MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 10
brindusik spune:
andanii...
nu mai dispera...la kg e cum e la sarcina...nu ramai daca te chinui si vine cand nu te astepti
cat despre telemeaua de oaie...io mai nou is fana de capra..sora mea...din sapaturile ei cu privire la alimente bune si rele...o gasit ca lactatele care provin de la animalute mai mici nu ingrasa asa tare ca cel de vaca de ex...pentru ca treburile care is in laptele de vacuta is mai concentrate ca sa poata face mare mare un vitelush..
ps: foarte tare pustiu tau
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Somleac spune:
Brindusik mai terminat. Cautam sa vad unde a zis Andanii ca e insarcinata.
Andanii hai printre noi cu tot cu stagnari. Sigur ca noi astea babele dam mai jos greu. Dar important e ca nu ne lasam la tineret si avem mai multa experienta. Apai si asta trage la cantar.
Mi-am facut si eu programare la electro de saptamana viitoare, doara reusesc sa mai asez un pic suncile astea.
Meniu de ieri : MD iaurt cu fulgi
P ciolan cu varza calita ( nu stiu daca nu cumva au indulcit varza cu ceva, am intrebat si au negat, dar eu tot am un semn de intrebare. Macar am da pe cine da vina luni la cantarire)
C un pumn de alune de padure
Meniu de azi : MD - vita star cu somon afumat si rosie
P - fructe ( cirese si piersici)
C - salata de morcovi cu telina
Pupici tuturor
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii si daca tot a spus Monn despre pozele de pe picassa .... le pun ca poate doriti sa le vedeti si voi .... http://picasaweb.google.ro/andaniii/MALL13Iunie2010#5483440479534592434 va pup pe toate ... nu va iau pe rand da stiti ca tin la voi andanii |
Superbi copilasii!! mai-mai, ce vedete, cate blitzuri!! sa-ti traiasca baiatul, Andanii, si nu te mai deprima cu slabitul. eu zic sa nu-l mai bagi in seama si o sa vina de la sine.
Ma bucur ca esti bine
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Brindushik, cand am zis de sofran nu ma refeream la 'crocus sativus' (brandusa), ci la sofranul de India (curcuma longa). Asta are proprietati anti-inflamatorii. seamana cu ghimbirul. se mai numeste 'turmeric' (eng.)sau 'curcuma' (rom.)
A vazut cineva pe undeva?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Androix spune:
Brandusik, pai inseamna ca nesimtititii de la redis inca sunt simtiti. La ei e 15 lei kilogramul de fructoza. Problema mea e ca eu iau mult odata si cred ca mi s-a parut mult. Oricum e mult, adik au sarit nitel calul, cand am inceput eu sa iau de la ei era 9 lei si ceva la punga si 10-11 lei la galeata. Adica au marit pretul cu peste 50% in doar cateva luni. S-a ingrosat putin obrazul...
Andanii, te inteleg perfect! Si eu am chiulit tot pe aceleasi motive ca si tine. Alerg de 2-3 ori pe saptamana si nu se vede mare lucru la cantar, se vede la fund ca s-a aplatizat de tot, si la picioare ca s-au mai subtiat. Dar burta e la locul ei, tzatzele mi le culeg din buric si astea nu se mai fac cu tot sportul din lume Abia astept la toamna cand o sa fiu mai libera si o sa merg si la sala.
Valentina, ce-a facut sora ta? Sper ca e bine si bebeblu la fel!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
brindusik spune:
ninha stiu la ce sofran te refereai si stiu si cum arata..era o gluma pentru ca in dictionare asa e tradus...am un amic care e peruan..imi spune azafran(sofran) ca asta o gasit si el in dictionar la brindusa
androix eu stiam ca fructoza de la Redis e tot la 400-450g
cge spune:
Andanii, ma bucur ca ai dat un semn.
Valentina, gata, a iesit nepotelul ?
Stiu cum e, eu cand a nascut sora-mea, parca am nascut a 3-a oara.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
valentinag spune:
Buna fetele.
Multumesc de intrebare,e bine acum,i-au facut cezariana pana la urma,ca mai mult de 6cm nu s-a dilatat neamLa 12 jumate azi noapte a venit pe lume Victor Damian.Toata familia este in extaz,bineinteles ca azi cand am fost sa-l vad m-a apucat bocitul pe acolo,se uita asistenta aia la mine,nu intelegea cine sunt si de ce ma jelesc.Enfin...
Sunt bine amandoi,Slava Domnului!
Azi am cam dat-o in bara cu mancatul,dimineata un mar si la pranz nu mi-am luat mancare ca fraiera,in ideea ca ma duc la cantina,La cantina,tzeapa,ca a fost un lunch pentru unii care au avut o conferinta la noi si nexam mancare la alta lume.Asa ca am mancat vreo 4-5 crochete de la o colega,am baut apa la greu si acu ma duc sa-mi fac niste ficatei,imi fac si chiftele de dovlecel ca am luat aseara de la tara,primii facuti pe anul asta.
O seara buna!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
valentina sa-ti traiasca bebelusu nou venit in familie
m-am uitat pe mancarrurile talepacat ca nu ai si reteta...ca e o intreaga carte de bucate acolo..esti o adevarat gospodineasa
valentinag spune:
Multumesc brandusik.Dca vrei vreo reteta,astept PM si cu cea mai mare placere te informez ce si cum.
Azi n-am nici cea mai vaga idee ce-o sa mananc,nu mi-e foame si oricum am la bord 2 omez deja.Ma duc sa beau niste apa.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea