MONTIGNAC (142) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Neata.
Stagnez, si asa-mi trebuie!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ninha spune:
Buna dimineata!
Ce, dam raportul? Eu 60, -0,5 kg. Doamne ajuta!
Azi am inceput cu o abatere, am mancat la MD iaurt de casa (deci nedegresat) cu paine. dar painea a fost vitastar, poate nu-i chiar asa de rau. Azi ma axez pe lactate cu legume (de genul branza/iaurt + castraveti/rosii). Si deseara grapefruit.
Deci asta e meniul meu.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!
Apropo, a supravietuit cineva weekendului trecut? sau vorbesc singura pe aici?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
valentinag spune:
Buna fetele.
- 600grdar cu pretul unor dureri de stomac ingrozitoare
sambata asa:
un pahar mare de iaurt
ciorba de perisoare si 2 mici
omleta cu branza si salata de castraveti si ceapa
duminica:
dimineata nimic
crap si piept de pui la gratar cu mujdei facut cu iaurt
seara un castron de cirese,o felie de pepene rosu,o caisa si-o piersica
La 2 noaptea ma tavaleam de durere de stomac,am luat 2 omez,nimic,asa ca mi-am facut un cartof fiert de am mancat,asa m-a mai calmat un pic si am putut sa dorm.
Azi am luat-o de la capat:
o banana,3 caise,2 nectarine
am la mine ou fiert,branza si castraveciori
diseara n-am idee...
Bafta la slabit!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
melany72 spune:
Vali, ai cercetat cu stomacul ce se intampla? Pare o gastrita...
Neata tuturor, eu mai am 15 zile pana la concediu si vreau sa dau jos cele 2 kg care le-am acumulat.
Azi am asa in program:
-cafea cu lapte si indulcitor
-cracker integrali cu unt de arahide
-cirese
-shake proteic cu capsuni
-alte fructe, nu stiu care ca e frigiderul plin
valentinag spune:
Mel,am ulcer inca de anul trecutsi din cand in cand,in functie de ce mananc,de ce nervi imi fac,iese la suprafata.Unde pleci in conced?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Nicoleta spune:
Eee, sunteti tari! Eu am niscaiva emotii zilele astea si asa se explica mancarea in exces... Speram si eu sa slabesc, sa ajung la 70, pana plecam in concediu, dar nu voi reusi, ca plecam peste 3 sapt. Si mai cred ca am si glicemia foarte mica, ametesc si ma simt foarte slabita...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
brindusik spune:
carmaw eu folosesc zaharina sau fructoza...cu adaugarea ca zaharina are 0calorii iar fructoza are ca si zaharul
nicoleta ai de grija cu ametelile...sa nu lesini ca mine in autobuzbaga apa si FRUCTEEEEEEEEE(si eu am glicemia mica de cand ma stiu e aproape de valoare nimima...desi pap fructe)
declar ca dupa 5 zile de chin de south beach fara fructe, si fulgi si painea mea de tarate am dat jos 300g...adik dimi aveam 71.4
probabil cele 300g o sa se puna back dupa ce aseara mi-am facut moftu cu cipsurilela care am adaugat si o bine meritata bere..si de dimi colegul ne-o bagat sub nas marea lui descoperire ..inghetata de la betty ice(nu er apoliticos sa refuz )
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik [ ..inghetata de la betty ace(nu er apoliticos sa refuz ) |
Mi se pare absolut normal!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
nuuuu..pe serioase ca nu puteam..ne-o pus la toti din birou paharelul sub nas..ce era sa fac?
am luat putin din ea..cam un sfert si restu am bagat la congelator ca deja devorasem juma de kg de cirese
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Neatza la pranz. Ma rog, dimineatza era la 5 cand a dat injineru' desteptarea
Azi nu m-am mai cantarit, savurez o inghetata Monti (cu Kandia topita) si sper sa mai fac una azi, sa-mi iasa mai buna.
Ati incercat sa faceti frisca din smantana din piatza? Ca eu as lua de la nenii cu stana din Sibiu, da' mi-e teama ca iese direct unt.
Vali ai grija cu ulcerul ala. Mi-ai adus aminte de o dilema, da' o bag in postul urmator.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)