Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Ma fetelor, dupa cum stiti, noi suntem de o saptamana la bunici, la Focsani. Au venit caldurile si pe aici, dar nu ne plangem, e cam boierie pentru noi. Mergem la tzara, la 7 km de Focsani, la curte...nisip, pietrish din belshug, pomi, leagan, piscinutza, pui, gaini, catei, vaca+ vitel...si alte animalutze de pe langa casa omului, fie pe la socrii in curte, fie pe la bunicile mele...ca toti sunt din acelasi sat (mama mea+tatal meu+socrul meu)... Avem in curte cam tot ce va trece prin cap de mancat din gradina: capsuni, cirese, caise, piersici, mere, pere, prune, struguri...solar cu legume, gradina cu legume...de toate pe saturate... Am pus niste filmulete si poze cu Viata la tara a Pitonului Poop si weekend placut tuturor. _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Adevarata boierie!
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Gina2008 spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI DYANA!
Am urat-o si personal azi dimineata, cand l-am vazut si pe Mutzu cum plangea de la maselutze. Fetelor, e un dulce 500% si cand plange. Mi s-a rupt inima. Calin e mic-copil la maselutze. M-am convins acum...
Si by the way, azi dupa ce am plecat de la Diana, am coborat cu liftul 7 etaje si am crezut ca mor: copilul a facut o criza de m-am speriat rau de tot... Tremura din tot corpul, urla, isi inclestase pumnii si se inrosise de am crezut ca nu mai ajung odata jos... Ce ma fac eu cu el sambata cand zburam cu avionul? L-am mai urcat o singura data in troleibuz si atunci a facut uratzel, dar incomparabil cum a facut azi... Voi ati avut experiente din astea?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Aolicaaa...sanatate multa si reusita la operatie...plus recuperare super rapida...ca cine mai fuge dupa Dragonasha, nu?! _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Chatonel Doamne ajuta!
Gina2008 spune:
Gaza tu intrebai de ochelari de soare pentru Gazii mica... Eu i-am luat lui Calin de la DM. Au vreo 2-3 tipuri, astia pe care i-am luat eu sunt simpli, dar haiosi rau. Evident, nu sta cu ei pe nas, dar e mortal cu ei... Sper sa-l conving mai ales ca e soarele cum e...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Multumim Si ca sa vedeti ca fata mea spune MAMA va las aici www.youtube.com/watch?v=bbaM4wz0Xm4" target="_blank">dovada....era necajita rau fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
E superb adorabila Multa sanatate, Maya!
uali spune:
Buna ziua!
Dragele mele, m-am hotarat sa intru si eu in randul vostru, daca sunteti amabile sa ma primiti...
Va urmaresc, in limita timpului disponibil, de cand erati la Odiseea Sarcinii, am trait alaturi de voi experientele voastre, cu bune si rele.
Am o fetita de 1 an si 3 luni, nascuta pe 23.03.09, sanatoasa si voioasa.
Problemele administrative pe care noi, parintii, le intampinam din ce in ce mai mult pe masura ce cresc copii m-au determinat sa-mi inving rezervele si sa(va) "vorbesc".
Una din problemele de actualitate pentru mine este "bona/cresa"...stiu ca s-a mai vorbit...dar pentru mine, ca proaspat reintoarsa in campul muncii, este de mare importanta.
Aveti recomandari pentru bone/crese....locuiesc in zona Unirii.
...multumesc...si sper sa invat sa folosesc rapid si emoticon-urile :))
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Buna fetelor! LA MULTI ANI DYANA! Am urat-o si personal azi dimineata, cand l-am vazut si pe Mutzu cum plangea de la maselutze. Fetelor, e un dulce 500% si cand plange. Mi s-a rupt inima. Calin e mic-copil la maselutze. M-am convins acum... Si by the way, azi dupa ce am plecat de la Diana, am coborat cu liftul 7 etaje si am crezut ca mor: copilul a facut o criza de m-am speriat rau de tot... Tremura din tot corpul, urla, isi inclestase pumnii si se inrosise de am crezut ca nu mai ajung odata jos... Ce ma fac eu cu el sambata cand zburam cu avionul? L-am mai urcat o singura data in troleibuz si atunci a facut uratzel, dar incomparabil cum a facut azi... Voi ati avut experiente din astea? Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
of gina mi s-a parut mie ca-l aud plangand in lift cand ati coborat.... dar nu ma asteptam sa faca chiar asa; e destul de nasol, sper sa nu aiba frica de spatii stramte.... ar fi destul de aiurea pentru mersul cu avionul; ia-i jucarii noi la tine (nu f galagioase ca nu stii peste ce dai in avion..), carticele colorate... poate asa reuseste sa stea calm;
cu plansul lu' mutzu de maselute... , cum ti-am spus se poate mult mai rau de atat; l-am potolit dupa vreo jumatate de ora abia
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Pisik06 spune:
Hello hello!
LA MULTI ANI DIANA!!!! Sa fii sanatoasa, implinita si fericita, alaturi de Mutzu si familia ta minunata!
Am admirat un Piton dulce, in mijlocul naturii si l-am invidiat pentru amintirile frumoase pe care le va strange de la bunici. Eu nu am avut parte de bunici la tara
Am vazut si Pogonici umblaret, super dulce
MABABEI, GINA, bine ati revenit
OLGA, sa iti traiasca nepotica-finuta. Multa sanatate Bossului. Sfatul meu este sa apelati si la clinica Oftapro, la dna dr. Daniela Cioplean. Se asteapta mult, dar daca vorbiti cu fetele alea de la receptie si le explicati problema, sigur va gasescun loc mai devreme. Este o dr. buna, desi spunea cineva aici ca a avut surprize acolo (nu mai retin exact cine povestea, imi cer iertare), o prietena a mea care are probleme mari cu ochisorii baietelului este f multumita.
GAZA, eu zic sa nu duci Gazuta la dr acolo, parerea mea e ca nu e nimic grav. Si daca Doamne fereste face febra in ziua plecarii, o tii sub control cu Novocalmin si aterizezi direct la spital. Eu zic insa ca va fi ok. Noi avem ochelari de soare de aici http://www . erfi.ro/de-sezon/articole-de-plaja/ochelari-de-soare/ochelari-de-soare-cu-rama-roz-si-banda-roz.html. Nu i-am pus inca, nu stiu de ce
SABY, NOVUS, BIANCA, PISIGRI, DENISA, GIANINA si restul calatoarelor ma bucur ca v-ati distrat bine pe unde ati fost si le-a priit picilor
SIMPLYANA, la noi poti sa treci Maslinuta, desi rar ii mai spun asa, dar asta a fost porecla ei din burtik
JOANNA, abia astept sa ne vedem in Capitala. Ce bine ca ai revenit la serviciu, eu sunt din ce in ce mai "gargaunita" pe tema asta
Am revenit si noi din week-end-ul romantic si ne-a luat deja Ana zdravan in primire de am uitat deja de odihna. A fost bine, cu ceva mutrsari de constiinta si suspine la fiecare bebe vazut pe plaja, dar una peste alta a fost bine. Nu mai plecam insa fara Ana, desi poate peste inca vreo 8-10 luni, ca e tare greu fara ea.
Astazi am fost rasfatate, tati a stat aproape toata ziua cu noi si tare bine mai e.
Se vede ca-s nevorbita. Va pup
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gina2008 spune:
DYANA, da, a facut foarte nasol. M-am speriat rau. Doctorita pediatra a zis ca s-ar putea sa sufere de claustrofobie... Si, desi am cumparat 2 farmacii jumate pentru vacanta asta, se pare ca n-am epuizat lista. Doctorita homeopata mi-a zis de doua medicamente Aconitum C30 si Coculust C9 - pentru zborul cu avionul. Iar pediatra mi-a zis de Cocculine, care cica e special pentru rau de avion/masina... Na, ca de astea nu stiam... Cred ca o geanta vor fi doar medicamentele...
Pup Mutzelul mic si scump!