Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 11
pisigri spune:
Am tras storurile (de bambus...deci va dati seama ce mare treaba fac...) la camera Pisilincai si am culcat copilu-crescator-de-masele-numa-noaptea. M-a turbat azi-noapte, si caldura, si masele...da mi-am amintit de ce a patit Mutzu la masele, asa ca m-am ogoit :)). Dimineata insa m-am trezit cu ochii rosii si umflati, ceva de groaza...zic eu ca de la geamuri multe deschise azi-noapte (eu stiam ca nu am curent, de fapt Motanu a avut el grija :)).
Paaaaai, la cort cu copilul a fost greu pusul si strinsul cortului. Ca io cred ca pot sa fac asta si singura, da Motanu nu poate:)).
Bine, pe caldura asta ar fi fost mai nasol fara piscina, ca desi am bagat-o numai simbata seara pe la 18 si duminica dimineata pe la 9, tot a mai ajutat-o sa se racoreasca. Apoi...dus cu apa din butoi(-ul lor) la soare.
Fiica-mii nu prea i-a placut piscina, cred ca din cauza ca s-a trezit cam bilbidic in ea; la mare sper sa fie mai amuzant. Bine, si noi idioti, nu i-am luat nic gonflabil...desi stiam de existenta "baltoacei".
Am facut gratar (ea nu a servit carnea ei de curcan, porc nu am indraznit sa ii dau nici macar sa guste), noi doua am dormit in cort dupa ce a terminat de aratat cu degetelul toate insectele care se plimbau pe sub foaia de cort (eu am adormit si m-am trezit de 100 de ori in timpul asta, dupa cum ma mai calarea ea), Motanu nu a rzistat si s-a culcat linga cort :))
Ce mi s-a mai parut greu (dar cred ca e mai simplu la munte) a fost sa lamuresc copilu sa stea la umbra...ca in curtea aia raportul soare/umbra era cam 1:1. La munte insa, cu un loc de cort bine ales, as fi scapat de acest inconvenient.
A, aparatul cu ultrasunete nu a facut nici o scofala, pe mine m-au piscat de m-au timpit, ea a scapat ca era in cort cu plasa inchisa. Am scapat de ei cu clasica spirala...ca deh, eram in aer liber, in casa nu prea as indrazni sa aprind asa ceva.
Bianca, voi ati inaugurat pina la urma combinatia Vladimir+cort=love?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Intrebare: de ce totusi sa nu dam carne de porc la copil inainte de 3 ani?
Si sa explic si intrebarea.
Intii, eu caut cite juma de oras cind plecam la gratar ca sa gasesc si eu o bucatica de ceafa cu un pic de grasime, sa dea un pic de savoare, ca daca vreau sa maninc scoarta de copac la gratar pot sa iau piept de pui. Deci carnea de porc nu mai este grasa cum era odata porcu...
Apoi, porcii astia chiar si in crescatorii cresc oleaca mai...eco decit puii, in sensul ca nu sint fortati la fel de mult sa ia repede in greutate. Adica puiul in maaaaxim 42 de zile tre sa aiba peste 1 kil in carcasa, deci undeva pe la 1700-2000g in viu. Porcu creste oleaca mai in timp :)).
Bine, nu zice nimeni sa manince in fiecare zi porc, sau carne de porc grasa. Da'...de ce nu e voie nici macar asa, de-o pofta, la un gratar, o data la 3 luni ?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Noi nu am inaugurat cortul. Am stat in camping la Navodari la bungalow-uri. Adicatelea, o casuta cu o camera dubla cu baie si un pridvor in fata.
Cred ca punem cortul saptamana asta pe masina si in weekendul viitor mergem la munte. Sa vede. Insa la mare a fost suuuuper. Vladimir a foarte incantat si a stat mai mult pe sub apa.
Soarele ardea destul de tare. Am fost si la Vadu duminica insa acolo nu aveam cum sa rezolvam problema lipsei de umbra. Pana la urma cred ca o sa ne luam o rulota (d-a aieftina care se agata de cuiul de remorca) si o sa o lasam in camping la Navodari. Exista pachete speciale pentru cei care isi lasa rulota acolo parcata toata vara (altfel e 20 de lei pe zi).
Anyway, a fost suuuuuper si as mai fi stat insa a trebuit sa ne intoarcem la Bucuresti din cauza de job de Robert. Dar o sa mai mergem.
Monnvas spune:
Va salut si eu cu juma' de gura. Domnu' injiner a dat trezirea azi pe la 5, la 5.30 s-a dat jos din pat, la 7:30 eram afara
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
mababei spune:
Diana
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, si sa pastrezi reteta ca sa-i faci lui Mutzu un fratior la fel de adorabil( ca stiu ca ai decis ca numai baieti veti face)
Gianina34 spune:
buna mamici,
am reusit sa recuperez... da-i tare greu cu caldurile astea
in wk asta noi am fost plecati (in sfarsit) la sinaia
micsunica s-a comportat exemplar (aspectul cu mancarea nici nu-l mai bag in seama) asa ca am capatat curaj sa facem planuri de concediu (1 sapt la mare si una la munte)
am stat 2 zile aproape numai pe afara, ne-am dat in leagan si cate jumatate de ora (ca nu era inghesuiala la cel de bebelus) nu cate 3 minute ca in parc la noi.
novus - pentru bubitele aparute de la caldura/transpiratie/soare singura solutie ar cam fi apa termala (solutia cu calamina nu am incercat ... inca)
crema trixera de care s-a amintit este deja prea mult - in caz de dermatite (si mai ales atopice)
olishka - finutei tale (m-ai impresionat cu cei 57 cm - fotomodeala de mica)
imi pare tare rau de davidutz ca nu ia reusit operatia la ochisor - parerea mea este ca nu s-a tinut sub control inflamatia/infectia cu tratament cu antibiotic local dupa operatie. La astfel de interventii deja de a 2 a zi ar fi trebuit sa se vada inbunatatiri. Si ce-i mai rau este ca va trebui repetata interventia ca alta solutie nu-i, ca deja va chinuiti de 1 an.
dyana - abia astazi am vazut intrebarea ta cu aparatelul pt tantari - bine-nteles ca prea tarziu
... si nu mai stiu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
La multi ani! dyana
sa fii sanatoasa, sa ai un an bun si linistit, sa fii fericita si... poate-poate graviduta
PS: initial nu pricepusem ce-i cu super-oferta de placinta cu branza
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Monnvas spune:
La multi ani, Dyana! La multi ani frumosi alaturi de barbatii tai dragi!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, DYANNA!!
(asta se vrea un mesaj in stilul tau consacrat, hehe)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
Aoleu,, e ziua DYANEI!
Pai, SA NE TRAIESTI SI SA TE BUCURI DE VIATA! Sa te iubeasca cine vrei tu, sa ai parte de cel putin o zecime din dragostea si daruirea pe care tu le oferi celor din jur si LA MULTI ANI!