Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

uali, bine ai venit! fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu a mea.

Dyana, esti cam matinala merci de cafea

anca, ma distrasi cu crstinii si cipurile si anticristu si toate minunile io nu cred in nici o religie, au fost atit de crunte, cu toa(n)tele, ca nici nu imi vine sa cred ca inca mai au adepti. Pai crestinii astia au decimat milioane de indigeni prin america, africa... si mai au inca "oi" care sa ia de bun ceea ce spun ei, popii imbuibati si corupti, care pe vremea lui ceasca erau primii securisti ce dadeau in git tot ce aflau? brrrrr....
Rog fetele care cred in doamne-doamne sa ma ierte, de obicei nu ma bag la asa discutii, dar sa aud cum un popa provaduieste sa iti lasi copilul sa moara de foame ca sa dovedesti ca esti un adevarat crestin, asta sa o faca el, acest popa valoros!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

ieri pitica a facut prima baie in piscina...la inceput ii tremura putin barbia, pana s-a acomodat cu temperatura apei (29 grade:)) dar apoi a tinut-o numai in chiuieli si balaceli.
am sustinut-o de piept si atat...a luat guri de apa, s-a inecat usor de cateva ori...dar nimic nu i-a umbrit bucuria.
abia am scos-o dupa jumatate de ora, cu palmele cretze :))

Mergi la inceput

...recomand balaceala, oricum si oriunde, mai ales pe caldurile astea...
fata mea a adormit in 2 minute de cand am pus-o in pat, singura cu suzeta ei...era rupta de oboseala si racorita bine dupa inot .

Mergi la inceput

Chatonel, asa e ...fetele noastre au venit amandoua de manutza :))

felicitari pentru curajul de a-ti spune parerea ref. popi....sunt si exceptii, e adevarat, preoti dedicati, cu har...insa ce vad si aud despre multi dintre ei ma dezamageste profund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Repede repede, ca sunt tare prinsa. Desi cam tarziu ca ieri nu am avut timp de loc vreau sa o urez pe Dyana. La MULTI ANI ! iubita sa fi fericita si sanatoasa, Mutzu sa-ti aduca numai bucuri si viata sa-ti fie plina de iubire si rasplata. Pupici multi de la mine.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
sa ii uram casa de piatra si armonie sufleteasca lui Leeloo].....

Leeloo casa de piatra, multa fericire si iubire!

Luana - Sunt o mica printesa - foto & video

casa de piatra si de la noi, Leloo!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

mult curaj pentru monvas, aris si celorlalte fete cu puiutii bolnaviori si multa sanatate la puiuti, sa le treaca repede

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza...hhaha sau ma rog...
se poate spune neata ca nu e 12 inca

monnvas - sper sa treaca repede. ti-a explicat alexis protocolul de baie la peste 39?
tati astia mai bine nu ar mai bombani ca tot noi simtim mai bine cand ceva nu este in regula cu piticii

pup toate mamicile si piticii

unul special pt DyannaLA multi ani cu inatrziere

si unul pt Leeloo - Casa de piatra!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

uali - bine ai venit!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uali

Chatonel, asa e ...fetele noastre au venit amandoua de manutza :))

si-ai sa vezi, daca te uiti pe prima pagina, ca pe 23/03 au fost cele mai multe nasteri, e zi "manoasa" :)

mesajele tale sint moderate pina faci nu mai stiu, parca 20-30, de-asta apar cu intirziere, asa ca scrie mult pe tot forumul, ca sa scapi de moderarea asta repede.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput