Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
super okelarii, da si scinciobul e smeker :) Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Daaa, nu i-a mai dat jos ieri !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Fug la ca azi noapte ne-am tot foit de caldura, acum e racoare bine !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
cami_05 spune:
LA MULTI ANI D I A N A!!!!
Si la noi a fost o furtuna groaznica, noi chiar veneam de la cumparaturi ne-a prins in mijlocul orasului si nu vedeai nimic in fata cu stergatoarele date la maxim. Dar acum e asa de bine in casa s-a mai racorit dupa cele multe grade pe care le-am avut.
Ayla, am admirat frumusetea ta cu margele care se plimba cu trotineta si isi plimba si papusa. E o frumoasa!
Novus, zambareata ta e o dulce . Noi la amiaza mancam supe. Zilele trecute, cand a fost atat de cald, am fost mai mult pe la ai mei. Stau la parter si in fata blocului au copaci asa ca la ei erau 25 de grade in casa. Iulia mai avea un pic si imi punea nerviii pe bigudiuri pt ca evident nu manca nimic, atunci i-am dat din supa tatalui meu care tine regim de cand il stiu. O supa din morcovi, cartofi, un pic de carnita de pui si fidea. Si manca mandra mea de m-am speriat. La cat e de cald cred ca nici foame nu le mai este. Plus noua ne ies doua masele dintr-o lovitura
anca_nicolae spune:
Dyana
La multi ani, mamica scumpa si iubitoare!!!!!
Fetelor, acum am realizat ca noi am uitat ceva important: sa ii uram casa de piatra si armonie sufleteasca lui Leeloo].....
Si maman-ul celor 3 indieni, Sasha..., eu am mai sunat la un nr de tel, insa fara rezultat, stiu ca de vara trecuta imi zisese ca nu mai era chiare de actualitate... Stie careva vreun nr ok? Chiar vreau sa vorbim cu ea!!! Sper sa fie bine toti.
Azi am sunat-o si pe Olisor si nici ea nu a raspuns, dar la ea "sunt precisa" ca IARRR i-a stricat bossul mobilul, cred ca iar ma duc la poarta ei sa o strig, dar de data asta si intru
Ilinca.M, hai ca e primna oara, cred, cand te colorez, :), dar acu esti dupa petreceri si destainuiri ilegalitati, asa ca ti-am pus putin mov, bravo ca te-ai simtit bine,
Gaza, cat timp copilul e ok, stai relax cu punctul, vezi tu in timp dc e chiar punct problematic sau nu. Auu zis fetele bine, poate fi ce crezi tu, dar poate fi si urma infectiei, nu stiu dc voi stiti, dar streptococul si alte chestii asemanatoare cand stau pe amigdale se hranesc din ele, si lasa cratere cam cum vedem noi gaurile pe Luna. Eu sunt un exemplu viu, prietena mea medic, cand era in facultatae, si i-am aratat gatul meu, mi-a zis o vorba celebra: "baiiiii, de te-ar vedea profii mei sigur te-ar lua manechin medical demonstrativ, ca cica greu se gasesc cratere de streptococ asa CLARE ca ale tale. N-ai vrea o colaborare?" Si eu zic: si ce sa fac, sa stau cu gatul deschis marti 9-12 si vineri 14-18? Asa ca gazulici, stai relax, dc era ceva gen streptococ, sigur facea febra mare, ma rog, dc nu e in perioada de somn. Si daca e, nu ai c edsa faci decat sa astepti sa treaca minim 3 luni de la antibiotoc si abia apoi s afaci un exudat, explica denisamada mai bine, sau fie-sa, ca are streptococ. Si burta la inaintare!!!
Geanina, ti-ai adaugat tel in mailul comun, e un doc acolo? De multe ori m-am gandit sa te sun seara prin moghioros, si pe Simpli vreau sa o mai scot pe la "vreun tufis"
La faza cu intarzierea indemnizatiei, eu stiuu ca ce s-a primit in mai a fost pt luna aprilie, chiar si eu am primit, desi am inceput serv la 1 mai. Pt luna mai abia acum, in iunie, trebuie sa intre banutii, asa ca ... eu nu am vazut stirea, dar dc au anuntat ca banii pt luna mai vor intarzia, atunci despre ce trebuia sa intre luna asta este vorba..:( Si eu asteptam banutii, alocatia si suplimentul, ca sa merg sa fac cele 3 pasapoarte, offf, iar trebuie sa ma imprumut, si nu=mi place deloc :(, chiar dc ma imprumut suma mica, pt cateva zile, totusi, nu-mi place :(. Apropo, care stie legea, cat va fi suplimentul? 1 milion sau 30% din indemnizatia de cic, dar maxim 12 mil? Banuiesc ca doar 1 mil , ce intreb si eu, asa, de lucruri sfinte...
Si ca veni vorba de lucruri sfinte, in seara asta m-am plimbat cu nasica mea [cea cu mulsul la spital, noaptea + sf nectarie] si tot vorbind despre copii, religie, faza cu cip-ul, cu cel de-al 3-lea razboi mondial care sigur va veni, cu antihristul, cu prigonirea si in paduri a adevartilor credinciosi, despre N chestii ascultate de ea cu mare-mare credinta, la slujbe, stateam si ma gandeam ca sincer, asa plapanda cum pare ea, cred ca e mai curajoasa ca mine. Pai eu DACA as fi ascultat saptamanal [si sa mai si cred 100%] ce asculta ea la slujbe, as fi fost atat de daramata de ce va fi sa fie, incat nu stiu dc mai faceam copil...:(((((( Dar ea are asa, o pace pe ea, s-o vezi frate cum, pe de o parte zice: anca, sigur-sigur vor veni vremuri cumplite, antihristul deja s-a nascut si se apropie clipa cand va fi inscaunat, deja toate semnele prevesite au aparut, crestinii adevariti care vor refuza cip-ul nu vor mai avea acces la magazine nici paine sa-si cumpere, nu vor mai avea ce sa dea la copii sa manance dar nu-si vor abandina religia, etc..." si cum pe de alta parte zice: "dar daca ai nadejde in dzeu, va avea EL grija de tine". Pe mine ma termina aceasta antiteza mare intre grozavia negativa a viitoarelor vremurilor si linistea cu care zice: ee, chiar dc nu o sa am cum sa cumpar de mancare pt copil, eu religia nu mi-o las si cip-ul nu-l accept, ca are grija Domnul de noi". Euuuu, sincer, nu as putea sa nu fac totul pt copii, m-as gandi ca Domnul ar vedea ca NU pt alte mofturi as accepta cip-ul, dar dc alta solutie nu as vedea la acel moment de timp, eu l-as lua, ca sa pot avea acces la magazine... Poate AICI este adevaratul test al credintei... voi l-ati trece? Eu nu, cel mult m-as gandi ca iau cip-ul, fac provizii, si apoi atac sa ii termin pe aia veniti de la cel Rau... dar fara de mancare nu as lasa copiii. Sigur, cica daca as avea eu credinta 100%, atunci hrana spirituala i-ar hrani si pe copilasi, totusi... Si tot zilele trecute a avut veronica pt scoala balada cu brancoveanu... baiiii, m-am chinuit sa citesc pana la sfarsit poezia, e sfasietoare, sincer, lasam naibii religia, ii pacalea pe turci ca ma fac turcoaica, imi salvam copiii, si apoi, in spatele perdelelor si pernelor de matase, ticluima evadarea... dar sa imi hotarasc eu decapitarea copiilor????? Pe mine SI poezia aia ma termina... deci, nici credincioasa 100% nu sunt, nici patrioata, dar voi?
E grele astea....
Pup.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor
gigelica20 spune:
anca esti totala... am si eu parte de asemenea liniste si vesti despre ce ne paste curand cu toate relele iadului&co si de la matusa lui gabi si de la o prietena foarte draga mie...
Dap...nici eu nu cred ca as putea sa imi las puiul fara hrana...sau sa ii decid moartea pentru patrie...
inseamna ca ma duc in iad?!...sau ca voi fi exilata din frumoasa noastra tzara?!
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
mireal spune:
Buna,Gianina, le-am lasat fara sa vreau ca Theo s-a culcat la 11.Aris bine ca stii ce are si cum se trateaza Vitamina.Am vazut-o pe Luana ce frumoasa s-a facut.Uali, bine ai venit, eu il dau la cresa, bona de incredere nu am gasit.Alexandra are deja fata de domnisoaraAnca,pe mine ma ingrozesc lucrurile astea, am mai citit si eu dar prefer sa traiesc prezentul si sa sper ca nu va fi nimic adevarat, cu toate ca lumea s-a schimbat mult in ultimul timp si nu in bine.Suntem prea ocupati ca sa-i mai vedem si sa-i ajutam pe cei care au nevoie de noi.Ma duc la nani ca maine ne trezim de dimineata sa meregem sa facem pasaport lui bebe.
joanna27 spune:
LA MULTI ANI ! DYANA
Sa ai sanatate si parte numai de bine alaturi de familie !
LEELOO CASA DE PIATRA!
joanna27 spune:
Citit si vazut tot, dar mi-e atat de rau ca de abia imi tin ochi deschisi.
Revin maine!
dyana27 spune:
neatza fetele
va servesc cafeluta {cafea} ca azi am reusit sa o beau la 5.30; mutzi mic n-a mai avut somn... dar nici prea vesel nu s-a trezit; e cam marait asa, nu suporta deloc caldura asta si daca se trezeste transpirat nici gand sa mai adoarma; eu pe de alta parte m-as fi lungit pe jos de somn daca statea si el la joaca.... da' nuuuuuu, el vrea in leagan.... asa ca am luat pozitia stat in fund pe scaun si mi-am mestecat tacticos nervul optic (ca o vacuta la pascut); evident ca acuma sunt fresh dupa un ness imens si mutzu la maxim 8 o sa rupa patul... da' profit si eu sa extermin niste vase ramase de ieri... ca doar nu era sa le spal de ziua mea, nu???
va pup pe toate pentru mesajele de ieri.... asa bine m-au facut sa ma simt cum nici nu va imaginati; aseara scrisesem eu un mare mesaj lacrimogen pentru voi... dar evident ca a cedat netul fix cand trebuia sa-l trimit
va spuneam ca ieri m-am simtit o femeie implinita, fericita si foarte norocoasa; am realizat multe, am cel mai minunat copil pe care mi l-as fi putut dori vreodata, o familie incredibila care ma sustine intotdeauna.... iar restul o sa le fac la timpul lor; de cariera nu-mi fac probleme chiar daca e pusa pe pauza acum, ca slava Domnului am o viata inainte sa ma realizez si profesional si sigur o sa o fac si pe asta, nici nu se pune problema sa nu am cariera implinita pe care mi-o doresc; deocamdata ma bucur la maxim de fiecare moment petrecut cu mutzu si nu m-as intoarce pentru nimic in lume mai devreme la servici;
si in plus va am si pe voi alaturi si ieri am realizat cat de important e coltisorul ala rezervat voua din sufletul meu
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
nu v-a placut cafeaua mea?????? unde e toata lumea??????? de fapt ce intrebari pun si eu..; probabil ca voi acuma faceti ochisori.... noi deja de o ora suntem la primul somnic
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume