MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 9
valentinag spune:
Eu sunt in fibrilatii azi,naste sor'mea,Sunt ultramega fericita!
Meniul de pana acum:
pepene rosu
snitel cu salata de castraveti si ceapa rosie
Diseara nu stiu,ma duc la mosie,sa ud,sa vedem ce-o avea mamaie prin frigider.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
carmaw spune:
fetelor gata cu ajutorul VOSTRU
M_AM STABILIT
deci creez un tortuloi dar pun pe el
veioaza ,produse de farmacie,unghiera, babetica etc( eu vreau si un carusel care
se pune deasupra patului si care cinta...da voi vedea la nota ca aici produsele de bebé costa tare mult
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~=
inca o data sarutmina ca m-ati depanat cu toate ca eram total alaturi de topic!
Monnvas spune:
Carmaw, vad ca te-ai hotarat, dar zic si eu. Daca gasesti sa se incadreze in buget, ia-i un balansoar/leganus de casa.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
brindusik spune:
monn cum ii mai e injinerului?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Eu sunt in fibrilatii azi,naste sor'mea,Sunt ultramega fericita! Meniul de pana acum: pepene rosu snitel cu salata de castraveti si ceapa rosie Diseara nu stiu,ma duc la mosie,sa ud,sa vedem ce-o avea mamaie prin frigider. "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
sa fie intr-un ceas bun!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Sarumana, injineru n-a mai facut febra, cred ca am scapat de belele...
Vali, sa-ti traiasca nepotica!
(7.03.2009)
carmaw spune:
Sanatate la toti marii micutii iar voua dragi colege de ...suferinta o noapte buna si racoroasa!
eu plec la
valentinag spune:
Sarumana de urari fetele,nici acum n-a nascutde la 9 e in travaliu si e baiat Mon.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Monnvas spune:
Fetelor, am vazut niste poze cu baiatul lu' Andanii pe picasa, sper ca n-a mai dat pe la noi de bizi.
Vali, scuze, nush de ce am retinut ca-i fata.
Aici a inceput o furtunica. Va , sa fiti cuminti!
(7.03.2009)
andanii spune:
Fetelor imi cer scuze pentru ca n-am mai dat pe aici , dar pur si simplu sunt suparata pe tot ce inseamna capitolul slabit in ceea ce ma priveste .... si pur si simplu am dezertat pentru o perioada ca sa-mi treaca , sincer nu pot sa spun ca a trecut , darrrrr am citit ca ma cautati si m-am gandit sa dau un semn
Drept este ca am fost si super ocupata, servici, concursuri, serbare, demonstratii ..... care mi-au ocupat mult din timpul liber
De mancat mananc aiurea complet, pe caldurile astea nu gatesc(pe motiv sa nu incalzesc in casa)si mananc hrana rece , monti da nu dietetica ... de ex sunca de porc sau telemea de oaie
De slabit nu am mai slabit , ce sa va tot raportez stagnari ca o vaca ??? ... zici ca s-a blocat cantarul la 78..... hainele pe care anul trecut le purtam cu placere anul asta-s cam mulate pe mine si-mi vine sa mor de ciuda si de nervi , ce sa zic , am 5-6 kg in plus din vara trecuta
La sala am fost constant L, Mi si Vi ... doar acuma zilele astea nu am mers din motive de ciclu care trebe sa vina si ma dor toate cele de mor
si daca tot a spus Monn despre pozele de pe picassa .... le pun ca poate doriti sa le vedeti si voi .... http://picasaweb.google.ro/andaniii/MALL13Iunie2010#5483440479534592434
va pup pe toate ... nu va iau pe rand da stiti ca tin la voi
andanii