Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***
Raspunsuri - Pagina 10
dyana27 spune:
neatza fetele
poftiti la ; tortul si sampania mai tarziu sa nu ziceti ca sunt denaturata; dar o placintica cu branza merge nu??? ca o am acum la cuptor ... si e tocmai buna cand va treziti voi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Chato, din pacate astea sunt preturile la ochelari in Romania. Eu am dioptrie mica, dar lentila cilindrica pt astigmatism. M-au costat cam 60 de euro acum 3 ani; acum ar fi vreo 100. Daca era sa ii fac heliomati m-ar fi costat dublu; asa am pus doar niste antireflex. Si in pretul asta nu e inclusa si rama, da??? Si eu is cam fotofoba, am purtat heliomati cativa ani buni. Am vrut sa imi fac "lentile de tranzitie", adica "heliomati la secunda" acum 3-4 ani cand i-am facut pe astia si costau 1100 lei, deci cam 275 euro Asa ca mie nu mi se pare exagerat ce scrie Dodo acolo. DODO nu te duce la atelierul care ii face mai ieftini, ci la cel in care ai mai mare incredere. Mie mi s-a intamplat sa mi-i faca prost... si am mai aruncat niste bani degeaba. Revin sa va povestesc ceva haios - ultimul meu control la oftalmolog... Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
mda, ca astea-s preturile in ro nu ma indoiesc. Ceea ce mi se pare ciudat e ca nu propun si ei mai multe variante la aceeasi reteta: aici sint posibilitati multiple, pt buzunarul fiecaruia. Si pt rame la fel.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Hello !! Ne-am intors de la aer curat dar foarte calddd , astazi am fost la alti prieteni care au casa de vacanta mai aproape de noi, foarte frumos doar ca sunt obosita rupta de umblat dupa pisicuta din 2 motive : mult ciment si scari de piatra la casuta asta si grup de copii mai mari deci fara interes pt micuti asa ca am distrat-o noi . Noroc ca s-a pus la somn cateva ore si am putut socializaa si eu cu gazdele Chatonel Pogonicea frumoasa ! Auzi da cand a fost facuta filmarea ? ca pare alt anotimp decat la noi , aici se umbla in pampers prin casa Si succes la operatia ta ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai asa, dupa cum vezi voi va balaciti la soare, noi in ploaie... si azi e la fel vremea, inca nu stiu daca s-o imbrac in pantaloni sau rochita groasa cu strampi. Afara nu sint mai mult de 17°C.
Multumim pt urari si aprecieri
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui dyana27 neatza fetele poftiti la ; tortul si sampania mai tarziu sa nu ziceti ca sunt denaturata; dar o placintica cu branza merge nu??? ca o am acum la cuptor ... si e tocmai buna cand va treziti voi Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA cum am venit pe lume |
neataaaaaaaaaaa! io am ceaiul aici, asa ca o placinta cu brinza merge la fix, mummmm!
Toulouse, la ville rose
dyana27 spune:
suuuuuuuper banc
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului. Deodata, cineva ii bate in geam:
- Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 milioane de dolari rascumparare ca sa-i elibereze pe parlamentari. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta.
- Bine, si cat da fiecare? intreaba omul din masina.
- Cam 5 litri...
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Tufete, sa va zic o faza. Vineri eram in parc cu 2 prietene care nu se cunosc intre ele. Din vorba-n vorba am ajuns la faza aia pe care ne-a trimis-o Bianca pe mail, cu copilul rapit in Bulgaria. Amandoua fetele bagau mana-n foc ca li s-a intamplat "unor prieteni ai unor prieteni", doar ca una zicea ca anul asta, cealalta ca anul trecut. Mie deja incepe sa-mi sune a legenda urbana. Unde gasesti un traficant de organe atat de generos incat sa ia doar un rinichi si sa lase copilul in viata? [stiu, e cam cinic ce zic, da' think about it...] Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Neata,
Stiu ca suna a legenda urbana. Insa, ideea e ca asta se intampla int oate tarile pamantului iar in Bg se intampla cu romani pentru ca statul roman nu se implica deloc.
Aceeasi i ntrebare si-a pus-o multa lume iar raspunsul a fost ca pentru mutilare pedeapsa este mai mica decat pentru omor.
Ilinca_M. spune:
Tufete, io am incercat sa ma tin la curent cu tot dar nu stiu cat am reusit; am retinut ca nazdravana Isabela a sarit in patutz (eu tot nu-mi imaginez cum; ce-a facut, Dodo, a escaladat patutul pur si simplu sau a urcat pe ceva?...), ca Olishka are o veste buna (finutza!) si una mai nasoala (operatia Bossului), ca Chato-si opereaza genunchiul paradit, ca Pogo umbla cracanel si papa bineee (chatonel, ce-avea acolo de balota asa cu pofta?!), ca a reaparut Gina lui Calin si la fel ca Joanna, are niste gargauni (dar cine n-are?! mama fara gargauni e ca nunta fara lautari ), ca Pisilinca a fost cu cortul (vreau detalii, chiar daca-i un foileton intreg!!), ca Vladimir a fost la mare...si nu-mi mai amintesc fix acum.
A, asta e mai recenta: Monnvass, io v-am zis ca faza cu rinichiul am gasit-o demult intr-un top al legendelor urbane...eu cred ca e inspirata de situatia din Brazilia si alte tari sud-americane unde cica home-lessilor li se intampla de-astea (dar sunt si ucisi). De ar fi fost stire reala ar fi vuit OTV-ul macar un an...No, important e sa avem grija de copii tot timpul, dar asta cu rinichiul e legenda.
Io m-am distrat suuuper supeer, si la banchet (unde a venit si Phiphi juma de ora, adusa de soacra, era o gradina super in curtea hotelului, cu balansoare, umbra etc, a si dansat un pic) si la festivitate unde a aplaudat la greu dar cel mai bine m-am simtit la intalnirea de...14 ani, a fost absolut mishto, desi am fost doar vreo 15 din 32 (iar la chef au lipsit doua din cele venite la dirigentie) si 2 tipe din America au avut asigurata treaba "live", ca a adus un coleg laptopul. M-au pus sa aduc cu mine caietele de perle (eu strangeam perlele in timpul liceului, ovcors, am vreo 3 caiete pline), am citit si am murit toti de ras, am depanat amintiri, ne-am marturisit ilegalitatile comise etc
No, in timp ce scriam Sophiphi dormea in patul mare, apoi am auzit-o chicotind, am mers doar dupa ce am terminat o fraza si era tot lungita, dar fix pe marginea patului. Hehe, ar fi fost ceva sa traga prima tranta din pat la aproape 14 luni...Noroc ca n-a facut o intoarcere brusca de bucurie cand m-a vazut, am incercat sa par foarte calma si neutra pana am ajuns la ea...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
Asa cum zicea si ILINCA or fi n-or fi legende insa ideea principala e "ochiu pe copil ca pe butelie".
Sincer, mie nu-mi vine greu a crede pentru ca am fost in Bg de foarte multe ori si am vazut ca sunt mari mafioti. Avem si noi in romania dar ai nostri sunt idioti. Bulgarii sunt la alt nivel, sunt ca in filme. Fiecare stie care e bucatica lui si se cunosc intre ei si se respecta..
Cand mergeti sa va uitati la patronii hotelurilor ca ii cititi din prima. Si la modul in care relationeaza.
Anyway, sa nu lasam chestiile astea sa umbreasca concediul ce urmeaza.
gigelica20 spune:
Buna dimineata tuturor...din cuptor...adica Bucharest...fara Piton...fara chef sa fac ceva...
Astept plecarea la mare cu emotie...din enshpe motive...cred ca Pitonul e un picutz racit (maine il duce buni la dr sa ii verifice gatutul si sa il asculte la plamani)...
Ce mai e nou pe aici? Unde sunt fetili?
Cum suporta ghioceii caldura???
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
dyana27 spune:
pisigri bine ca ne-a amintit ilinca de mersul cu cortul; pai ia scrie aici "detalii detaliate" ca abia astept sa citesc peripetii in cort; nu ca as pleca vreodata cu cortul (din motive de cristi, nu de mine.... ca eu am colindat zdravan cu cortul in tinereti... si pe la mare si pe la munte... dar barbatu' meu crescut in varful bucurestiului n-a pomenit chestii din astea decat de vreo 2 ori, si atunci in vizite), dar tare-mi e drag sa citesc de aventurile voastre
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume