Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 14
pisigri spune:
La multi ani Diana !!
Chatonel, se pare ca numai noi deocamdata :). Noi am avut un loc bunicel, sub o salcie mare, aveam unde sa ne retragem la umbra, dar am zis ca trebuia sa punem copilu in lant...
Bine, in final am descoperit cheia succesului...luasem apa la bidon de 5 litri, si pt ca e greu de turnat cu bidonul, am luat o pompa care se insurubeaza pe gura bidonului. Eiii...si ce muschi o facut fiica-mea...am legat instalatia de copac, sa nu se rastoarne, si am dat liber la distractie, pina ne-am trezit ca mai avea oleaca si inunda cortul:))
Aris, bine ca v-ati lamurit ce era cu febra. Si bine ca de-acu trece. Caldura e criminala, si noi sintem disperati...
Gianina, voi ziceti ca ati racit de la AC? Hmmm...noi l-am tot folosit in masina, nu la viteze mirobolante, da oricum, sa putem respira. Si mergem prin magazine cu AC, e drept ca e mare diferenta de temperatura...bine, daca e transpirata si intram in Selgros de ex, unde sufla gurile de ventilatie de te damblagesc, pun ceva pe ea..
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
Salutare! Mai trecem si noi pe aici. Suntem tot plecati si nu prea avem timp de net, mai mult pe telefon tinem legatura, cui ii e dor de noi tare-tare ne poate suna.
Luana nu are teren atopic, sper, nedovedit direct, ci doar ca nu de la mine are Claudiu (cum presupunea doctorita), ma rog, explicabil, devreme ce nu aveam cum sa-i trasmit eu genele, desi mi-as fi dorit. El are acum bronsita alergica , abia ce am venit de la dr, si de joi seara de cand tuseste, tot asteptam, daca era ceva viral, sa ia si Luana. Ei, uite de ce n-a luat. II dau Flixotide si speram s-o scoatem la capat.
Vineri sotul meu a avut intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, am fost plecati, si copiii au stat mai mult de 24 de ore doar cu bona. S-au descurcat minunat, spune ea. Doar am copiii mari si independenti.
Am pus cateva poze noi cu Luana aici sa vedeti ce mare a crescut.
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
simplyana_m spune:
ayayay...si eu tocmai vroiam sa intreb daca mai sunt fete carora le-a intarziat indemnizatia, ca eu o astept de pe 9 si nica...
Imbecilii asteapta sa iasa legea modificata ca sa vireze indemnizatiile gata reduse cu aia 15%. Niste nemernici.
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
DYANNA
Am intrat rapid sa urez sarbatorita noastra si sa-i doresc sa fie fericita, iubita si implinita !!!
Revin pe racoare
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata tuturor...din cuptor...adica Bucharest...fara Piton...fara chef sa fac ceva... Astept plecarea la mare cu emotie...din enshpe motive...cred ca Pitonul e un picutz racit (maine il duce buni la dr sa ii verifice gatutul si sa il asculte la plamani)... Ce mai e nou pe aici? Unde sunt fetili? Cum suporta ghioceii caldura??? _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Da un semn nu stii sa dai?
claudela spune:
Ma alatur si eu fetelor si urez LA MULTI SI FERICITI ANI, PLINI DE SANATATE SI IMPLINIRI DYANEI!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Am pus si cateva poze cu noi pe Picassa, sa vedeti cum am mai crescut. Si am crescut... 12,5 kg si 82 cm. |
Wow, felicitari Calin!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka nu i-a reusit operatia la ochisor Este la fel ca inainte de operatie Luni mergem la dr, dar nu mai vreau iarasi sa ne operam Asa m-am saturat. De la nastere ne tot chinuim Olga, mamica lui David iepurasul |
Off, Olga imi pare rau! Sper sa se rezolve si fara inca o operatie.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 La multi ani, Cris_tinaus _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
La multi ani, Cristina! (cu intaziere)