Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Danuta36 voi ce mai faceti, ce mai face Miruna? Sper ca sunteti bine.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria e la gradinita de vara, maninc o rosie si salut raspunsul Piciuklikai .

Si eu le-am lastat mai usor de cind a venit David dar macar o data la doua saptamini folosesc dezinfectanti grei. In sarcina cu David cind eram la Bucuresti faceam o zi da una nu si ma gindesc ca sensibilitatile lui de acolo sunt-bine ca asa ar putea fi si vopsit, fixativ sau poluare...

Cit despre lavete si bueti ca sa fii in deplina siguranta trebuie schimbate zilnic. Si eu le schimb si dezinfectez des, imi ia fratele meu din Germania (mai iefine ca la noi) si le tot schimb.

Mare grija la fundurile de bucatarie. Cel de carne e doar pentru carne. Si nu uitati sa dezinfectati la citeva zile scurgerile de la chiuvete. Microbii urca inapoi>

Greyerash, asta e firea noastra si ne gindim la sanatatea copiilor dar sa stii ca altfel nu se vede si nu apreciaza sotul sau altcineva ca e mereu f curat.

Mandarinuta mai e mai putin de o luna!!! Doamne ajuta sa fie totul perfect!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

M-am gandit sa dau un pic pe aici,daca tot au intrebat Gabriela si Greyerash de noi...multumim,suntem bine,mai putin taica-meu,cu care am ajuns si pe la urgenta saptamana trecuta..n-a mai putut sa stea deloc cu Miru,asa ca si-a luat tati o saptamana de concediu,iar acum mi-am luat eu si speram sa isi revina,ca sa nu fim nevoiti sa cautam bona...
Miru e bine,parca a devenit mai indrazneata si se ambaleaza uneori sa zica repede si multe,de ma intreaba lumea daca-i ragusita..
Uneori o apuca plansul,daca se baga cineva prea mult in sufletul ei...cred ca seamana cu Mihai,asa sensibiloasa si timida..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mandarinutza ce putin mai ai,sarcina usoara in continuare!Pupici dragutei de Antonia

La multi ani fericiti Adimercedes!

Cecilia multi ani fericiti inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cecilia, la multi ani si toti superfericiti!

Erina, minunat ca merge Daria la gradinita de vara, asteptam impresiile

Danuta, sanatate tatalui

Luy, eu nu pot sa te vad live asa ca fa bine si bucura-ne cu niste poze

Sara s-a reglat de ieri cu scaunul, Slava Domnului, Sofi tocmai a scapat de vaccinul de 4 luni, ma rog imediat facem 5, n-a plans deloc, e in parametrii, ba chiar m-am mirat ca mi-a spus ca daca avea cu cateva sute de g mai putin, era la limita inferioara. Si e asa dolofanica...6,600 kg, 66 cm, eu sint tare multumita de ea, si dr a zis ca se prezinta ok. O sa exemplific cu poze
Maine plecam la Deva.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Eu caut un carucior super light cu stingere tip umbrela-de luat in avion, de urcat 4 etaje cu el. Ceva recomandari?

Buggy Simba (Koelstra)

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
fierb buretii de bucatarie

mah... asta chiar n-am mai auzit-o...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani, Adi!

Cecilia multi ani fericiti, plini de iubire si bucurii!

Luy, eu am ales o varianta mai practica. Am ales pentru Andrei un carucior marca Bertoni si am fost foarte multumita de el. Nici acum nu sare de 300 ron. Am carat cu el la greu, am urcat/coborat din autobuze si nu am avut nici o problema cu el. De fapt il am si acum, arata foarte bine si inca mai cara saracul

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

http://www.flickr.com/photos/51219117@N08/?saved=1

Sa vedeti ce au mai crescut galustele mele

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Gabriela, ce dragute sunt fetele cu ciresele. A crescut foarte mult Sofia, se vede mai ales in poza in care e bouncer. Ma bucur ca Sara nu mai are probleme cu burtica.

Cecilia, la multi ani pt aniversarea casniciei!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 33s+

Poze

Mergi la inceput