Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Dyana!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, DYANA!!!!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Am vazut puiuti frumosi Pitonul la vanat si pescuit, Pogoniciul mergaretz, Calin - baiat mare x 2, indienii mari printre avioane, Vladimir in chiuveta ...si gata ca am uitat

Ma bucur ca v-a placut lista alintatilor , ELA, pai de aia am si "publicat-o", ca cei care nu-s acolo (fie ca i-am uitat, fie ca nu-si dau numele de cod pe forum) sa iasa din umbra si sa ne spuna si noua cum ii alinta mami prin casa .

ILINCA, deci tu te-ai destrabalat, nu gluma: trei chermeze una dupa alta? Sa-ti fie de bine!

Editai ca nu specificasem pe care Calin am admirat...pe amandoi!!!

Mergi la inceput

OLISHKA, pupam ochisorul bossului , ca nu stiu ce sa mai zic si eu cu operatia aia.... Si inca niste sa treaca raceala, mie mi s-a parul cu mult sens ce zicea CHATONEL despre cresterea lui de fat-frumos si sistemul imunitar ramas un pic in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Si la noi se dadu trezirea la 5, dupa alte mici chitaieli la aproape fiecare ora, dar am reusit sa il adorm din nou pe la 6,30 si am dormit amandoi pana la 9. E un cosmar caldura asta! Acum sunt 30,5 grade in casa! Cred ca-i mai racoare afara, a mai si plouat nitel azi noapte! Sincer, ma asteptam la ceva imbunatatiri dupa ce am montat termosistemul si am schimbat si geamurile termopan cu altele care nu permit caldurii sa intre/iasa, ceva de genul asta, nu ma pricep, is prea tehnice informatiile pt. mine. Vezi sa nu! Pana la urma tot AC e sfant! Acu' sa vedem cand ne programeaza pentru montaj!

Monnvas, cum sa ma supar, arata ca un mic recidivist, tat-su declara si acum ca i-am "distrus" imaginea baiatului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani, dyana!

Ilinca, ce de petreceri faci, numa in chefuri o tii! Sint jeloasa! :)

Pisigrix, oare sintem doar doua care am inaugurat cortu cu copiii?
Noi am luat si umbrela de soare si sta pogonicea in umbra ei, dar se cam face zapusala sub ea ... insa e mai buna decit nimic.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mababei - sa aveti mare grija unde montati AC, ca-i tare periculos
noua una din racelile/internari de anul trecut de la asta ni s-a tras

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Dyana

Am intrat sa va salut, la noi a fost teroare zilele trecute din cauza caldurii, dar am supravietuit cu multa apa si balaceli. Am fost in week-end la strand si tare i-a placut lui Raul.

Olga imi pare rau pentru David , sper sa se rezolve cat mai repede.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

plata indemnizatiei se amana pana la sfarsitul lunii am vazut si la antena3 si a primit si tata notificare la postamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

La multi ani, Dyanna! mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput