaba
andries, lool, frumos relatat, te si videam in fata okilor;))
reviu, ca ma freaca sefu`
roxanaz spune:
Robi, ce dimensiuni ai tu in bucatarie? mai am niste desene diverse daca vrei sa le vezi. vorbim pe PM sau YM daca vrei. iti mai recomand si planner-ul de pe site-ul Ikea ca te ajuta ff mult sa iti pui ideile in practica - sa arati cam ce ai tu in minte
Cristal, grrr, si al doilea a trebuit scos de dentist? saraca Maria :(
Ioana, ati plecat??
Andries, uite de aia nu imi place mie nici in Turcia . ca asa se poarta lumea si pe acolo... mai ales cei de nationalitate estica
Carmen, pai ce, vroiai sa nu miroasa frumos Fat Frumos?
roberta04 spune:
Roxi, saru'mana... noi ne-am facut-o singuri, am amplasat gresit o fereastra in bucatarie, asa ca trebuie sa gasesc o mobila de colt dar care sa respecte ceva dimensiuni cam restrictive...adica un corp de colt cu o latura de latime maxima 60 cm, dupa care gol - fereastra 1.55 m, apoi iar mobila... Astept sa vad si azi ce oferta mai primesc, merge Petro cu cineva acolo sa masoare, faza naspa e ca intr-o bucatarie de 20 mp eu nu gasesc unde sa imi pun frigiderul
Acum suntem in cautarea de oferte de beton amprentat pentru terase, scari si pardoseli pentru bai... nu mai vreau gresie...
szivarvany spune:
Carmen, ce tare e Ionut
Cristal ... vai de capu` meu, Maria se comporta fix exact cum ma astept de la Giulia in asemenea momente
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 Roxi, saru'mana... noi ne-am facut-o singuri, am amplasat gresit o fereastra in bucatarie, asa ca trebuie sa gasesc o mobila de colt dar care sa respecte ceva dimensiuni cam restrictive...adica un corp de colt cu o latura de latime maxima 60 cm, dupa care gol - fereastra 1.55 m, apoi iar mobila... Astept sa vad si azi ce oferta mai primesc, merge Petro cu cineva acolo sa masoare, faza naspa e ca intr-o bucatarie de 20 mp eu nu gasesc unde sa imi pun frigiderul Acum suntem in cautarea de oferte de beton amprentat pentru terase, scari si pardoseli pentru bai... nu mai vreau gresie... poze www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii |
Robi, pai e ok 60cm latime! zici ca fereastra e amplasata gresit ptr ca e prea jos? sau...? ai un desen cu camera sa imi trimiti?
roller025 spune:
Monica, trimis! Pupam Mariuca stirba si mama creata!
Carmen, pai Vicu foloseste de acum deodorantele lu' tac'so (care nu i se potrivesc delok) iar Paul are perspective in directia asta
Mey, ce energizante naturale stiti? M-am saturat de multivitamine si de senzatie de somn non-stop. Varianta cu somn de voie nu merge - de fugit de acasa nu poci...
corianai spune:
Salutam fetele!
Ce-mi place sa va vad povestind despre vacante... noi mai avem 2 sapt juma si valea... iuhuuu!! Ref la chartere io m-am linistit definitiv cu astfel de vacante. de doua ori am aterizat in hoteluri pline de suedezi plus danezi si m-am simtit "la gramada" iar de all inclusive sa nu mai aud in viata mea... cred ca daca nimeream cu conationalii nostri era si mai tragic... oricum morala e ca nu mai servim decat concedii aranjate de noi, lasam turismul de mase pt altii, si recomand tuturor cu caldura varianta asta care nu e mult mai costisitoare iar calitatea nu suporta comparatie.
Vazut poze cu Vicu, Dana felicitari pt initiativa, sunt sigura ca o sa mearga foarte bine.
Noi suntem in gradina, io m-am ascuns cu capu sub mar, si ma fac ca lucrez am miercuri o ultima prezentare de care n-am chef neam!
In sfarsit avem si noi o zi calda, pacat ca nu ne-am dus la plaja, a naibii prezentare...
va pup is p-aci
Edit ca de obicei am uitat ce era mai important...
La multi ani Gabi, te pup si iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Dana eu am luat o vreme Brainsharp pe baza de omega 3,6,9 care ajuta functionarea creierului,deci nu omega 3 obisnuit ala pt circulatie si inimioara, le-am intrerupt si se cam vede
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roller025 Monica, trimis! Pupam Mariuca stirba si mama creata! Carmen, pai Vicu foloseste de acum deodorantele lu' tac'so (care nu i se potrivesc delok) iar Paul are perspective in directia asta Mey, ce energizante naturale stiti? M-am saturat de multivitamine si de senzatie de somn non-stop. Varianta cu somn de voie nu merge - de fugit de acasa nu poci... Dana cu Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 si Paul Bogdan (04.10.2008) |
red bull - natural chemicals
Andries