MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Uof. Nush. Pediatrul a gasit un gat rosu si niste canini care bat la poarta. Acum spre seara era mai bine, da' vine noaptea... nu stiti ca noaptea se intampla toate belelele?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
cge spune:
Monica, sanatate lui Cristi !!
Si voua putere si bafta.
(sa aveti grija de el si sa nu luati si voi).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Monnvas spune:
Hello.
Noi suntem mai bine, de ieri de la 18 nu mi-a mai facut febra. Am descoperit ce eficiente sunt baile impotriva febrei, ieri ultimul puseu de febra i-a trecut dupa o baie de 20 min si putina racoare. Asa ca, fetelor, aveti grija cu caldura, ca la noi jumate din problema era supraincalzirea.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
carmaw spune:
nata
ma scuzati pun si eu o ntrebare
sunt invitata la un botez de fetita si nu stiu ce sa ofer
VOI fetele care sunteti mamici credeti ca pot oferi un gen de tort de pampersi pusi pe un bledulet si cu fundite din sosetele?
Multumesc
ps nu pun produse pt bebelai ca e cald si nu cunosc preferinte
a apropos ce pampersi sa i-au ...copilita e nascuta in noiembrie...
ninha spune:
buna dimineata, fetelor!
chiar acum rontai o cioco neagra dupa vreo 15 alune, asta fiind gustarea, ca la MD am mancat vitastar cu iaurt de casa.
Catalishka, aplauze ptr examen! vezi? ti-am zis ca al doilea nu poate fi la fel de rau. Bafta la rwezultate!
Ariel, daca te simti mai subtire inseamna ca esti, nu stii vorba aia, ca te simti cum esti? nu conteaza ce zice cantarul
Mon, ma bucur ca v-ati revenit. si noi am avut probleme cu caldura + curent. am facut bubite si gat umflat, cu tuse, dar fara febra. acum ne-a mai trecut gatul, mai avem bubitele.
Apropo, voi cu ce dati la bubitele astea? Eu am luat apa termala de la Avene. se vede un oarecare rezultat, dar nu stiu daca e de la apa sau de la faptul ca a mai scazut temperatura.
Carmaw suna f dragut cadoul tau de pampershi cu shosetele. daca vrei sa-i iei ceva mai practic, care nu depinde de temperatura sau preferinte, poti sa iei ustensile, de genul incalzitor de bibe, sterilizator, forfecuta de unghii, etc
andanii, da-ne macar un semn de viata ca ne ingrijorezi.
La noi e chiar innorat si destul de rece. hm...ciudat
Va si slabire usoara si rapida
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
carmaw spune:
buna
si multumesc de idee
i-as lua eu si incalzitor,sterilizator dar paote are deja....de aceea m-am gindit la pampersi...da i-as mai pune ceva....ceva care sa-i trebe mereu poate pudra ...?
nula-s
montignace spune:
carmaw mie imi place ideea cu tortuletul din pampersi...ai vazut ce frumos arata cel al puisorului e si practic ca de facut cacacik toti fac
Androix spune:
Ma mai tineti minte? Sunt in rahat, alerg si nu se vede mai nimic nu mananc monty suta la suta si cred ca de-asta.
Intrasem sa va intreb daca mai comanda cineva fructoza de la redis? Cred ca le-am facut prea multa publicitate ca s-au nesimtit si au scumpit-o la 15 lei. Mi se par chiar nesimtiti si vreau sa stiu daca numai mie mi se par asa. Ati mai cumparat fructoza din alta parte cam cat mai costa?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Ma mai tineti minte? Sunt in rahat, alerg si nu se vede mai nimic nu mananc monty suta la suta si cred ca de-asta. Intrasem sa va intreb daca mai comanda cineva fructoza de la redis? Cred ca le-am facut prea multa publicitate ca s-au nesimtit si au scumpit-o la 15 lei. Mi se par chiar nesimtiti si vreau sa stiu daca numai mie mi se par asa. Ati mai cumparat fructoza din alta parte cam cat mai costa? |
androix eu iau fructoza din carf de la unii de au aparut acum pe piata "Sly diet " si e ok...9ron tot 400g..este fructoza si din fructe si e una si sintetica de facut praji
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
cge spune:
Carmway, merge si asa un cadou creativ.
Dar si un card cadou la un magazin de copii de acolo cred ca prinde bine.
Monica, ma bucur ca sunteti mai bine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005