Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am uitat sa spun ca m-am delectat cu ghioceii nostri; este impresionanta viata la tara a pitonului (sper sa am noroc sa "testam" si noi o saptamana mai spre toamna); pupacim pogoniciul "fosnitor" (si tinem pumnii mamicii - pe 22 daca am retinut eu bine); vazut si calin (mami - scutura-te sa zboare gandurile negre ca, chiar nu-i cazul); de vladimir... nu mai spun nimic - de fiecare data cand il "vad" raman cu zambetul lipit pe fata

si... am sentimentul ca am uitat pe cineva

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

gaza - in legatura cu framantarile tale cu gatucul gazulinei:
dat fiind faptul ca nu prezinta nici un semn de alarma, nu are febra, nu tuseste, mananca bine, este vioaie, eu cred ca pot fi urmatoarele explicatii la ce ai vazut tu:
1. fie era un rest de mancare
2. in urma infectiilor puternice in gat raman astfel de "urme"/semne care pot fi confundate cu puncte de puroi si poate asa ceva ai vazut
parerea mea este sa nu te agiti deocamdata cu doctori si alte alea insa.. sa fii vigilenta si in garda la toate "semnele" gazulinei (pe care o pupacim , dealtfel, la greu)

vacanta placuta incontinuare

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam!

Ne-am intors si noi acasik! Am sarbatorit la Targovite implinirea a 15 ani de colaborare (in afara celulei de baza a societatii). Joi o sa aniversam aici 3 ani de colaborare... "intracelulara".
Tare ii mai place Adelei acolo, sa alerge prin curte, sa jumuleasca flori, sa se dea in leganel... parca si capshunile sunt mai bune direct de la sursa. A! Si multi "toto-am-am", ca a venit si nasha cu terranoveii. Mai are doar 3 pui, dar acum au ajuns la 15-16kg/bucata si sunt tare bagaciosi!

A-propos de caldura, noi am plecat din Bucuresti in ideea ca la Tgv e mai racoare... ceea ce a fost partial adevarat, ca a fost destul de cald si acolo, cu toata umbra din curte. Mai rau a fost noaptea, ca acolo nu avem aer conditionat si tare rau e...

Gaza, eu nu m-as ingrijora.

Olga, felicitari pt finutza.

Vazut poze cu Pitonul la tzara. E un dulce. Noi nu ne-am pus inca piscinutza in functiune, din motive de terranovei, astia-s disperati dupa apa si franjuri o faceau... Abia astept sa o punem we viitor, ca am luat una maricica , abia astept sa ma balacesc si io in ea.

Mababei, dulceata de nuci. Eu am facut doar cateva borcanele de dulceata de capsuni (bio ) imi pare rau ca nu mi-am facut timp sa caut ce ma rugasei Ma bucur ca ai gasit.

Ma duc sa-mi fac si eu un frappe si revin la recuperat. Dau "send" la asta, ca scrisei destul. Plus ca se catzara careva si incepe hvegwfvugjqdvq de mi se duce tot mesajuuuuuuul.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

plata indemnizatiei se amana pana la sfarsitul lunii am vazut si la antena3 si a primit si tata notificare la posta

mami de Silvia Ioana

Ai de capu' meu!!!
I'm doomed. Nu se putea mai nashpa, fiindca moima de madam Ficatzel i-a prescris la maica-mea medicamente pe 3 luni, cica de-acum nu mai poate pe o singura luna, asa ca tocmai am decartat 300 lei pe medicamente
Dupa ce ca tot umble sa ni-i taie, nu-i primim nici la timp

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

astazi functionez in reluare

olishka- pentru cresterea imunitatii, la ce probleme are davidutzul, eu as incerca viusid

de mancat , cum mananca? acopera necesarul de vitamine, minerale...? - poate ar fi bun si un siropel cu de-astea

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

denisamada - si cati mai multi ani de sarbatorit intra si extra celular

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salutare,Diana La Multi Ani!Placinta vreau si eu ca nu prea am mancat azi.E bine ca s-a incalzit ca nu mai am pofta de mancare si am slabit 2 kg, mai am 2.Theo doarme, dar ar trebui sa se trezeasca.Am vazut poze cu Pitonul, ce se balacea el si pe Izia merg, e tare dulce cu mergelute.Alte poze nu mi-au sarit in ochi.Ce ma enerveaza astia cu indemnizatia lor.Pisigri, misto la cort, am niste amintiri foarte frumoase decand eram mica, faceam foc de tabara, cantam si ne imprieteneam cu multa lume.Olga, mai bine il operezi acum cand e mic si poate a doua oara o sa fie bine.Am de calcat o tona de rufe ca in wekend nu am avut chef de nimic, am lenevit si am fost la cumparaturi, poate diseara calc sa se mai racoreasca.S-a trezit,poate mai intru diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am vazut si eu stirea de la Antena 3. O mare varza. Nu am inteles daca e vorba de i ndemnizatie sau de alocatie. In plus indemnizatia se plateste pe luna curenta si aia zicea acolo ca indemnizatia pe mai s-a amanat pana la finalul lui iunie (desi pe aia pe mai am incasat-o in mai). Deci e vorba de alocatie sau indemnzatie?

Mergi la inceput

mireal - mai lasa rufele 1 zi sa dispara codul galben
ca nu de alta dar slabesti automat si celelalte 2 kg si starnesti prea multa invidie

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare gagici
sunt intr-o mare nebunie dar am intrat macar sa va salut si sa va zic ca la noi sambata s-a declanshat diareea. asa ca Georgianaformam un mic grup al celor cu enterocolite ciudate.
vineri seara iar a facut un puseu de febra care a scazut f greu si numai bine ce sambata pana la ora 1 am cautat pe cineva sa vina sa ii recolteze analize sa scormonim peste tot pt cami se parea prea de tot febra de peste 39,5 in pusee neregulate timp de 5 zile. de aproape ca m-am bucurat cand am vazut diareea. acum deja e mai bine. sambata 3 scaune, duminica unul singur, azi doua dar primul a fost aproape normal. il chinui mereu sa bea. cred ca il indop cu peste 2litri de lichide/zi. cu mancarea cam greu ca nu ii place mai nimic de regim dar ceva ceva mananca el, in plus a reinceput sa bea lapte noaptea(de doua ori/noapte) ca acum un an, dar ma bucur ca macar e hidratat si ii tine si ceva de foame.
pediatru ma bucur ca nu a sarit cu antibiotice asa ca incet incet ne punem noi pe picioare.
ne-a omorat caldura zilele astea. nu prea am iesit cu el din casa decat dupa ce apunea soarele si chiar si atunci era zapuseala si plus de asta ne-au omorat tantarii ca desteptul nostru de primar nu a stropit niciodata si avem ditamai lacul si padurea aici

am citit doar pagina curenta si vad ca s-au pus ceva poze, sper sa apuc sa le caut si eu si mai vad ca nu se mai dau indemnizatiile sau alocatiile??? astia vorbesc serios?

25 martie 2009

Mergi la inceput