Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
fierb buretii de bucatarie

mah... asta chiar n-am mai auzit-o...

Vezi ce potential de uimire am?!
Nu voiam sa-i bag cuiul Erinei, da' le stie - asa zice: lavete + bureti se schimba la o saptamana. Acuma eu ecologica nu vreau sa arunc plastic in natura, deci iau versiunea soft si le mai fierb... cica ajuta si asta.
...daaa, si cu fundurile de bucatarie idem si la fel ca Erina. Deci nu am scapat de tot.

Stii, ce-i scrisem Erinei a fost o parafrazare spontana la bancul ala:
"- Doctore, va multumesc! Ce ma faceam daca nu ajungeam la asa un medic bun, sa-mi puna diagnosticul... ce se intampla daca nu aflam?
- Traiati linistit pana la adanci batranete fara sa stiti ce boala incurabila aveti."

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele multumesc mult pt urari, dragute mereu.

Luy, poate ne vedem saptamana viitoare, eu fara Cristi, daca tot nu vrei sa ne arati burtica..cat despre carucior eu am avut unul de la Brevi, dar nu pot spune ca am fost ff incantata,iar apoi am luat unul mai ieftin pe care nu l-am folosit prea mult, nu a stat in carucior teroarea mea, insa acum sunt super utilizate de nepotelul meu.
Legat de urarea ta, nu pot spune ca nu as vrea...dar a trecut timpul, doar o gresala.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Vazut dulcile ciresare - ce au crescut! Frumoase si haioase foc!
Cuscra, nu te stressa, important e sa nu cada de pe o curba de crestere brusc rau la vale. Altfel, orice curba ascendnta e minunata!

Venit si eu cu Vuvuzelu' ala mic de la check la consiliatoare, masurat etc. Are 69cm / 8,330 kg, adica tot pe a' de sus creste. Si cred ca il sacaie dintii: chiraie si protesteaza de m-a zapacit la cap - de acuma ii cant sa-l adorm de-a Vuvuzel, nu Alexel...
Ai mei au plecat si-am ramas cu maimutica-n carca tot timpul. Nu vrea decat in fund, mai bine in picioare, cel mai bine plimbat. Culcat e pe spini.
Ma tzatzaleste la greu - nu tine teoria cu saltul de crestere: e doar comod. La 3 ore max urla, apoi suge o tzitzi si a doua asa, doar de salut, si apoi rade vesel. Il distrage orice. Noaptea in somn suge cel mai bine. M-a tahuit de saptamani in sir asa. Credeam ca nu-i ajunge, dar la cum creste ii hiper-ajunge... offf, sincer, imi vine sa dau cu alaptatul exclusiv de pamant uneori, da apoi ma regrupez si iau iar postura de vaca milka si-i dau flacaului sa creasca... Dar sunt obosita.
Alex doarme peste zi doar 20-30 min si e treaz ca o codobatura pentru alte 3-4 ore. Abia ajung sa mananc - ce treaba, impachetat, samd?

Cu tot cu ai mei aici, tot pe mine cade greul cu amandoi - pe mine ma vor. Bunicii de-o plimbare, evtl. o poveste sau o cina. Iar noptile...!!!
Radu a fost de joi pe vineri 24h acasa, plecat iar o saptamana. Vine vineri la ora 17, noaptea la 12 plecam spre Itaaaaliaaa, Itaaaaliaaa...! Ca la nebuni.
E saracu mort de oboseala, munca multa, zboruri si fuse orare. Acuma e la curs de management si musai sa fie pe faza. Business School: 12 ore pe zi.

Michael a reactionat f dificil la atatea schimbari, doarme prost... OF.

Gata, mi-am varsat oful. Cu varf si indesat. Scuzati.

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Ah, da, musai sa-l parasc pana in capat: inghite la aer de doua ore dupa masa tot ii scot bacuri. ... are m3 de aer in burta... mai bine era heliu, ca plutea un pic, nu ma cocosa asa! Si urc si cobor trepte (cele mai eficiente pt eructatul. lui.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Nu voiam sa-i bag cuiul Erinei, da' le stie - asa zice: lavete + bureti se schimba la o saptamana. Acuma eu ecologica nu vreau sa arunc plastic in natura, deci iau versiunea soft si le mai fierb... cica ajuta si asta.
...daaa, si cu fundurile de bucatarie idem si la fel ca Erina. Deci nu am scapat de tot.
....

Da, fundurile se sterg cu otet si se usuca la soare.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Eu tot timpul imi fac curaj spunandu-mi ca va fi un copil care n-o sa vrea numai in brate, care o sa doarma noaptea, care n-o sa fie pretentios cu mancarea ( cand o sa mai creasca )... Asa cum zic si mamicile de BB2, ca al doilea este foarte cuminte si mai usor de crescut .

Mai usor de crescut ca deja ai ceva experienta, nu te mai panichezi de la prima febra. Nu stiu daca e mai bine sau mai rau, insa sigur al doilea este ALTFEL decat primul copil. Ce sa zic, speranta moare ultima .
(Daniel e chiar mai rau ca Eliza: daca nu-l iau in brate, plange pana vomita.)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

simt nevoia sa ma laud...

http://armonii.blogspot.com/2010/06/ton-pe-ton-girl-genius-reloaded.html

cu dedicatie pt picea, ca-i place klimt.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si ca sa se umple de tristete nostalgica, ca sa ii treaca enervarea;)

Mari, o sa mai creasca si o sa se joace cu Eliza, trust me!

Gabi, f bine a crescut Sofia!
ce sa mai zic de Alex...pai e cat Gh la un an:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

http://www.flickr.com/photos/51219117@N08/?saved=1

Sa vedeti ce au mai crescut galustele mele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Absolut superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piciulika, te inteleg ca este greu, de cate ori am fost tentata sa-i dau lapte praf lui Cristi , dar uite ca l-am alaptat un an...asa ca fruntea sus, o sa ai un baiat sanatos si fericit, zambetul lui dupa ce papa tatzi spune multe.....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput