Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 7
Gina2008 spune:
E gresita data mea de nastere in listuta. E 3 iunie 1973. Sunt un Geaman sucit, aiurit, entuziast - astea in zilele mele bune. Ca acu' sunt obosita, nervoasa, deprimata si cu drobul de sare deasupra capului...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
chatonel spune:
Salutare, tufete!
Vad ca e slaba miscarea pe=aci, fetele plecara toate la mareeee, la soareeee.
Aici vremea e sucita, cind e cald la 30°C, cind vin ploile cu frig la 15°C. Asa ca avem doua garderobe la indemina: pulovore si raiati si pantaloni scurti si rochite de in/bumbac subtire.
Gigelu, Olguta pt incurajari si urari. Operatia o fac pe 22 iunie, mai e putin. O sa imi dreaga meniscul si ligamentele incrucisate pe care le=am paradit toate la ski si forbal .
Dodo, ochelarii aceia ii stiu, am avut si io o data asa, demult, de moft. Mi se par scumpi, imi poti scana reteta ca sa vb cu o persoana de la ochelaria de aici? Ca lentilele nu au cum sa fie asa de scumpe, cel putin io nu cred?!! Suma aia vine cca 250 de euro, nu?
edit ca sa va pun un filmulet cu pogo mergator
http://vimeo.com/12528124
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Dodo, ochelarii aceia ii stiu, am avut si io o data asa, demult, de moft. Mi se par scumpi, imi poti scana reteta ca sa vb cu o persoana de la ochelaria de aici? Ca lentilele nu au cum sa fie asa de scumpe, cel putin io nu cred?!! Suma aia vine cca 250 de euro, nu? |
O sa-ti trimit scanul,dar maine sau poimaine caci am dat-o cuiva sa mai verifice cateva centre din CT....eu nu pot pe soare si caldura sa merg cu ambii huni in prospectie.
Eu am verificat in B in doua locuri...si acest pret mi s-a zis iar in Ct in cateva si doar intr-un loc mi s-a spus ca la ei sunt mai ieftini ci 150ron ...dar sigur stiu dupa ce fac comanda (eu trebuie sa dau un avans iar la final diferenta)
Sincer eu cred ca acesta-i pretul cu care le vand nu acela cu care le achizitioneaza
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
salutare fetele
ne-am intors si noi de la tara unde ne-am distrat maxim; din pacate nu am avut animalute doar un pisoi super sperios (si in calduri- ca ne-a cantat toata noaptea si ziua) si un catel... veniti dupa mirosul de gratare; asta e, daca nu sta nimeni acolo..... e gospodaria goala; vazandu-l pe mutzu printre toate locurile mele preferate de joaca de cand eram mica si stateam la bunici m-a apucat asa o maare nostalgie.... cat de mult s-ar fi bucurat bunicutii mei de el; oricum a fost super fericit, s-a plimbat in sosetele prin toata curtea (l-am mai lasat si descult pe unde era trifoi mare si moale, dar nu era aranjata deloc iarba si intepa ca naiba), a urcat cele 3 scari de la casa de sute de ori (faceam cu schimbul sa-l tinem), s-a distrat enorm cu toata lumea si a fost rasfatat la maxim; si dupa multa vreme a avut o singura trezire noaptea chiar daca a fost cam cald in casa (cristi a cedat nervos de caldura si s-a refugiat in masina pe la 3 noaptea.... si chiar nu a fost chiar asa cald cum zice el..);
maselutele au iesit, deocamdata nu stiu daca a spart si a 4-a... dar banuiesc ca da... vad eu in seara asta; abia acum s-a regalat bine la kkutza, a ajuns la o data pe zi;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
gina of, inseamna ca am ratat sa-ti uram LA MULTI ANI de ziua ta- SI TU NU NE-AI TRAS DELOC DE MANECUTA!!!!!!; asa ca LA MULTI ANI!!! sa te bucuri din plin de minunea de copil pe care o ai
PS: fetelor sa nu o credeti ca are Calinutzu vreo problema; e un scump si jumatate, chiuie si bodogane toata ziua (pe cuvant de onoare ca uneori il aud cand e in fata blocului si n-ai cum sa nu-l recunosti ca are un tignaaaaaal); comunica extrem de bine cand vorbesti cu el, merge super bine... e un copil superb si perfect;
ginuta eu cred ca ai doar o perioada mai nasoala si se amplifica atunci orice grija, dar sincer chiar nu e cazul sa-ti faci probleme pentru el (si nu o zic doar de linistire); eu cred ca am zis de multe ori ca urasc formele alea care trebuie potrivite (chiar daca mutzu se mai bate cu ele si atunci na'.... ii mai arat si lui); de vorbit... pur si simplu unii copii vorbesc mai greu; dar fa te rog diferenta intre vorbit si comunicat cu tine si o sa vezi ce frumos stie calinutzu sa-ti explice diverse chestii
multi pentru tine, si lasa procesele de contiinta la o parte; stiu ca e probabil greu sa nu-ti atingi obiectivele profesionale si atunci sa simti ca ai ratat totul.... dar sunt sigura ca lucrurile or sa fie bine pana la urma (nici ca mine care mi-am abandonat cariera complet, o sa am enorm de mult de recuperat.... si mi-am mai pus si pe toata lumea in cap si probabil ajung sa-mi iau campii la intoarcere)
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
a, si acuma sa va povestesc ceva... dar sa nu o luati razna cu gandul da???
intra surioara in camera de garda la spital si acolo o frumusete de fetita; evident ca surioara incepe s-o guguleasca si sa o intrebe ce face.... la care ea foarte senina ii raspunde ca "am venit la doctol sa fac vaccin"; ramane sora'mea socata.... pentru ca aia mica arata asa cam de varsta lu' mutzu.... mai converseaza cate ceva cu ea si pleaca; si dupa aia vb cu dr la care venise aia mica crezand ca are ceva retard de crestere; nici gand!!!!!! avea un an si 3 luni!!!!!! si vorbea in propozitii!!!! incepuse sa vorbeasca pe la 10 luni..... acum deja raspundea la intrebari si facea propozitii de 4-5 cuvinte
parintii erau usor speriati pentru ca nu stiau in ce directie sa o ia; adica sunt constienti ca e un copil deosebit si trebuie sa gaseasca o fundatie ceva care se ocupa de ei.... dar tot erau speriati ca ei sunt oameni normali si nu au idee ce sa-i faca.... sau daca trebuie sa o stimuleze altfel.... ca e clar ca are un intelect muuuuult dezvoltat
vedeti deci... grijile sunt si inverse
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Gina2008 spune:
Diana . Tu cam stii ce gen de probleme am eu... Sper ca odata cu vacanta asta sa mi se mai adune neuronii la un loc. Ca acum sunt plecati in toate zarile. Sper sa ne mai vedem saptamana asta inainte sa plec, dar cu caldurile astea, eu ies cu Calin pe la 9-9.30 afara. Ca mai tarziu vezi cum e...
pisigri spune:
Am revenit si noi de la aventura la cort - care a fost foarte ok, doar ca eu am slabit 3 kile alergind copilul, ca intr-o parte era lac, in cealalta piscina...iar ea pendula intre ele. In schimb, ziua...caaaald...iar la ea in camera e nasol, ca bate soarele dupa-masa si seara ea se culca inainte sa se racoreasca afara, si se cam foieste pina se face mai racoare.
Mai multe despre cort doar daca sint doritoare, ca altfel scriu un pomelnic intreg si n-o sa-l cititi :)
Oli, imi pare tare rau de faza cu ochisorul. Eu nu stiu nimic despre operatia asta, deci habar n-am daca e ...cum sa zic? acceptabil sa nu reuseasca...dar sper ca daca va fi musai nevoie sa o mai faceti inca o data, macar sa fie cu folos de data asta.
Despre stimularea imunitatii...nu stiu mare lucru, eu nu i-am dat decit Imunice pentru asa ceva, si ala cam din 2 in 3, ca e ffff dulce si i se facea greata cind il simtea in gura. Stiu ca Gianina spusese caa folosit si din asta, deci poate stie ea mai multe.
Pe mine la 7 ani m-a salvat de la penicilina si moldamine macar o data pe luna, o dr pneumolog, care i-a dat maica-mii sa imi faca o cura de imunostimulare cu Polidin, dar nu stu daca mai este "la moda" sau daca se poate folosi si la copii asa mici. Mie atunci mi-a prins ffff bine, de unde nu era luna de la Dumnezeu sa scap cu fundul neciuruit, dupa aceea nu am mai avut treaba, 1-2 raceli pe an.
Gina, bine ca ai mai trecut pe la noi ! despre gargaunii tai nu mai zic nimic, ca asa mai rasare pe aici cite cineva (inclusiv eu) sa se plinga ca nu face copchilu aia si ailalta, dar cind incepe sa insire ce FACE, raminem masca.
Mababei, bine ai reaparut si tu (eu nu as face dulceata pe vremea asta decit platita greutatea ei - sau a mea - in aur) si imi pare rau ca nu ti-au iesit ploile carieristice.
Dodo, acu e drept ca un oftalmolog poate judeca reteta aia mai corect decit dau eu din gura aici, dar...de ce tre sa fie musai heliomati "la secunda" si nu e bun si "la minut"? Si nu il ajuta daca pina ii faci, ii dai o pereche de ochelari de soare simpli?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gina2008 spune:
DODO mai vorbim dupa ce ma intorc. As vrea sa te ajut cumva, cu ce pot. Dar ne auzim dupa ce vin din vacanta. Putin cate putin poate strangi toti banutii pentru ochelari.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Dodo, acu e drept ca un oftalmolog poate judeca reteta aia mai corect decit dau eu din gura aici, dar...de ce tre sa fie musai heliomati "la secunda" si nu e bun si "la minut"? Si nu il ajuta daca pina ii faci, ii dai o pereche de ochelari de soare simpli? |
In primul rand nu-i moft CATARACTA Congenitala(iar el are la ambii ochi) nu-i deloc prietena cu soarele.El are nevoie de dioptri...iar o pereche de ochelari de soare pentru el cel putin nu pot fi simpli ci cel putin cu protectie UV...iar doctorul a impreunat aceste cateva criterii si a dat aceste dioptrii
Gina drum bun si intoarceti-va sanatosi apoi mai vorbim.
Dyana fata nasilor vorbea asa la un an si 3 luni dar era un copil care f greu a luat in greutate ...pana pe la 5 ani.Acum face karate de 2 ani si si-a revenit la inaltime ,greutate
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!