Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Asha. Pai. Acum 3 ani sau pe-acolo mi-am pierdut ochelarii. M-am dus la Swiss Optik, ca acolo avea mama reducere, fiind client fidel. Nu mai aveam reteta veche asa ca mi-au facut si control. Ii zic doctoritei ca am lentila cilindrica, aia imi zice ca e OK, imi verifica unghiul, iar pe reteta nush ce scrie ca atunci cand au venit ochelarii erau cu lentila sferica. Nah, ii port io cateva zile, da' ma ia cu dureri de cap. M-am programat la o superdoctorita (programare facuta cu 2 luni inainte, daaa?) care din intamplare avea cabinetul in blocul in care locuiesc parintii mei. Faza tare e ca la un moment dat l-am cunoscut pe fiu-sau, fusese coleg de generala cu mine, cu 3 ani mai mic, chestie pe care n-am omis-o la control, sa fiu sigura ca e atenta. Bun, dupa astea 2 luni ma duc la control. Bineinteles ca intru cu 2 ore dupa ora programarii, ca era full. Vine asistenta, imi pune atropina (asa se cheama, nu?). Dupa 10 minute vine sa imi puna a 2a portie. Ma gaseste citind diplomele de pe pereti. Imi mai pune o portie. Dupa 10 minute vine sa ma invite la consultatie. Ma gaseste trimitand sms-uri . Imi mai baga o portie de atropina. Ma mai lasa 10 minute, ma gaseste citind un fluturas. Imi mai pune o data. Deja era ora de inchidere. Pana la urma, dupa 4 doze de picaturi (normal era sa se dilate pupilele dupa 1, max. 2) dr a decis sa ma consulte asa. Ma pune la dioptron si o apuca rasul: "da niste valori asa de aberante, ca si aparatul s-a prins ca nu-s corecte". Pana la urma m-a consultat prin metode traditionale si, culmea, chiar mi-a facut niste ochelari buni
Cred ca dupa picaturi lacrimam si nu apuca atropina sa actioneze, altfel nu-mi explic de ce nu a avut efect
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
novus spune:
Hello !!
Ne-am intors de la aer curat dar foarte calddd , astazi am fost la alti prieteni care au casa de vacanta mai aproape de noi, foarte frumos doar ca sunt obosita rupta de umblat dupa pisicuta din 2 motive : mult ciment si scari de piatra la casuta asta si grup de copii mai mari deci fara interes pt micuti asa ca am distrat-o noi .
Noroc ca s-a pus la somn cateva ore si am putut socializaa si eu cu gazdele
Olishka, imi pare rau ca nu i-a reusit operatia lui David si sper sa se rezolve cat mai rapid!!!
Sa-mi trimiti si mie link-ul cu crema minune, deocamdata am dat-o cu pudra pt copii de la Nivea ca o aveam prin casa din ceva set si vad ca deja s-au mai retras
Chatonel Pogonicea frumoasa ! Auzi da cand a fost facuta filmarea ? ca pare alt anotimp decat la noi , aici se umbla in pampers prin casa
Si succes la operatia ta !
Gina, vacanta placuta si relaxanta sa ai !!
Pisik, cum a fost escapada romantica la mare ? asteptam detalii
Gazo, te si mersi ca ti-ai facut timp sa-mi spui de solutia asta, am notat-o !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Tufete, atentiune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7416690-radiatiile-ultraviolete-depasit-pragul-pericol-transilvania-banat.htm
(7.03.2009)
saby spune:
Buna seara!!!!
Ne-am adunat si noi de pe drumuri , am fost plecati zilele astea la Dragasani la socri, iar Maia si-a facut antrenamentul de stat cu buni vreo 2 zile pt. ca noi am avut de umblat pe la Valcea cu finii pe care ii cununam in toamna dupa diverse aranjamente pt. nunta.
Pe mine m-au ciuruit tantarii pe poicioare de zici ca am pojar , de Maia nici nu s-au atins, am citit putin in urama si am vazut ca Diana intreba de ceva pt.tantari, sper ca ai gasit .
Gazza ma bucur ca ne dai vesti, asteptam cu drag muuuuulte poze si povesti la intoarcere .
Cam atat, incerc sa citesc si restul din urma.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Dodo-pui spune:
Buhuu;
Hunii dorm... iar eu am intrat sa vad ce-i nou...si am adaugat una alta pe la bazar...dar mai ales patutzul ca sa nu mai aibe unde sa sara
Ps:maine intru si eu la farmacie pentru solutia rozalie...Isabella face bubitele mai mult pe caputz
all
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Tufete, atentiune: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7416690-radiatiile-ultraviolete-depasit-pragul-pericol-transilvania-banat.htm Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Aha,cred ca de aia a umblat Alexandra azi cu ochelarii de soare toata ziua, nu a fost chip sa-i dam jos, si-i punea sus pe cap cum ne-a vazut pe noi daca nu statea cu ei pe ochi
Am dat-o si cu crema factor 50+ dar oricum nu am lasat-o la soare doar in trecere spre umbra
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ilinca, ne tii in suspans cu detaliile intalnirii voastre ? Asteptam macar un rezumat
Gata, fug la
Monnvas spune:
Tufete, sa va zic o faza.
Vineri eram in parc cu 2 prietene care nu se cunosc intre ele. Din vorba-n vorba am ajuns la faza aia pe care ne-a trimis-o Bianca pe mail, cu copilul rapit in Bulgaria. Amandoua fetele bagau mana-n foc ca li s-a intamplat "unor prieteni ai unor prieteni", doar ca una zicea ca anul asta, cealalta ca anul trecut. Mie deja incepe sa-mi sune a legenda urbana. Unde gasesti un traficant de organe atat de generos incat sa ia doar un rinichi si sa lase copilul in viata? [stiu, e cam cinic ce zic, da' think about it...]
(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Fetele interbare intrebatoare; de unde iau eu okelari de soare pt Gazii mica, din Bucuresti si sa fie si buni adica sa aiba protectie uv, nu doar de fitze?
Pup,
P.S. poze mai trebuie sa asteptati pana ne intoarcem acasa.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Fetele interbare intrebatoare; de unde iau eu okelari de soare pt Gazii mica, din Bucuresti si sa fie si buni adica sa aiba protectie uv, nu doar de fitze? Pup, P.S. poze mai trebuie sa asteptati pana ne intoarcem acasa. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
optica din cadrul farmaciilor Sensi blue si optinova....dar cooostacca 60-70lei(cel putin asa-i in Ct la sensiblue)
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!