MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 11
brindusik spune:
valentina o sa intreb..insa acu is mai fara chef de gatit
meniu ieri:
MD:2 mere si lapte cu nes
g: alune fara sare
P: snitel pui cu ciuperci inabusite
C: carne de pui la cuptor cu legume prajite in unt
g: cateva seminte si parca si o patratica de cioco
meniu azi:
MD:almete cu verdeata si dupa vreo h 500g de visine
g:lapte cu nes
P: probabil salata de rosii cu telemea de capra
C: la fel ca ieri
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
Neata, fete Monti cuminti!
Eu am dat-o-n gard rau in ultimele zile, mancat aiurea si gustari multe... amestecate... Monti, dar amestecate rau... am o perioada mai stresanta, desi nu s-ar zice, ca-s casnica...
Va pup si va urez sa fiti conforme!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Monnvas spune:
Ieri dimineatza am aflat, da' n-am avut acces la calc sa va scriu.
Am ajuns la target!!!
Multumiri in primul rand lu' nenea Mihaitza si apoi voua, ca m-ati ajutat cu sfaturi si cu experienta voastra.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Ieri dimineatza am aflat, da' n-am avut acces la calc sa va scriu. Am ajuns la target!!! Multumiri in primul rand lu' nenea Mihaitza si apoi voua, ca m-ati ajutat cu sfaturi si cu experienta voastra. |
acum acum te trec la finaliste..
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ieri dimineatza am aflat, da' n-am avut acces la calc sa va scriu. Am ajuns la target!!! Multumiri in primul rand lu' nenea Mihaitza si apoi voua, ca m-ati ajutat cu sfaturi si cu experienta voastra. |
bravooooooooooooooooooo
felicitari!!!!!!!!!!!!!!1
Acuma sper ca nu ne parasesti...doar e un stil de viata, nu?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Felicitari Moni . Bine ai venit pe lista finalistelor ca deja ma plictiseam singurica
Si eu am avut cateva zile nebune de tot. Am fost plecata cu serviciul la Resita, mancat prost( pizza, sandwichuri), muncit mult, cafele si mai multe. Abia la 7 in seara asta am ajuns la casuta mea si pana acum am facut bagaje. Maine dimineata plecam in concediu
Sa fiti cuminti,sa mancati frumos si sanatos si sa fiti mai active ca parca bate vantul pe-aici
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Monnvas spune:
Multumim, fetelor! Adevarul e ca Monti ca Monti, da' caldura si-a facut efectul.
Ieri am iesit cu sotzul si m-am abatut cu niste paste cu sunca si smantana... Mi-a venit sa vars dupa cateva guri. Asa ca n-am sanse sa va parasesc de tot... Doar intru in faza 3
PUISORULE distractie placuta in concediu!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
ninha spune:
citat din mesajul lui andanii Fetelor imi cer scuze pentru ca n-am mai dat pe aici , dar pur si simplu sunt suparata pe tot ce inseamna capitolul slabit in ceea ce ma priveste .... si pur si simplu am dezertat pentru o perioada ca sa-mi treaca , sincer nu pot sa spun ca a trecut , darrrrr am citit ca ma cautati si m-am gandit sa dau un semn andanii |
Andanii, nu renunta, ca e pacat. Ai pierde si ce ai castigat pana acum. Renuntarea nu rezolva o problema! (m-am intors filozoafa din weekend)
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
Buna dimineata!!!
Zi de raport? Eu raportez stagnare de care sunt mandra, avand in vedere ca m-am intors dintr-un weekend de gratare. A mancat in general monti, cu exceptia unei pungi mari de covrigei sambata noaptea la Catan, ca, nah, ce sa faci la ora aia?
Plus ca pe drum intr-acolo (4 ore jumate!)am mancat niste chocolate sticks si niste Knoppersnu m-am putut abtine
Cat despre meniu, am inceput ziua cu o piersica si cafea.
La MD am rosii cu branza (am cumparat rosii de solar de pe drum, de la tara, au o aroma bestiala!!)
La P salata de varza cu paine Vitastar.
L cina fructe cu aerobic
Va pup. plec cu bebe la plimbare. Sa aveti o zi frumoasa!
[m asteptam sa gasesc subiectul terminat si altul nou inceput, dar vad ca nu prea a fost activitate pe aici. unde sunteti , fetelor?]
Ninha, mami lu' Mirci
Nicoleta spune:
Felicitari, Moni!
Eu ieri si azi m-am porcit rau... dar asta este, trec printr.o perioada stresanta... sper doar sa nu ma ingras mult...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!