Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 16
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Da un semn nu stii sa dai? Luana - Sunt o mica printesa - foto & video |
...nu am credit...pana maine, cand se reincarca creditul...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
...ma uit la tv la emisiunea despre Doina Badea...cica baietelul mic avusese "taierea motului" cu ceva timp inainte de cutremurul din 77 si...nu si-a ales nimic, dar absolut nimic de pe tava...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 ...nu am credit...pana maine, cand se reincarca creditul... _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Ha? Cool
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Ayla21 spune:
De fapt intrasem sa va arat ceva, poate va intereseaza.
http://www.whiteimage.eu/clients/wlm/gen.php?vc=MjkxNDIjIzcyOTAjI21vbmljYS5taXRyYW5AeWFob28uY29t
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
novus spune:
Hello !!
Am revenit de afara racorite pana la piele pt ca ne-a prins ploaia si pana ne-am adopastit, apoi transborbatul in masina, ne-am facut leoarca , da tare bine e !!
Uali, bine ai venit ! Cu bone/crese nu te pot ajuta decat daca va bate gandul sa va mutati in Deva
Pisik, ma bucur ca ati avut o aniversare reusita
Denisamada, la cat mai multi ani fericiti impreuna !
Vizionat poze cu Luana care se da pe trotineta !
Fetelor ce mai mananca copiii vostri la pranz ?? la noi tziti rules
Dimineata si seara mai are ceva chestii preferate dar la pranz parca nu mai are chef de nimic, o fi de la caldura asta ca nici eu nu mananc mare lucru
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
NOVUS, ce fain v-ati racorit. Noi ne coacem, caci subscriem la lista celor fara AC.
Sper sa rezolvam si asta tot la zugraveala, daca om reusi sa o facem. Cand ma gandesc ma ia cu ameteala, la cate avem de schimbat. Totul de fapt: parchet, usi, pus AC, schimbat instalatia electrica, zugraveala deja devine un fleac. Nu mai zic de mobila si alte alea, ca imi vine sa ma arunc de la balcon. Si cel mai rau va fi ca va trebui sa stam pe toata perioada lucrarilor la socrii. Cand ma gandesc ma ia cu rau. Hai ca revenim la gargauni si tocmai ce venise aerul de vacanta si ii mai risipise de aici
Nici Ana nu se omoara cu mancatul si de cand cu caldurile astea adoarme greu, se trezeste noaptea si e f maraita ziua. Mai e si caninul ala buclucas, care iese in ritmul melcului turbat si uite asa facem niste concerte de ne aude tot blocul, parcul, etc. Vecinii de dedesubt, care atunci cand era mica si urla de colici mi-au zis ca nici nu se aude, acum au zis ca o aud si inca zdravan. Bine, oamenii sunt super ok, nu mi-au reprosat nimic, au zis ca nu ii deranjeaza, dar ma intrebau ce are mititica de plange asa.
Ca sa nu mai zic de mamele si bonele semintarese din parc ce priviri imi arunca si cum se reped cu sfaturi ce sa ii fac sa nu mai planga de parca eu as avea o placere sadica sa o fac si sa o las sa urle. Imi vine sa le zic sa isi vada de copiii lor, de care habar nu au unde sunt decat sa stea sa se uite in gura altora cum urla
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
chatonel spune:
ayla nu te-am mai vazut de nu stiu cind!!!
multumim fetelor care ne-au vizionat, apreciat si care ne tin pumnii
dodo, fusei la ochelarie si e cam asa:
_ lentile cu dioptrii corespunzatoare, cu cromatica sau nu mai stiu cum a zis ca se numeste kestia cu intunecarea lentilei la soare, cu tratament contra zgirieturilor, costa 62 de euro una (deci inmultit cu doi la doo :) )
_ aceeasi lentila, cu tratament antireflect, 100
_ lentile cu dioptrii, de soare, 39 perechea.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
novus spune:
Va invitam sa ne vizionati cu ochelari de soare
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisik, cu AC ne-am dotat la renovarea generala de acum 3 ani unde au intrat 7.000 eur si zau daca se vede, mobila nu am mai schimbat-o poate asa mi se parea ceva nou ca peretii, geamurile si baia care am schimbat-o de la a la z, zau ca nu ma dau pe spate !
Cat despre binevoitoarele din parc, lasa-le in plata Domnului ca se plictisesc si ele, trebuie sa aiba ocupatie, nu ?!
Ana
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Va invitam sa ne vizionati cu ochelari de soare http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1 Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
super okelarii, da si scinciobul e smeker :)
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose