MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
valentinag spune:
Felicitari maxime Mon!
Puisorule,concediu placut!
Eu am pus 300 gr.Da am fost plecata in weekend,si pe la lacul Sf Ana nu aveam cum sa refuz un kurtos cu nuca,miam miam!Plus cateva guri de bere,plus 2 guri de piure,plus o feiuta de tort.d'astea....era de asteptat.
de azi iarasi pe baricade,iaurt 0%grasimi,branza cu rosii si cu castraveti,diseara nu stiu!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
nicoleta hei perioada stresanta nu e motiv sa te refugiezi in mancare...asta e si ideea ori mancare pe noi ori noi pe ea??
valentina sa nu crezi ca abaterile alea lasa numai 300g in urma,asta e doar prima zi kg nu se pune intr-o zi sa vedem peste vreo 3-4 zile ce urme au ramas ..pana atunci( saptamna trecuta am beut si eu o bere la 330ml)
la mine iar stagnare....nu ma plang ca imi era putin frica dupa ce am reintrodus fructele in meniu
meniu azi:
MD: 3 crenwursti cu dijon(si cred ca asta imi va fi micul dejun toata sapt ca am observat io ca daca mananc carne de dimi ma simt satula pana pe la 2)
G:lapte 0 cu nes si caise
P: salata:3 rosii+ telemea de capra
C: juma de piept de pui la cuptor cu legume mexican in tigaie( da da stiu ca au si porumb si morcov desi daca stau bine si ma gandesc nu scrie de care porumb e ca la monti e unu indian cik care e permis)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
...ma mai tineti minte?
treaba multa,caldura mare..lene si mai maresa raportez ca am cam uitat cum e 75 ....monti in proportie de 90%..si apa multa.. de doua zile o tin in balarii da' de maine sunt din nou pe baricade...sper tre' sa fug...NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
mayaaaaaa sufletu meu...unde imi umbli??
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Maya!!! Bravooo!!! Hai ca te asteptam la finaliste.
Io azi iar am halit balarii, ca a venit socru-meu cu placinta cu branza. Partea buna e ca n-a mai ramas mare lucru din ea asa ca am numai mancare Monti in casa
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Somleac spune:
[teal]Am lipsit motivat, in wekendul asta mi-am ingropat ultima bunica
Tot din acest motiv nici nu ma cantaresc, nu am mai mancat monti de vineri. Nu am avut la indemana decat chestii care se servesc in asemenea momente, si n-am avut starea sa fac mutre sau sa ma abtin.
Mon, felicitari pentru atingerea targetului!!!!!
Carmaw am facut acum seara reteta ta de PAPUTZAKIA. Miroase inebunitor, sper sa fie la fel de bune,
Puisorule concediu placut.
Nu mai pot rscrierrsadin motive de aaaaaaaaaaaaaajutor6j;\/teal]
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Nicoleta spune:
Pai da, ma cam refugiez... este bine ca inca ma incap blugii de 74 de kile... Cu greu...
Somleac, condoleante!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
carmaw spune:
[quote]citat din mesajul lui Somleac
[teal]Am lipsit motivat, in wekendul asta mi-am ingropat ultima bunica
Carmaw am facut acum seara reteta ta de PAPUTZAKIA. Miroase inebunitor, sper sa fie la fel de bune,
quote]
SINCERE CONDOLEANTE !!
Da sper ca reteta mea sa te consoleze....
Ce sa mai zic si eu acum citeva minute am aflat o veste proasta de o matusa draga mie -cancer pancreas ficat fulgerator deja stadiu 4
sunt chiauna ma uit pe net dupa ceva miraculos plante chestii
Si mama mea e aproape...o doamne
In alta ordine miine ma cintaresc daca am pierdut cele 500 Grame sunt cineva
vom vedea
hai noapte buna!
pupici
carmaw spune:
m'da
stationare...
Incepe rezistenta org iar eu sunt suparata pe mine na!
nu-mi mai vorbesc! uite-asa!
valentinag spune:
Condoleante Somleac
maya,esti foarte tare,de la cate kg ai plecat si unde ai ajuns..bravos tie!
Brandusik,eu sper sa nu se vada,ca ieri pe langa ce am zis am mancat seara doar 2 felii de pepene si 2 bucati de cascaval cu 2 feliute de muschi file.Accept biciuiala,c-o merit.
Nicoleta,daca as mai ajunge eu la 74 de kile...as da baieramcu mancare monti evident
Azi asa:
2 felii de pepene
sunca de praga,branza,rosii,castraveti si ardei
ciorba de costita afumata si niste chiftele
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea