Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (392)
Raspunsuri - Pagina 9
SabinaY. spune:
La multi ani Adimercedes!!!Multa,multa fericire,zambete sincere si sanatate!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carpatina Cecilia, multi ani fericiti impreuna! p.s. Ce cadou ai primit? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
O seara numai pt noi, al meu sot nu prea stie sa cumpere cadouri
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
O seara numai pt noi, al meu sot nu prea stie sa cumpere cadouri |
Dar compensezi tu asta, nu ?
Multi ani fericiti impreuna, sa va bucurati de Cristi si poate va mai ganditi sa-i faceti si lui un cadou frumos ( o surioara, ce zici ? )
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator
luy spune:
'Neatza, 'neazta, poftiti la cafele, gustarele, suculete, dupa cum preferati !
Eu am ajuns ceva mai devreme la serviciu, de cand cu canicula prefer sa plec pe la 7.30 de acasa, chiar daca nu mai e racoare, macar nu simti ca te topesti, iar la metrou e mai liber.
Erina spune:
Buna dimineata! Multumim Luy!!!
I-am facut Dariei suc cu pulpa dar nu vrea sa il bea.
Mai devreme i-a apasat lui David o seringa in piciorus de i-a lasat semn. Cred ca a auzit ca e in urma cu vaccinarile.
Aseara am scos-o din cada. David era dezbracat, se aerisea pe un scutecel. Daria intreaba: Ce are bebe lipit acolo??? aratind spre bijuteriile lui bebe. I-am explicat.
Acum cinta Ba, ba, black sheep.
Peste doua zile se afiseaza rezultatele la gradi. Nu vreau sa detaliez dar la una nu imi place ca sunt si clasele 1-8 in aceeasi incinta, la alta e educatoarea in virsta, la alta altele. Cred ca nu exista loc perfect>
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
luy spune:
Erina, tinem pumnii pentru gradi, sa gasesti ceva bun. Nu cred ca e motiv de ingrijorare cat a luat David, mai important este sa insisti cu alaptatul ( na, eu sunt in tabara Sabinei ) si sa-i oferi toate avantajele pe care le are aceasta alimentatie. Ca nu trebuie sa-ti fixezi target 'luna asta trebuie sa ia cel putin 1 kg'. Ai un pediatru bun acolo ? E foarte important, el ar putea sa te linisteasca in aceasta privinta.
Poze cu burtica... hmmm... bine spus 'poze', ca nu prea incap intr-una singura
Prefer sa stau in spatele aparatului, nu in fata lui. Asa ca cine vrea sa ma vada, sa o faca live ! ( na, am lansat alta provocare ! )
Erina spune:
Am prins aseara ultima parte din Dr. OZ.
Stiati ca atunci cind tragem apa la toaleta cu capacul ridicat particollele de apa cu microbii din fecale plutesc pina la 6 m in jur? E un experiment facut pentru Discovery Chanel.
De acum incerc sa ma obisnuiesc sa inchid capacul de fiecare data plus ca imi comand iar dezinfectantul de la GNLD>
Erina spune:
Multumesc draga Luy. Pediatra mea e foarte buna, m-a linistit. Oricum urmatorul target e 4 luni asa ca nu ma las!!!
Pentru noi mai greu sa acceptam provocarea. Vom incerca sa mergem un week-end prelungit la mare la noi in rest nu stiu daca si cind vin in Bucuresti.
Venim sigur in septembrie pentru ca am aminat vacanta in Spania-trebuia sa plecam simbata.
Nu vad burtica pina atunci???
Erina spune:
O zi racoroasa va doresc!!!
luy spune:
Multumesc pentru sugestiile pentru carucior !
Da' nu mi-a placut ca bernix e sceptica... Pai asa ma incurajezi tu pe mine ? Ca bebelina o sa fie si mai pretentioasa decat Maria ? Eu tot timpul imi fac curaj spunandu-mi ca va fi un copil care n-o sa vrea numai in brate, care o sa doarma noaptea, care n-o sa fie pretentios cu mancarea ( cand o sa mai creasca )... Asa cum zic si mamicile de BB2, ca al doilea este foarte cuminte si mai usor de crescut .
Revin