Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ceamica, m-am uitat la Brevi Grillo, dar vad ca este recomandat pt 6+ luni. Ori eu vreau ceva de la 0 luni... Dar am gasit acum un site interesant, strollers. ro, care are o gramada de modele la niste preturi mai rezonabile. O sa studiez. Insa in continuare astept recomadari de la voi . Multumesc !

Carpatina, intrebai acum vreo saptamana de aniast... Trebuie sa se intoarca din vacanta, de-abia astept sa ne povesteasca...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Multumesc pentru sugestiile pentru carucior !
Da' nu mi-a placut ca bernix e sceptica... Pai asa ma incurajezi tu pe mine ? Ca bebelina o sa fie si mai pretentioasa decat Maria ? Eu tot timpul imi fac curaj spunandu-mi ca va fi un copil care n-o sa vrea numai in brate, care o sa doarma noaptea, care n-o sa fie pretentios cu mancarea ( cand o sa mai creasca )... Asa cum zic si mamicile de BB2, ca al doilea este foarte cuminte si mai usor de crescut .

Revin

Undeva vine si compensatia,ai sa vezi
Dar de cand incepe de-a buselea,s-a dus linistea,asta e sigur.
Io deabia astept sa doarma noptiile,Erika nu s-a trezit de la 4 luni,Lisa inca se trezeste,iata compensatia

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Pe saptamana viitoare e ziua mamei,ma gandeam sa ii comand un buchet de flori,imi puteti recomanda vreo florarie online,cu plata card si care livreaza la domiciliu?Serioasa bineinteles

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ceamica, m-am uitat la Brevi Grillo, dar vad ca este recomandat pt 6+ luni. Ori eu vreau ceva de la 0 luni... Dar am gasit acum un site interesant, strollers. ro, care are o gramada de modele la niste preturi mai rezonabile. O sa studiez. Insa in continuare astept recomadari de la voi . Multumesc !

Carpatina, intrebai acum vreo saptamana de aniast... Trebuie sa se intoarca din vacanta, de-abia astept sa ne povesteasca...

Luy, eu am folosit Grillo de la inceput. Spatarul coboara pana la orizontala. Si nu l-as schimba cu nimic. L-am folosit la Vlad, acum il folosesc de un an si jumatate niste prieteni si inca e ca nou. E foarte-foarte usor (vreo 5-6 kg), se pliaza si se intinde dintr-o miscare (o poti face cu copilul in brate), incape ok in portbagaj, sta in picioare si pliat, husele sunt moi si rezistente, se spala usor. Si unde mai pui ca dadusem pe el 4 milioane jumate. Nu stiu cat mai e acum. Daca vrei musai landou, nu-i... dar pentru mine a fost varianta super-buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Pe saptamana viitoare e ziua mamei,ma gandeam sa ii comand un buchet de flori,imi puteti recomanda vreo florarie online,cu plata card si care livreaza la domiciliu?Serioasa bineinteles

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

floriprincurier.ro. Am folosit-osi noi, e a unui amic si e f serios.
Daca sunt probleme cu plata, rezolvam si ne compensam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina Y. pe linga flori poti trimite si parjiturele sau bomboane de pe maripossa.ro

Eu caut un carucior super light cu stingere tip umbrela-de luat in avion, de urcat 4 etaje cu el. Ceva recomandari?

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Adimercedes!
Multumim tuturor de aprecieri.

Luy, eu am folosit la Antonia un carucior Hauck care are si un landou usor simplu in forma de dreptunghi si de la 8 luni am trecut la un carucior BBY (spaniol) – nu il mai gasesc pe net. Acum cred ca o sa le iau in aceasi ordine.

Am fost ieri la control, suntem ok, bb2 are 2700 g si probabil o sa fac cezariana cam in jurul lui 12 iulie.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 33s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Stiati ca atunci cind tragem apa la toaleta cu capacul ridicat particollele de apa cu microbii din fecale plutesc pina la 6 m in jur? E un experiment facut pentru Discovery Chanel.

Si ce bine sanatoasa traiai pana sa stii chestia asta!!

Erina, asa-mi aduci aminte de Mama! Chiar i-am spus saptamana trecuta: cred ca ea a crescut intr-un glob de sticla vacuumat [edit: la tara! ]si acum vrea sa recreeze mediul seril si pentru nepoti.

Stiu medici ce-si dezinfecteaza mainile pana-s rana deschisa - si considera ca asa sunt mai curati si feriti de boale... si toti sunt de acord ca nu e iginic sa tii animale in casa, dar au caini samd...
Eu abia m-am scapat de mania igienei, acuma sunt mai moderata si incerc sa vad ca mediul nu ne e atat de ostil si microbii nu au o conspiratie sa ne extermine...
Relax, just a bit!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am revenit din bucatarie sa-mi marturisesc ramasitele maniei: fierb buretii de bucatarie si-i schimb des... Mediul umed + resturi alimentare... bombastic!
Da', e greu sa ma curez de tot...

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Maine avem sedinta cu parintii la gradinita, am emotii, prima sedinta cu parintii. Sincer abia astept sa inceapa gradi, chiar daca voi sta pe bancuta, ii va face bine compania altor copii. Oricum a devenit mult mai sociabila cu copii, mai avem de lucrat la capitolul impartit jucarii. M-ia placut cum a povestit Luy despre gradinita si faptul ca nu regreta deloc, exceptand racelile, dar daca stam sa o luam asa si daca stau acasa mai prind cate ceva.

Erina si eu urmaresc dr. Oz, aseara nu am vazut, dar sincer incerc sa nu o iau chiar asa, cred ca si un pic de anticorpi nu strica, ma gandesc ca si daca ii cocolosim vor fi mai sensibili si mai expusi la imbolnaviri. Asta nu inseamna ca nu fac curat ca o nebuna, din contra, insa nu mai sunt la fel de exagerata ca inainte in ceea ce o priveste pe Adelina. In schimb imi plac sfaturile privind regimurile alimentare, de la dr Oz, of course.

Luy cred ca Bernix nu a vrut sa te descurajeze, dar si eu te sfatuiesc sa nu dai prea multi bani pe carucior, nu neaparat ca va vrea in brate, dar poti gasi modele de carucioare foarte bune la preturi acceptabile. Cred ca asta cu vrutul in brate tine mai mult de noi ca parinti, ca ei sunt "escroci sentimentali" de mici, asta e citat de la nasa mea, asa ii spune Adelinei.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput