LMA - Copilasi de Iulie-August 2004 * 50
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Aici recunosc ca trebuie sa fie foarte greu, pt ca ai doi copii si musai sa-i impaci pe amandoi in egala masura.
Eu am vazut un lucru: ca orice, dar orice ar fi, daca zambesc ii transmit si Giuliei o stare de zambareala, desi ea nu are asa simt al umorului ca mine
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
mey io nu mai pot activa din lipsa de timp si de multe ori de energie (la asta adaugandu-se si cura tinuta de 2 luni).
la job este infernal..ex ieri au venit niste tipi ai unei foste paciente ce trebuie operata si care s-a gandit ca desi are bani ar fi bine sa obtina un formular E112(pt a se deconta interventia chirugicala ce se va efectua la Viena)..si au venit fix la 2..cand programul se terminase..doctorita mea mi l-a pus in brate pt ca nu completase niciodata un astfel de formular...plus o internare...la 3.30..le-am spus ca eu plec..nu stiu ce sa scriu (adica nu pot eu decide si argumenta de ce in Ro nu se poate face aceasta interventie)..aveam doar 10 minute la dispozitie sa recuperez copilul de la socrii care plecau la jobul lor..asa ca azi au revenit..si s-au napustit sa-mi bage bani in buzunar (tipic romanesc)..dupa lupte am reusit sa le returnez banii..
in alta ordine de idei, medicul nu mi-a aprobat concediul de odihna..lui Sorin medicul cu care lucreaza...da..cica nu pot pleca decat cand are si ea concediu ..si ea nu stie cand il ia..mi s-a parut lipsa de respect..si ea a fost medic rezident..asa ca tati are concediu ..eu nu..pt prima data in viata noastra
hai ca v-am facut capul calendar
Robi ma bucur ca nu ai descoperit vreo afectiune..cum 20 mil bucataria?????..eu ma astept la 120 milioane..La endocrinolog eu as merge cu ceva teste facute gen TSH, T3, T4(liberi), anticorpi anti-tiroglobulina..
Ioana...sfaturi?DVD player cu filme nevizionate pana atunci, carti de colorat...si multa rabdare..voi aveti drum scurt si daca Luca a supravietuit 14 ore..Maria cu siguranta va fi ok!
Daria super fain faza cu vacanta Giuliei!
Dana merci pt emailuri!
Monicule ai gasit dosarul?
Liliana cand veniti in Ro?
haide pa!
szivarvany spune:
MATEI
Stem la munci deja e noros Giulik devoreaza Toblerone ca mic dejun - vi-am zis dice -i place sa vina la munci ? Ca primeste ciukalata Evident cand plecam acasa e moarta de foame si io in fiecare sambata ii tin morala cu prima data mancare, apoi dulciuri
Kim ... fara conced ?
Si cum nu vreau sa uit, urez de azi
LEELOO
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, MATEI!
Olivia, 200 milioane am vrut sa spun, cred ca am incurcat zerourile... Intre timp, am renuntat la lemn si am obtinut o oferta de 50 milioane...
Urata faza cu concediul, eu am avut ieri show extrem cu seful pe tema asta
Daria, unde e mai bine ca la mami la serviciu?
Va urez week-end minunat!
roller025 spune:
La multi ani, Matei!!! Andreea, sa fiti fericiti!
Olivia, cu multa placere. Cat despre partea cu concediul, huh imi pare tare rau...
Daria, cum spune si Robi - unde-i mai bine ca la mami la servici? Cat despre faza cu zambitul - aici ai perfecta dreptate - si de asta zic eu ca defectul e la mine. Am uitat sa rad impreuna cu copii mei, am lasat alte lucruri sa fie prioritare. In plus am facut ce am facut si am intrat intr-un ritm care m-a dus la o oboseala cronica de care nu mai poci scapa. Si astea se resimt.
Ieri am avut serbarea de sf de an. Emotionanta si reusita. Facuta in aer liber in curtea gradinitei. Aveti cateva fotografii aici http://family.webshots.com/photo/2001401020091498352bMXeXn, nu prea reusite, din pacate si un mic filmulet. Un weekend minunat!
carmenp spune:
la multi ani, matei!
dario, ilinca nu`mi da dureri de cap, nu mie ci lu` tac`su;)) ca stie ca merge, in schimb durerile de cap si nervi nervosi vin din alta parte (care mai nou se lauda ca e barbat si asta fiinca i`o dat puf pe undeva)da` nu va mai zic nika va las sa visati frumos;)) asta intrebai?
olivia,
azi la mine ie ziua foielilor, de dimineata am fost la tirigong cu baletul (tirigongul este o emisiune televizata pe un post local), apoi tre` sa apara ion din perindari si tre` s`o pregatesc pe ilinca ca azi pleaca la bunic`sa. si mi`e un soomn de moor
polux spune:
Si mie imi e somn. Am avut azi noapte o durere in partea stanga...nici prea jos, nici prea sus...dar urata de tot, ca nu a trecut cu medicamente comune. Iar acum am frisoane de la soare...de daca imi pun mintea cu fiica-mea care are pielea lui tacso.
Olivia pe 29 iulie si stam pana pe 22 august. Asta e concediu...la mare cel putin un weekend, daca nu vre-o 5-6 zile. Dar eu si Adela deja suntem raci...mai ales Adelutza.
La multi ani Matei. Uf deja aniversari...am crescut deja.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
kim222 spune:
cu concediul io tot zic ca rezolv..cu pila la prof eu cred ca tot pot!
Liliana sanatate!
Vazut pe Vic cel elegant..super!
Robi f scumpe sunt..desi este criza..noi tot la termopane suntem...ne costa 280 milioane
ieri am fost la Delfinariu..a fost prima reprezentatie cu cei 3 delfini adusi din China..dupa amiaza ..balaceala la niste amici in curte..revin cu ceva poze
carmenp spune:
la multi ani, gabi! multi ani fericiti alaturi de baietii tai
olivia, bafta, sigur vei rezolva
http://family.webshots.com/photo/2887293370082489038druzAl citeva poze de pe la ion, de la festivitatea de premiere de la scoala si serbarea de la after school