Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
mey, m-a cautat cineva pe-aici ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
prisi spune:
buna seara
nu prea reusesc sa ma tin ritmul cu voi, pe acasa sunt mai mult singura peste saptamana, iar la serviciu e jale, de cand e "criza" avem fff mult de munca , bine ca merge
Luy,Piciulika, Adimercedes sper sa primiti urarile mele chiar si cu intarziere
Cecilia multi ani inainte impreuna fericiti si sanatosi, poate si cu vreo greseala
Mandarinuza si Gabriella sunteti superbe de la mic la mare, Erina bebe David e de coperta de revista ,un dragut, ca si surioara de altfel, am vazut si puii de "cangur" ce mari si frumosi s-au facut , tare dulcei , sa nu uit si micuta premianta
sper ca nu am uitat pe nimeni....
in rest noi suntem bine tocmai am devorat impreuna cu Miru niste morcovi ca Bugs Bunny, acum avem T&J inainte de somn, am reusit sa fugim vreo 2 weekend-uri din Bucuresti (am pus si pozici pt doritori) a fost placut dar tot obositor, Miru se cam plictisete repede la drum lung , dar pana la urma a fost cat de cat cooperanta
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
aaaaaaaa, era sa uit de Sabina, arati suuuuuper si arati o stare de bine, tine-o tot asa, am vazut si desenul Sofiei
poze
Marta si Miruna
prisi spune:
sa nu uit , am reusit si noi cu gradi la program lung fara interventii, asa ca din toamna avem o mica gradinareasa, eu nu vreau pe bancuta, dar tataie ne-a zis deja ca avem rezervate primele 2 saptamani sa ducem fata la gradi, dupa se ocupa el
poze
Marta si Miruna
Piciulika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina simt nevoia sa ma laud... http://armonii.blogspot.com/2010/06/ton-pe-ton-girl-genius-reloaded.html cu dedicatie pt picea, ca-i place klimt. |
Saru'mana, ma simt foarte onorata.
Dar mie mi-a fugit gandul la Chagall... pictorul de vise...
SU-PER!Pup artista si merci tie ca ne faci asa bucurii.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
Piciulika spune:
Asa as mai scrie, as multumi... dar sunt franta si si emotional gata.
Michael e super-labil, are reactii de gelozie foarte mascate, pe care nu si le intelege nici el saracul... Ma vrea doar pentru el, sa-l las sa planga pe Alex, dar sa i-l aduc sa-i dea pupici samd. Daca-l intreb de ce se poarta asa: "Nu stiu!" - amarat.
Acuma de la 21:30 pana acum m-a purtat la el, plange, urla, ca nu poate sa doarma, sa stau, sa plec, sa-i dau jos scutecul... e iritat, obosit.
Si eu.
Va pup.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
adimercedes spune:
Va pup, fetelor .
Nu am citit nimic din urma, mii de scuze, sper sa apuc ceva diseara.
Am intrat rapid sa va spun ca a trebuit sa amanam operatia Lisei pt ca a facut viroza, cu febra, muci, tuse si tot tacamul si medicul a zis ca nu trebuie sa aiba febra cel putin 24h, iar ea a facut si aseara! Au amanat-o pe 29 si o verifica pe 24, ca sa se asigure ca i-a trecut ce are acum!
Maine pleaca tata si sunt in focuri sa mai pregatesc una-alta si pt el si sa duca in RO, asa ca probabil o sa va citesc in fuga si tot mai in fuga o sa si raspund :*:*:*:*:*:*
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
cecilia L spune:
'Neata si o pentru doritoare, dimineata sa nu vina caldura.
Adi, sanatate multa pentru Lisa.
Prisi, felicitari pentru gradinita si multi .
Cred ca pentru la toamna tb sa pregatim mai multe bancute, nu o sa avem loc.[D]
Cine a avut ieri sedinta cu parintii la gradi, nu mai stiu parca greyeras, poti sa ne spui ce s-a discutat? Noi o sa avem pe 7 septembrie.
Gata fug la treaba......o zi buna.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
ramonaiani spune:
Neatza!
Piciulika - un mare pt voi. Geloziile intre frati vin si trec, stai sa se faca Alex un pic mai mare sa vada Micha ca se pot juca asa frumos impreuna .
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Cine a avut ieri sedinta cu parintii la gradi, nu mai stiu parca greyeras, poti sa ne spui ce s-a discutat? Noi o sa avem pe 7 septembrie. |
La noi s-au discutat chestii generale: care e programul: cand ii aducem si cand ii luam, ce program au peste zi - activitati creative, joaca in parc, vizite pe la diferite obiective (pompieri, brutarie etc). Cum e cu mancarea, somnul (fiindca eu stau acasa Eliza are loc doar de la 8 la 12, deci nu mananca acolo si nici nu doarme). Ne-a zis sa nu ne ingrijoram daca inca mai fac in scutec, pt ca daca vad alti copii facand la WC or sa faca si ei (mimetismul in natura ). Ce haine de schimb sa le aducem si ce sa fie in permanenta acolo (cizme de cauciuc si haine contra ploii; incaltari de stat cu ele inauntru).
A, si sa nu uitam atestul de la doctor cum ca e sanataos si poate intra in comunitate, nu mai vechi de 2 saptamani.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Probam incaltari:
- Eliza, vino sa vad daca astea te incap.
Atotstiutoare, se uita la mine si ma mustra:
- Nu IN CAP! A picioare!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)