Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Gazo distractie faina la Zoo!!! Si te invidiez pentru racoare si vacanta Mi s-a facut dor de duca Dodo am cam chiulit in ultima vreme de la bazar caci nu am avut DELOC timp. Si am si de platit ceva chestii. Sper sa ajung luni. Am si de pus o gramada de chestii faine si sper sa-mi fac un picut de timp Olga, mamica lui David iepurasul |
Ohooo ce dor de duca am si eu mai ales ca-s doar eu cu hunii acasa si tot asa voi fi si urmatoare 2 saptamani(dupa care o sa vina Dan 2 zile)...
Sper ca saptamana aceasta sa imprumut ceva bani sa-i pot face si lui Bogdan ochelarii caci altfel suntem "obligati" sa stam doar in casa cat e soare(plange si tipa la soare il dor ochiutii)...
Isabella-sirena-zana(Ana darama tot si nu pot iesi decat f putin dimineata afara iar pe Bogdan il duc de mana(cu capul in pamant) si-l tin pe banca ca deh asta-i soarta fara ochelarii heliomati iar dupa huna mica o i-au la trap
Ps: da-mi si mie link-ul...macar sa o admir
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Ps: nu ma luati in seama azi am o zi proasta in care sufar pentru chinul copiulului meu...si-s mai dramatica ...desi nu exagerez cu absolut nimic.Dar asta-i soarta lui/mea/noastra pe care trebuie sa o duc mai departe.
all
Gazo putina vreme racoroasa si la Navopdari pls
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Ela78 spune:
Dodo-Pui, capu'sus, se vor rezolva toate problemela si va avea si Bodo ochelari heliomati
Am admirat Pitonu' fericit la tara Vai cat mi-ar placea sa-l duc si eu pe Ianis la bunica-mea, unde mi-am petrecut toate vacantele de vara si toata copilaria mea...
Olishka, mersi pt.PM Sa-ti traiasca nepotica finuta si sa creasca mare si frumoasa si distinsa cum sinteti toate! (am observat aceeasi miscare distinsa a capului si la Aliona)
In rest, m-a dat pe spate Geanina cu lista ei Mie nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca exista atatea afectiuni...
Eu in toate calatoriile pana acum nu luam decat serul fiziologic, crema de iritatii fundulet si Eferalgan-ul pentru eventuale raceli, n-am folosit niciodata nimic, asa ca la Sighisoara n-am mai luat nimic dupa mine
Si lista Symplianei mi-a placut, dar am constatat cu tristete ca Ianis lipseste la apel...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Gina2008 spune:
Buna fetelor... remember us?
In primul rand un mare LA MULTI ANI gemenutelor (ca sunt de-ale mele) si mai ales recentelor si viitoarelor CRISTINAUS, DIANA SI COCUFAN!
LA MULTI ANI si celorlalte mamici, cu mare-mare intarziere. Iar copilasilor le doresc tot binele din lume, la fel cum ii doresc si lui Calin. Sa stiti ca chiar daca nu intru sa scriu, ma gandesc de fiecare data la voi cand aveti probleme si ma rog la Doamne Doamne sa treaca cat mai repede.
Iertare ca nu am mai intrat. dar e greu si cu serviciu, si cu copil care urla la toti dintii care ies... Eu am un program mai ciudat de job, incep pe la 3 si pana atunci nu stiu ce sa fac mai intai. Iar seara, cand ajung, pe la 10, abia ma asteapta piciul meu urlator... Of... ii ies iar trei masele lui Calin si e jale. Jale mare.
Despre noi... nu vorbeste inca. Nu zice niciun cuvintel, nici macar "mama". Silabe si "japoneza" cat cuprinde, de dimineata pana seara. Dar de zis, nimic. De mancat, am ramas la stadiul din momentul diversificarii. Nu vrea mai nimic nou, desi eu tot incerc sa-i mai dau si altceva in afara de piure de legume cu carne. Totul blenduit, Doamne-fereste sa simta vreo bucata cat de mica. Altfel, mananca covrigei, bucati de fructe (dar nu multe, si nu orice). Dar altceva... gen bucati de pui, ou, cascaval... nimic.
De adormit adoarme tot leganat. Nu stiu cum vom scapa de acest obicei... daca stiti vreo solutie alta decat lasatul sa planga... VA IMPLOR! Nu am o problema ca il adorm eu, problema e ca se trezeste noaptea des (3-4 ori) si nu stie sa adoarma singur.
De aratat, potrivit forme... nimic... Am momente cand am impulsul de a-l duce la un doctor sa vada daca nu cumva... stiti temerile de mama nebuna. Dupa aia ma calmez si imi zic ca e doar un copil de 1 an si 3 luni, nu trebuie sa rezolve ecuatii de gradul doi la varsta asta...
Cam atat despre noi. Vom pleca la mare sambata viitoare. Am emotii pentru ca e primul zbor cu avionul. Am cumparat 2 farmacii jumate si sper sa fie totul ok.
Cand citesc cate fac ceilalti ghiocei imi incolteste asa un gand cum ca al meu Calin ar fi usor... inapoiat... Dar cred ca sunt eu cu capul. Ceea ce e si adevarat dupa un an de munca si trezit noaptea aproape intr-una. Nutresc la sentimente mai bune dupa concediu.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui Gina2008
Gina2008 spune:
Am pus si cateva poze cu noi pe Picassa, sa vedeti cum am mai crescut. Si am crescut... 12,5 kg si 82 cm.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
PS Dodo cat costa ochelarii aceia?
Monnvas spune:
Gina, bine ai revenit. Chiar ma gandeam sa te strig la apel. Ei, Calin se grabeste incet. Cat despre vorbit, nu te supara ca-ti zic, dar s-ar putea sa nu-ti dai tu seama cate zice. Nici eu nu segmentam cuvinte din japoneza lui, dar mi-au aratat tata si sotzu' ca e nevoie doar de putina bunavointa interpretativa din partea mea Te felicit ca te descurci si cu job si cu bebe Vacanta frumoasa si sa iasa mai repede maselutele alea nesuferite!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Gina, cum adica "gemenutelor" tale? Ca in listuta apari racushoara...
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Gina2008 PS Dodo cat costa ochelarii aceia? |
pret 1000lei,acesti ochelari care i-au fost prescrisi
sunt niste lentile heliomate cu schimbarea aproape instaneu la lumina si intensitatea ei,tratate impotriva radiatiilor UV...sunt prescrisi de dr oftalmolog militar....in care am mare incredere...si de aceea sunt asa de scumpi.
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ela78 Dodo-Pui, capu'sus, se vor rezolva toate problemela si va avea si Bodo ochelari heliomati |
multumesc
Dumnezeu imposibilul!
Gina2008 spune:
Monnvas, multumesc. Pai, daca e sa marturisesc unul dintre "gargaunii" mei este tocmai asta: din cauza multelor probleme din acest ultim am am marele regret ca nu am fost suficient de atenta, rabdatoare si "acolo" pentru copilul meu. Sunt multe nopti in care inca plang din cauza ca m-am lasat prada problemelor si nu am stiut sa ma detasez. Iar el a avut de suferit. Acum imi pare tare rau ca am ales sa ma intorc la serviciu. Unde, oricum mi s-au intamplat multe lucruri neplacute. Asa nu am facut bine nici una, nici alta. Asta aviz celor care regreta "cariera". Si eu eram o super "carierista" dar acum imi dau seama ca nimic nu e mai important pe lume decat primii ani - mai ales - ai copilului...
Cat despre "japoneza"... e clar ca el zice pe acolo cate ceva, dar deocamdata nu inteleg eu.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui