Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata fetelor.

Io's ravasita. Ieri mi se parea mie piticul cam nervos, am chemat pediatrul (desi M. comenta ca iar il chem ca se ne confirme ca-i sanatos), a gasit un gat rosu. Cum a plecat pedi a inceput febra (chiar se mira pedi ca n-are), la 12 azi-noapte avea 39,5, i-am pus jumate de novocalmin, urla, bea apa la greu... mancare da si nu prea... La 3 noaptea il simteam cum frige, am deschis geamul, ca se facuse racoare si a adormit, ca daca nu adormea il duceam la spital. Azi dimineata a papat putin lapte, avea 38,3, m-a fugarit prin casa si acum

Pediatrul m-a avertizat ca in perioada asta tre' sa controlez temperatura din casa, sa fie sub 26. Ca daca vrea corpul sa faca febra, n-are cum elimina caldura si in loc de 38 imi face direct 40. Ceea ce s-a si intamplat.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

ayayay...si eu tocmai vroiam sa intreb daca mai sunt fete carora le-a intarziat indemnizatia, ca eu o astept de pe 9 si nica...
Imbecilii asteapta sa iasa legea modificata ca sa vireze indemnizatiile gata reduse cu aia 15%. Niste nemernici.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Tocmai mi-a dat mama mesaj ca saptamana asta se platesc.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

ayayay...si eu tocmai vroiam sa intreb daca mai sunt fete carora le-a intarziat indemnizatia, ca eu o astept de pe 9 si nica...
Imbecilii asteapta sa iasa legea modificata ca sa vireze indemnizatiile gata reduse cu aia 15%. Niste nemernici.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Tocmai mi-a dat mama mesaj ca saptamana asta se platesc.

(7.03.2009)

... ah ce veste buna mi-ai dat; eram deja in mare buda, intretinuta de surioara.... ca luna asta cristi ia mareata suma de 10 milioane, asa ca un soldat adevarat care e el
pupici multi la piticul bolnavior, sa va faceti bine repede; tare greu e sa vezi puiul cu febra.... pe mine ma termina; noaptea pune-i sosetele cu otet/spirt/apa... ajuta mult sa stii; la mine vreo 4 zile mirosea in casa de ziceai ca pun muraturi... dar si-au facut efectul;
am bagat o budinca de dovlecel la cuptor.... nu e o solutie cu caldurile astea... dar daca mutzu nu mananca mai nimic de 2 saptamani, incerc si eu diverse chestii, poate-poate..; ieri a mancat niste piure facut cu branzica fagaras si niste ficatel la teflon (pitit bine prin piure, ca nu-l suporta deloc); in rest.... supravietuieste cu apa si paine... si titi, asa de desert

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

DYANA, te-am luat la trezire. Noi de la 4 jumate suntem in picioare. Mai mult din cauza mea pentru ca avea nasul infundat si nu putea sa respire. L-am trezit si a adormit abia la 9. Culmea e ca si pe la 6 ii era somn, pe la 8 a cazut si a inceput smiorcaiala dar nu a vrut tzatza. El se linistea si adormea cu tzatza in gura. Acum i-o bagat in gura si statea cu gura deschisa, nu o mai apuca. A adormit in brate plimbat de tac'su. O fi asta inceputul intarcarii? Oare face el asta singur? Sunt putin confuza desi ma bucur in acelasi timp/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

mireal, multumesc pentru raspuns...ai gasit o cresa rezonabila?
eu am cautat doar pe net deocamdata, am gasit ceva-ceva, de stat, prin zona mea: Oitelor pare sa fie ok, o sa mearga sotzu sa vada ca e chiar langa cabinetul lui.

Mergi la inceput

Despre noi:
Eu: data nasterii 14.03.1973
Copilu': data nasterii 23.03.2009, 3550g, 50cm, cezariana CF2

Mergi la inceput

Asaa....copilu' se numeste Medeea Maria...frumoasa si desteapta:))...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Va invitam sa ne vizionati cu ochelari de soare

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Superba! E de revista!
Si noi avem papusica din aceea cu par, dar Luana iubeste bebelusii.
Multumim de apreciri.
Chatonel

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput

...dupa un an de stat acasa cu pitica m-am hotarat sa revin la serviciu...nu e usor, mai ales daca nu ai la cine sa apelezi pentru ajutor decat la o bona in varsta...
bunicii sunt departe, batrani si bolnavi...
incercam sa ne descurcam cu bona pana gasim o cresa decenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
sa ii uram casa de piatra si armonie sufleteasca lui Leeloo].....

Leeloo casa de piatra, multa fericire si iubire!

Cami, Mirela, Joanna multumim!
Uali, bine ai venit!

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

Mergi la inceput