Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

off, uitai sa ii zic olgutei ce cred io: davidutu cred ca e mai sensibil pt ca a crescut repede, a fost (si e) ghiocelul care a crescut intr-o luna cit altii in trei, deci mi se pare ceva normal sa aiba pb cu imunitatea, daca el a folosit toata energia ca sa creasca repede. Nu as fi pentru medicamente (si mai ales injectabile, brrr... io m-am ascuns in dulap la o cura de moldamin sau nu mai stiu ce injectii). Poate cit mai mult munte/mare/aer curat si mincare consistenta, nu stiu ce sa zic mai mult... daca erai aici te duceam la medicul care ne-a indrumat cu alaptatul cit am mers la servici, dar nu esti (sinteti).
Cit despre ochisor, chiar nu stiu ce sa spun, in orice caz, a doua operatie io nu as face-o (nu cred ca ai zis ca esti pentru, dar in caz ca te gindesti...).

Dodo, nu o lua pe pisicagri de rau, si io m-am gindit ca o solutie poate fi o pereche de ochelari de soare cu corectia copilului, aici se practica in mod curent sa avem 2 perechi: una "alba" si una de soare.
Cit despre reteta, poate sa fie si o poza, daca nu ai scan la indemina. O sa merg cu ea la Kriss (http://www.krys.com/).

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Gina, vacanta placuta si la multi ani!

Pisico, poze ai?

Am vazut si pitonul la tara, ce se mai distreaza el cu mami si tati in piscina

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

a, si acuma sa va povestesc ceva... dar sa nu o luati razna cu gandul da???
intra surioara in camera de garda la spital si acolo o frumusete de fetita; evident ca surioara incepe s-o guguleasca si sa o intrebe ce face.... la care ea foarte senina ii raspunde ca "am venit la doctol sa fac vaccin"; ramane sora'mea socata.... pentru ca aia mica arata asa cam de varsta lu' mutzu.... mai converseaza cate ceva cu ea si pleaca; si dupa aia vb cu dr la care venise aia mica crezand ca are ceva retard de crestere; nici gand!!!!!! avea un an si 3 luni!!!!!! si vorbea in propozitii!!!! incepuse sa vorbeasca pe la 10 luni..... acum deja raspundea la intrebari si facea propozitii de 4-5 cuvinte
parintii erau usor speriati pentru ca nu stiau in ce directie sa o ia; adica sunt constienti ca e un copil deosebit si trebuie sa gaseasca o fundatie ceva care se ocupa de ei.... dar tot erau speriati ca ei sunt oameni normali si nu au idee ce sa-i faca.... sau daca trebuie sa o stimuleze altfel.... ca e clar ca are un intelect muuuuult dezvoltat
vedeti deci... grijile sunt si inverse

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

m-ai lasat masca, dyana! Ce copilita

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dodo, iarta-ma
Nu am vrut sa insinuez ca e un moft. Ochelarii de soare i-am sugerat ca pe o varianta foarte temporara, sa il ajute atit cit iesiti voi afara, pina ii faci ochelarii recomandati; ma gindeam ca-s mai buni decit deloc.
Cit despre ce am zis despre heliomati, ti-am spus ca nu ma pricep si s-ar putea sa vorbesc prostii, ma refeream la faptul ca eu de ex am ochelari de vedere cu lentile heliomate, care se "innegresc" in ...nu stiu, 2-3 minute dupa expunerea la soare. Intrebarea mea (nu pentru curiozitatea mea, ci menita poate sa iti fie de ajutor) era daca nu este acceptabila si varianta asta. Era o intrebare retorica. Eu am o usoara fotofobie, si cind am fost la oftalmo pt reteta pt ochelarii astia, mi-au fost recomandati intii niste ochelari cu lentile mai destepte; dupa ce l-am luat pe medic la intrebari, mi-a spus ca de fapt el mi-a recomandat ce e disponibil pe piata pt maximul meu confort, nu pentru maximum de sanatate...ca pt sanatatea mea sint ok si cei "heliomati normali" cu dioptriile corespunzatoare.
Inca o data iarta-ma ca te-am suparat, nu am avut nici o intentie sa minimizez importanta acestor ochelari pentru Donu'.

Chatonel, avem niste poze, dar eu inca nu am apucat sa fac nici dus, am desfacut bagaje, am spalat jegu de pe plod, l-am hranit si l-am culcat, si acu vad ca se chinuie cu una dintre cele 3 masele care ii ies, sta cu degetelul in gura si plinge in somn, si nu am inima sa o las sa plinga singura in pat, asa ca ma tot duc la ea sa o legan, sa o shhhshhh-ii...pozele nu cred ca mai incap in programul de azi.
Injectii nu m-as inghesui nici eu sa ii fac copilului, mai ales ca acum exista atitea produse ne-injectabile. Poate un homeopat cu adevarat priceput i-ar fi de folos? Eu recunosc, caut inca asa ceva la noi in oras, chit ca de cind am Pisilinca am devenit un pic mai retinuta a propos de "ierburi si potiuni". Nu reusesc eu sa pricep de ce unele medicamente homeopate sint "omologate" si se gasesc in farmacii, in timp ce altele nu sint disponibile decit la medicul in cauza..deh, gargauni :)

A, si cu gargaunii "carieristelor". mie mi se pare ok ca la un moment dat poti decide sa te intorci la munca mai devreme; toate o facem din motive intemeiate, nu de plictiseala. Mai important si mai constructiv mi se pare ca in acel moment - care oricum vine pentru fiecare dintre noi, prea putine fiind mamele care isi permit sa fie casnice - sa stim ca am lasat copilul in siguranta si sa ne scuturam de sentimentul de vina, ca sa ne putem concentra pe a petrece timp de calitate cu copilul, chiar daca doar dup-amiaza si in weekend.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Dodo, nu o lua pe pisicagri de rau, si io m-am gindit ca o solutie poate fi o pereche de ochelari de soare cu corectia copilului, aici se practica in mod curent sa avem 2 perechi: una "alba" si una de soare.
Cit despre reteta, poate sa fie si o poza, daca nu ai scan la indemina. O sa merg cu ea la Kriss (http://www.krys.com/).

Sincer nu asta a fost intentia mea...dar cum am scris mai de dimineata...azi am o zi mai proasta...in care nu stiu cum sa scriu,sa ma fac placuta,sincer...le scriu sec si cu durerea mea.
Pe toate va rog ...asa sunt azi maine o sa fiu mult mai bine...caci am de alergat si uit de altele.

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aoleu, Dodo, tot tu sa te scuzi? Toate stim ce e aia zi proasta, si cred ca tu ai cele mai multe drepturi sa ai asa ceva. Sa stii ca te iubim si te respectam si te admiram pentru ceea ce reusesti sa faci.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

e bestial mutzu meu... merge in putica goala prin casa; asa l-am lasat si la tara, il mai puneam pe olita.... dar la cata distractie era acolo a mai scapat si pe covoare cate un pisulica; eu cel putin dupa ce face pisu la olita il las 10-15 minute sa alerge gol si e super fericit

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

pisico, esti scuzata pt azi, da tre sa ne pui poze cu pisilinca la cort va si sper sa aveti o noapte usoara

dodo, lasa ca nu-i bai, destinde-te si tu umpic, noi oricum incercam sa facem galerie, sa ridicam moralul etc.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Chato, din pacate astea sunt preturile la ochelari in Romania. Eu am dioptrie mica, dar lentila cilindrica pt astigmatism. M-au costat cam 60 de euro acum 3 ani; acum ar fi vreo 100. Daca era sa ii fac heliomati m-ar fi costat dublu; asa am pus doar niste antireflex. Si in pretul asta nu e inclusa si rama, da???

Si eu is cam fotofoba, am purtat heliomati cativa ani buni. Am vrut sa imi fac "lentile de tranzitie", adica "heliomati la secunda" acum 3-4 ani cand i-am facut pe astia si costau 1100 lei, deci cam 275 euro Asa ca mie nu mi se pare exagerat ce scrie Dodo acolo.

DODO nu te duce la atelierul care ii face mai ieftini, ci la cel in care ai mai mare incredere. Mie mi s-a intamplat sa mi-i faca prost... si am mai aruncat niste bani degeaba.

Revin sa va povestesc ceva haios - ultimul meu control la oftalmolog...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

'mna seara,

Am scis un mesaj insa mi s-a blocat calculatorul din cauza de caldura (fiind plecati, cand ne-am intors am gasit acasa 32 de grade- am reusit sa ajungem la 28 acum) si nu stiu daca s-a trimis sau nu.

Va spuneam ca la mare a fost suuuuuuuuper iar Vladimir a stat mai mult in apa, de fapt sub apa.

Mergi la inceput